0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχει περίπτωση να προσληφθεί κάποιος ΑΚΩ σε κλασσικά ολοήμερα;Υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις πέρυσι;
Παράθεση από: MortalMan στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 04:53:07 pmΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχει περίπτωση να προσληφθεί κάποιος ΑΚΩ σε κλασσικά ολοήμερα;Υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις πέρυσι;Αν εννοείς να κάνει όλο το ωράριο σε κλασσικά ολοήμερα σίγουρα όχι. Δεν φτάνουν οι ώρες (4x5=20). Θα κάνουμε σίγουρα κάποιες ώρες στο μεσημεριανό ολοήμερο για να συμπληρώνουμε ωράριο.
Παράθεση από: gpapage στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 04:57:09 pmΠαράθεση από: MortalMan στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 04:53:07 pmΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχει περίπτωση να προσληφθεί κάποιος ΑΚΩ σε κλασσικά ολοήμερα;Υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις πέρυσι;Αν εννοείς να κάνει όλο το ωράριο σε κλασσικά ολοήμερα σίγουρα όχι. Δεν φτάνουν οι ώρες (4x5=20). Θα κάνουμε σίγουρα κάποιες ώρες στο μεσημεριανό ολοήμερο για να συμπληρώνουμε ωράριο.Από όσο κατάλαβα, εφόσον μιλάμε για τα κλασσικά ολοήμερα, σε αυτά η Πληροφορική διδάσκεται μόνο στο μεσημεριανό ωράριο. Υπάρχει περίπτωση να προσληφθεί ΑΚΩ και σε αυτά, και το γνωρίζω διότι πέρυσι υπήρχε συνάδελφος ΑΚΩ που δίδασκε σε 5 κλασικά ολοήμερα (με λιγότερες ώρες όπως είναι λογικό λόγω της διάθεσής του σε 5 σχολεία-νομίζω 18ή20 ώρες συνολικά).
Παράθεση από: adioristos_pe19 στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 05:04:04 pmΠαράθεση από: gpapage στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 04:57:09 pmΠαράθεση από: MortalMan στις Σεπτεμβρίου 06, 2011, 04:53:07 pmΕΡΩΤΗΣΗ: Υπάρχει περίπτωση να προσληφθεί κάποιος ΑΚΩ σε κλασσικά ολοήμερα;Υπήρξαν τέτοιες περιπτώσεις πέρυσι;Αν εννοείς να κάνει όλο το ωράριο σε κλασσικά ολοήμερα σίγουρα όχι. Δεν φτάνουν οι ώρες (4x5=20). Θα κάνουμε σίγουρα κάποιες ώρες στο μεσημεριανό ολοήμερο για να συμπληρώνουμε ωράριο.Από όσο κατάλαβα, εφόσον μιλάμε για τα κλασσικά ολοήμερα, σε αυτά η Πληροφορική διδάσκεται μόνο στο μεσημεριανό ωράριο. Υπάρχει περίπτωση να προσληφθεί ΑΚΩ και σε αυτά, και το γνωρίζω διότι πέρυσι υπήρχε συνάδελφος ΑΚΩ που δίδασκε σε 5 κλασικά ολοήμερα (με λιγότερες ώρες όπως είναι λογικό λόγω της διάθεσής του σε 5 σχολεία-νομίζω 18ή20 ώρες συνολικά).Μου φαίνεται λίγο περίεργο να προσέλαβαν αναπληρωτή κανονικού ωραρίου για να κάνει τόσο λίγες ώρες, όταν υποτίθεται ότι υποχρεωτικά όλοι κάνουν 24 ώρες. Ίσως τον έβαλαν και κάποιες ώρες να πηγαίνει σε κάποιο γραφείο. Θα μπορούσαν να καλύψουν το κενό με ΑΜΩ και ωρομίσθιους που περιμένουν στην ουρά... Είτε πρόκειται για κάποιου είδους "εξυπηρέτηση" ή πολύ κακή διαχείριση προσωπικού. Σε γενικές γραμμές δεν βάζουν ΑΚΩ σε απογευματινό, παρά μόνο για να συμπληρώσουν ωράριο.
δεν θα έπρεπε όμως πριν αρχίσει να καλεί κόσμο να έχουν βγει οι Πίνακες Κατάταξης Ολοημέρων ανά διδακτικό αντικείμενο και Περιφέρεια ?? μήπως έχουν βγεί και μου διαφεύγει??