0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ekalaitz στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:12:01 amΠαράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:07:33 amΕγώ νομίζω πως θα βγάλει σήμερα ειδική αγωγή και παράλληλη στήριξη που έχει πει ο Μπράτης και την άλλη Τετάρτη εμείς..Κ τα βγάζει Τετάρτη βράδυ για να μεσολαβεί το Σαββ-κο κ να έχουμε "πιο πολλές" μέρες εάν πρόκειται να μετακομίσουμε..Δυστυχώς δε μας βλέπω για σήμερα...Άλλωστε τους συμφαίρει να καθυστερεί να μας πάρει..Ξέρετε πόσα ημερομίοσθια γλιτώνει???Για αύριο ή μεθαύριο θα ήταν λογικό, το "την άλλη τετάρτη" πως σου ρθε; Όπως το είπες μου 'ρθε..Απλά η Τετάρτη είναι καλή μέρα γιατί τα βγάζουν το βράδυ και έτσι σου δίνουν 3 εργάσιμες ώστε να μεσολαβεί και το Σαββ-κο για τις μετακινήσεις.Και όσο για το πότε είναι το λογικό μην το ψάνεις δεν υπάρχει λογική..Άλλωστε αν ήταν να βγει κάτι σήμερα θα το είχε πρωτοσέλιδο ο Μπράτης, το esos κτλ. Ακούς κάτι για μας???Γιατί εγώ το μόνο που ακούω είναι για ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ!!!
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:07:33 amΕγώ νομίζω πως θα βγάλει σήμερα ειδική αγωγή και παράλληλη στήριξη που έχει πει ο Μπράτης και την άλλη Τετάρτη εμείς..Κ τα βγάζει Τετάρτη βράδυ για να μεσολαβεί το Σαββ-κο κ να έχουμε "πιο πολλές" μέρες εάν πρόκειται να μετακομίσουμε..Δυστυχώς δε μας βλέπω για σήμερα...Άλλωστε τους συμφαίρει να καθυστερεί να μας πάρει..Ξέρετε πόσα ημερομίοσθια γλιτώνει???Για αύριο ή μεθαύριο θα ήταν λογικό, το "την άλλη τετάρτη" πως σου ρθε;
Εγώ νομίζω πως θα βγάλει σήμερα ειδική αγωγή και παράλληλη στήριξη που έχει πει ο Μπράτης και την άλλη Τετάρτη εμείς..Κ τα βγάζει Τετάρτη βράδυ για να μεσολαβεί το Σαββ-κο κ να έχουμε "πιο πολλές" μέρες εάν πρόκειται να μετακομίσουμε..Δυστυχώς δε μας βλέπω για σήμερα...Άλλωστε τους συμφαίρει να καθυστερεί να μας πάρει..Ξέρετε πόσα ημερομίοσθια γλιτώνει???
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:19:05 amΠαράθεση από: ekalaitz στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:12:01 amΠαράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 11:07:33 amΕγώ νομίζω πως θα βγάλει σήμερα ειδική αγωγή και παράλληλη στήριξη που έχει πει ο Μπράτης και την άλλη Τετάρτη εμείς..Κ τα βγάζει Τετάρτη βράδυ για να μεσολαβεί το Σαββ-κο κ να έχουμε "πιο πολλές" μέρες εάν πρόκειται να μετακομίσουμε..Δυστυχώς δε μας βλέπω για σήμερα...Άλλωστε τους συμφαίρει να καθυστερεί να μας πάρει..Ξέρετε πόσα ημερομίοσθια γλιτώνει???Για αύριο ή μεθαύριο θα ήταν λογικό, το "την άλλη τετάρτη" πως σου ρθε; Όπως το είπες μου 'ρθε..Απλά η Τετάρτη είναι καλή μέρα γιατί τα βγάζουν το βράδυ και έτσι σου δίνουν 3 εργάσιμες ώστε να μεσολαβεί και το Σαββ-κο για τις μετακινήσεις.Και όσο για το πότε είναι το λογικό μην το ψάνεις δεν υπάρχει λογική..Άλλωστε αν ήταν να βγει κάτι σήμερα θα το είχε πρωτοσέλιδο ο Μπράτης, το esos κτλ. Ακούς κάτι για μας???Γιατί εγώ το μόνο που ακούω είναι για ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ!!!Είτε μας αρέσει είτε όχι χωρίς δάσκαλο η τάξη δε μπορεί να λειτουργήσει. Οπότε είναι η πρώτη τους προτεραιότητα. Πάντως πέρυσι πρώτη φάση κάλεσαν Πέμπτη βράδυ. Γιατί λοιπόν να μη καλέσουν αύριο ή μεθαύριο. Λέω εγώ τώρα.
καλημέρα!http://www.alfavita.gr/artrog.php?id=44973εμεις δηλαδη σε ποιο απο αυτά τα προγραμματα ΕΣΠΑ ανήκουμε?
Επιτέλους μίλησα και εγώ με το υπουργείο...Για άλλο θέμα επειδή δεν έχω πληρωθεί ακόμα για Ιούνιο...Και επι της ευκαιρίας του ριξα και την ερώτηση...Είπε πως ακόμα μαζεύουν τα κενά και σήμερα και αύριο..
Σήμερα συνεδριάζει το πυσδε στη
http://www.mpratis.gr/index.php/2010-09-03-17-59-29/464------08---16---32Τίποτα δεν είναι τυχαίο...