0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ειμαι στον πίνακα αναπληρωτων κοντα στη θεση 340..Και έχω δηλώσει αναπληρωτρια για πρωτοβαθμια και δευτεροβαθμια..Εχω ελπιδες?
αναλόγως και που έχεις δηλώσει... εγώ είμαι λίγο πιο πριν από σένα και έχω δηλώσει μόνο αθήνα και πειραιά οπότε εγώ το έχω ξεγράψει για φέτος μιας και δεν έχω βάλει και ΑΜΩ μόνο ΑΚΩ :/
οχι οχι
Ναι παιδιά...αυτό λέει η λογική...άργησαν πολύ οι αποσπάσεις, άργησαν κατά συνέπεια οι διαθέσεις οι οποίες είναι μέχρι την Παρασκευή...από βδομάδα θα ξέρουν τα κενά και εάν θα καλέσουν ΑΚΩ/ΑΜΩ. Αφήστε που έρχεται και η τρόικα...και θα φρικάρει αν δει πολλούς συμβασιούχους...
Πιστεύω ακράδαντα ότι κάτι θα ξέρουν παραπάνω...
Παράθεση από: jetry στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 11:41:10 amοχι οχι Μπραβο, μπραβο! Πολυ υπερανω σε βρισκω!!! Νταξ', κι εγω δεν εβαλα ΑΜΩ αλλα το τσεκαρα το κουτακι.... Δεν ξερεις ποτε βεβαια... Καλη επιτυχια anyway!
Παραθέτω ένα μήνυμα που κράτησα γιατί είναι διαφωτιστικό στο πώς καλούν αναπληρωτές:http://www.pde.gr/index.php?topic=23640.msg455679#msg455679Απλώς να προσθέσω ότι "παίρνει" τις εναπομείναντες περιοχές, στο τέλος. Δηλαδή για παράδειγμα:Φάση πρόσήψης με 10 άτομα. 3 στην Α΄ Αθήνας, 3 στην Α΄ Αρκαδίας, 2 στην Α΄Λάρισας και 2 στην Α΄Ρεθύμνου. Έστω ότι δεν υπάρχουν τρίτεκνοι... (αλλιώς μπερδεύεται λίγο παραπάνω το πράγμα).- Κοιτάει το σύστημα τον πρώτο στη σειρά, έχει στην 1η του επιλογή
Παράθεση από: Yvonnita στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 11:46:34 amΠαράθεση από: jetry στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 11:41:10 amοχι οχι Μπραβο, μπραβο! Πολυ υπερανω σε βρισκω!!! Νταξ', κι εγω δεν εβαλα ΑΜΩ αλλα το τσεκαρα το κουτακι.... Δεν ξερεις ποτε βεβαια... Καλη επιτυχια anyway! Σ'ευχαριστώ αλλά δεν... είμαι 1000000% σίγουρη Υπεράνω δεν το λες αλλά πέρισυ έφαγα τέτοια φρίκη με την απόσταση που λέω οκ πάνω απ'ολα εγώ.. Ταλαιπωρήθηκα πολύ να φανταστείς έφευγα 6μιση το πρωί και γύριζα κατα τις 8 το βράδυ σπίτι μιας και δε μπορώ να μείνω εκτός Αθηνών. Σου εύχομαι κι εσένα καλή τοποθέτηση