0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό που με προβληματίζει πολύ είναι ότι πέρυσι δε δούλεψαν όλοι αυτοί που αποσπάστηκαν στην πρωτοβάθμια... ενώ φέτος τοποθετούνται οι περισσότεροι κατευθείαν στην πρωτοβάθμια... μην ξεχνάτε ότι θα υπάρξουν και διαθέσεις από δευτεροβάθμια όπως και πέρισυ... Άρα, για ΑΚΩ συμπεραίνω χλωμά τα πράγματα. Δεν ξέρω από χθες που βγήκαν οι αποσπάσεις έχω κατααπογοητευτεί. Μακάρι να είναι σωστός ο δικός σας συλλογισμός και όχι ο δικός μου, αλλά βλέπω μόνο ΑΜΩ στα κλασικά ολοήμερα για φέτος εδώ στη Θεσσαλονίκη.
Μα δεν θα το κάνει αυτό ο μόνιμος. Ο μόνιμος με τις 21 (ίσως και 20 και 19 ώρες) θα καλύπτει μια χαρά άνετα ένα πιλοτικό. Και αν του περισσεύει και 1 ή που θα τον βάζουνε να στέλνει κανα mail στο γραφείο ή το πολύ πολύ να κάθεται και μια ώρα στο ολοήμερο του ίδιου του σχολείου αν υπάρχει. Τουλάχιστον στην Αθήνα έτσι πιστεύω θα γίνει. Μην ξεχνάς οτι πρώτα τους μόνιμους τοποθετούν στα σχολεία και μετά τους αναπληρωτές.
Σ ευχαριστώ για την πληροφόρηση, δεν το ήξερα. Το ίδιο ισχύει και γι αυτούς με την απόσπαση;