0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άρα είναι εκπρόθεσμοι! Γιατί αυτό έπρεπε να το είχαν κάνει μέχρι την προηγούμενη Παρασκευή!
Το επιβεβαιώνω κι εγώ.Να προσθέσω κάτι άλλο, θεωρώ πως όλες οι προσλήψεις που θα γίνουν στην ειδικότητά μας φέτος θα πραγματοποιηθούν μέσω ΕΣΠΑ.
Οι προσπάθειες και οι προετοιμασίες που έγιναν από την πολιτική ηγεσία και από τα στελέχη του Υ.Π.Δ.
Η ανακοίνωση του Μπράτη δεν είναι καθόλου ενθαρρυντική. Δείχνει επίσης και την τεράστια αδιαφορία των αιρετών για τον κλάδο μας
Εγώ πάντως δεν το τσέκαρα και είμαι χαρούμενη για αυτό. Αν το είχα τσεκάρει μπορεί να με έπαιρνων (είμαι γύρω στο 200) αλλά το ΠΟΥ άγνωστο. Ξαφνικά κάνουν τόσες αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ και φέρνουν πολλούς στα μεγάλα αστικά κέντρα και στο τέλος αν μείνουν κενά αυτά θα είναι στον Έβρο και στα Δωδεκάνησα. Μετά τις περικοπές που έχουν κάνει, δε νομίζω πως θα ήταν η καλύτερη επιλογή να ξενιτευτώ στα 30 μου. Προτιμώ λοιπόν να γλιτώσω όλα τα έξοδα που συνεπάγεται μία τέτοια μετακόμιση και να είμαι ΑΜΩ (αν βέβαια πάρουν) στην περιοχή μου.
Παράθεση από: annadi στις Σεπτεμβρίου 14, 2011, 04:00:16 pmΕγώ πάντως δεν το τσέκαρα και είμαι χαρούμενη για αυτό. Αν το είχα τσεκάρει μπορεί να με έπαιρνων (είμαι γύρω στο 200) αλλά το ΠΟΥ άγνωστο. Ξαφνικά κάνουν τόσες αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ και φέρνουν πολλούς στα μεγάλα αστικά κέντρα και στο τέλος αν μείνουν κενά αυτά θα είναι στον Έβρο και στα Δωδεκάνησα. Μετά τις περικοπές που έχουν κάνει, δε νομίζω πως θα ήταν η καλύτερη επιλογή να ξενιτευτώ στα 30 μου. Προτιμώ λοιπόν να γλιτώσω όλα τα έξοδα που συνεπάγεται μία τέτοια μετακόμιση και να είμαι ΑΜΩ (αν βέβαια πάρουν) στην περιοχή μου.Σωστά, άλλωστε ουσιαστικά τα μόρια δεν μετράνε. Τώρα για τα χρήματα, αξίζει κάποιος να πάει στου διαόλου τη μάνα και να πληρώνει τα μισά σε ενοίκια; Εγώ θεωρώ όχι και γι'αυτό δεν το τίκαρα και εγώ, και ούτε θα το τικάρω ξανά (εκτός κι αν αργότερα μετρήσουν τα μόρια )