0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εγω στους 30 πρωτους βρεθηκα εκτος νομου 1-2 ωρες μακρια,αναλογα την τοποθετηση και χωρις να μπορω να παιρνω αυτοκινητο.Με δυο κενα στην περιοχη μου ξεσπιτωθηκα γιατι ο διευθυντης δευτεροβαθμιας δεν εδωσε εγκαιρα τα κενα.Ηταν η τεταρτη επιλογη μου.Νομιζω πως εμεις της α φασης πηραμε οτι προλαβαν να δηλωσουν.7/9 βγηκαν αναπληρωτες αλλα η 8/9 ηταν η τελευταια προθεσμια να δηλωθουν τα κενα.Το υπουργειο επρεπε να περιμενει να βγουν τα κενα και οχι να μας στειλει στο δια...ο.
Παράθεση από: ρενια στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 01:57:07 pmΚαι εγω στους 30 πρωτους βρεθηκα εκτος νομου 1-2 ωρες μακρια,αναλογα την τοποθετηση και χωρις να μπορω να παιρνω αυτοκινητο.Με δυο κενα στην περιοχη μου ξεσπιτωθηκα γιατι ο διευθυντης δευτεροβαθμιας δεν εδωσε εγκαιρα τα κενα.Ηταν η τεταρτη επιλογη μου.Νομιζω πως εμεις της α φασης πηραμε οτι προλαβαν να δηλωσουν.7/9 βγηκαν αναπληρωτες αλλα η 8/9 ηταν η τελευταια προθεσμια να δηλωθουν τα κενα.Το υπουργειο επρεπε να περιμενει να βγουν τα κενα και οχι να μας στειλει στο δια...ο.Αυτά είναι όλα μιλημένα, μην σκας. Απλά αποδέξου το. Όσοι δεν είμαστε μες στο κόλπο τέτοια τύχη έχουμε. Επίτηδες δηλώνονται αργότερα κάποια κενά.
Παράθεση από: marooned στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 05:08:45 pmΠαράθεση από: ρενια στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 01:57:07 pmΚαι εγω στους 30 πρωτους βρεθηκα εκτος νομου 1-2 ωρες μακρια,αναλογα την τοποθετηση και χωρις να μπορω να παιρνω αυτοκινητο.Με δυο κενα στην περιοχη μου ξεσπιτωθηκα γιατι ο διευθυντης δευτεροβαθμιας δεν εδωσε εγκαιρα τα κενα.Ηταν η τεταρτη επιλογη μου.Νομιζω πως εμεις της α φασης πηραμε οτι προλαβαν να δηλωσουν.7/9 βγηκαν αναπληρωτες αλλα η 8/9 ηταν η τελευταια προθεσμια να δηλωθουν τα κενα.Το υπουργειο επρεπε να περιμενει να βγουν τα κενα και οχι να μας στειλει στο δια...ο.Αυτά είναι όλα μιλημένα, μην σκας. Απλά αποδέξου το. Όσοι δεν είμαστε μες στο κόλπο τέτοια τύχη έχουμε. Επίτηδες δηλώνονται αργότερα κάποια κενά.συναδελφε δε γνωριζω γαι πιο κολπο μιλας.καταλαβαινω και οντως πιθανοτατα υπαρχουν κενα κρατημενα για καποιους.ομως, πρεπει να παραδεχτουμε οτι για ολαφταιει η ανοργανωσια,καθως δεν ειναι τυχαιο πως οι ερισσοτερες πολεις που περυσι εδωσαν κενα στην α φαση φετος δεν εδωσαν.και ναι, δυστυχως οι της α φασης ειναι με τα μεχρι στιγμης δεδομενα οι πιο αδικημενοι.ευχομαι ο,τι καλυτερο σε ολους!
Παράθεση από: mimelismoni στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 05:18:38 pmΠαράθεση από: marooned στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 05:08:45 pmΠαράθεση από: ρενια στις Σεπτεμβρίου 10, 2011, 01:57:07 pmΚαι εγω στους 30 πρωτους βρεθηκα εκτος νομου 1-2 ωρες μακρια,αναλογα την τοποθετηση και χωρις να μπορω να παιρνω αυτοκινητο.Με δυο κενα στην περιοχη μου ξεσπιτωθηκα γιατι ο διευθυντης δευτεροβαθμιας δεν εδωσε εγκαιρα τα κενα.Ηταν η τεταρτη επιλογη μου.Νομιζω πως εμεις της α φασης πηραμε οτι προλαβαν να δηλωσουν.7/9 βγηκαν αναπληρωτες αλλα η 8/9 ηταν η τελευταια προθεσμια να δηλωθουν τα κενα.Το υπουργειο επρεπε να περιμενει να βγουν τα κενα και οχι να μας στειλει στο δια...ο.Αυτά είναι όλα μιλημένα, μην σκας. Απλά αποδέξου το. Όσοι δεν είμαστε μες στο κόλπο τέτοια τύχη έχουμε. Επίτηδες δηλώνονται αργότερα κάποια κενά.συναδελφε δε γνωριζω γαι πιο κολπο μιλας.καταλαβαινω και οντως πιθανοτατα υπαρχουν κενα κρατημενα για καποιους.ομως, πρεπει να παραδεχτουμε οτι για ολαφταιει η ανοργανωσια,καθως δεν ειναι τυχαιο πως οι ερισσοτερες πολεις που περυσι εδωσαν κενα στην α φαση φετος δεν εδωσαν.και ναι, δυστυχως οι της α φασης ειναι με τα μεχρι στιγμης δεδομενα οι πιο αδικημενοι.ευχομαι ο,τι καλυτερο σε ολους!Το αν είναι οι πιο αδικημένοι δεν το ξέρουμε ακόμα. Θα φανεί οσονούπω.
εχω μια εντονη ανησυχια οτι ο αριθμος των φιλολογων θα ειναι μικρος (κατω απο 1000)επηρεασμενη ααπο το μικρο αριθμο της φασης αλλα και τα λεγομενα της για μειωση των προσληψεων ειμαι καπου λαθος?