0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και τα κλασσικα ειναι γιατι εχει μεσα και 2 κενα σε μειονοτικα.
Παράθεση από: miler στις Οκτωβρίου 14, 2011, 04:35:16 pmκαι τα κλασσικα ειναι γιατι εχει μεσα και 2 κενα σε μειονοτικα.Εγώ πιστεύω οτι ουτε οι ίδιοι ξέρουν τι είναι τα νουμερα που έβγαλαν και εξηγω:Για τον Πειραια (Α'
τα κενα ειναι απο τα κεφαλια αυτων που εργαζονται στο υπουργειο.
Μάλλον αφορά και τα κλασσικά.Δείτε πόσα ΕΑΕΠ υπάρχουν σε κάθε νομό και συγκρίνετε με τα κενά που έδωσαν.
θεωρω πως ειναι ολα μαζι αλλα και παλι δεν μπορεις να ξερεις ,διοτι προκειτε για Υπουργειο Παραπλανησης.
Παράθεση από: MortalMan στις Οκτωβρίου 14, 2011, 04:34:54 pmΜάλλον αφορά και τα κλασσικά.Δείτε πόσα ΕΑΕΠ υπάρχουν σε κάθε νομό και συγκρίνετε με τα κενά που έδωσαν.Σίγουρα αφορά και τα κλασικά. Στην περιοχή που ήμουν πέρυσι (Κέρκυρα) δίνει 7 κενά ενώ τα ΕΑΕΠ είναι 6.Δυστυχώς τα συγκεντρωτικά νούμερα είναι μάλλον αποκαρδιωτικά...
Παράθεση από: miler στις Οκτωβρίου 14, 2011, 05:43:26 pmθεωρω πως ειναι ολα μαζι αλλα και παλι δεν μπορεις να ξερεις ,διοτι προκειτε για Υπουργειο Παραπλανησης. Παιδιά ξαναλέω ότι πιστεύω ότι είναι μόνο για αναμορφωμένα.Αν ήταν και τα κλασσικά μέσα στα κενά θα έπρεπε να ήταν πολύ παραπάνω (τα κλασσικά είναι χιλιάδες στην Ελλάδα, είναι δυνατόν να τα κάλυψαν όλα οι μόνιμοι???) Όσο για αν είναι ώρες ΑΚΩ ή ΑΜΩ νομίζω και τα 2. Προσωπικά πιστεύω θα πάρουν το πολύ 2 φάσεις ΑΚΩ (σύνολο 300 άτομα το πολύ) και οι υπόλοιποι θα πάνε ΑΜΩ στα κλασσικά (κάτι σαν τους παλιούς ωρομίσθιους).