0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κενά σίγουρα υπάρχουν. Πιστεύω ότι καθυστερούν μόνο και μόνο για να γλιτώσουν χρήματα.
Συνάδελφοι καλημέρα και απο εμένα, τουλάχιστον πλέον είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν κενά. Το επιβεβαίωσε και ο πρωθυπουργός στη βουλή μετά απο ερώτηση βουλευτή άλλου κόμματος για το πως θα βρεθούν κενά με τόσους υπεράριθμους εκπαιδευτικούς ΠΕ19-20. Υπομονή λοιπόν μέχρι να βάλει η αννούλα μας την υπογραφή της.http://www.youtube.com/watch?v=hZfvvZGPcTs
Παράθεση από: lkt στις Οκτώβριος 11, 2011, 10:52:53 πμΚενά σίγουρα υπάρχουν. Πιστεύω ότι καθυστερούν μόνο και μόνο για να γλιτώσουν χρήματα.Όχι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Αν ήταν τότε γιατί πήραν δασκάλους ακόμα και σε περιοχές με υπεράριθμους? Το πρόβλημα είναι ο κλάδος μας.
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ Φ.ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕ ΜΟΛΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΘΜΙΑ.ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ Η Β ΦΑΣΗ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΓΙΑ ΠΕ ΚΑΙ ΔΕ.Like · · Share · about a minute ago · Privacy:Δημήτρης ΜπράτηςΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΜΟΔΙΟ ΤΜΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ,ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟ Υ ΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΣΠΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ(ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΜΟΝΟ ΕΣΠΑ ΜΕΙΩΜ.ΩΡΑΡΙΟΥ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΘΜΙΑΣ..Β ΦΑΣΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΒΘΜΙΑΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΑΥΡΙΟ.
Μολις μιλησα με μια κυρια στο Υπουργείο και μου ειπε οτι δεν ξερουν τι τους γινεται. Τα κενα και οι μετακινησεις εχουν τελειωσει. Ολα μου λεει γινονται για να φυγετε στο εξωτερικο μια ωρα νωριτερα.