0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να εμπιστευτείς τις δυνατότητές σου και δεν χρειάζεται να την ανακοινώσει κάποιος, θα την βρεις μόνος σου.
Αν εννοείς ότι δεν πρέπει να ανακοινωθεί η τιμή που έδωσε ο δικηγόρος, διαφωνώ κάθετα!
Δεν ξέρω εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο, εσύ τα λες αυτά...
Για να επανέλθω στο θέμα...Πόσους αναπληρωτές ΠΕ19-20 θα πάρουν φέτος; https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%93%CE%9A64653%CE%A0%CE%A3-%CE%92%CE%A16?inline=trueγιατί ότι έχουμε να κανουμε με τις αιτήσεις αναπληρωτών αισθάνομαι λες και παίζω ζάρια;;;Είμαι θέση κοντά στο 300... Η προκύρηξη λέει Θα πάρουν άλλους αναπληρωτές πλήρους;;;Θα καλυφθούν αυτά τα 200 λεγόμενα κενά;;;Ή να δηλώσω μειωμένου στο σπίτι μου ποντάροντας ότι δε θα πάρουν άλλους και δε θα με φτάσουν αλλιώς;;;Και αν με πάρουν μειωμένου μετά λέει απενεργοποιείται η αίτηση για πλήρους στη γενική!!!Και με παίρνουν μειωμένου και μετά από κανα 2μηνο παίρνουν άλλους πλήρους! Διπλάσια και τα μόρια ως πληρους!!!Και το μειωμένου πόσο είναι;;; 9 ώρες ή 15;;;;Από που και ως που; Με ποιο δικαίωμα;;; Γιατί τέτοια διαφορά σε αυτή την εγκύκλιο;;;
Παιδιά σόρυ για την επανάληψη του μηνύματός μου αλλά επειδή μπήκαν κατι σελίδες μετά με ακαιρες αντιπαραθέσεις το ξαναπαραθέτω γιατί η προθεσμία είναι μέχρι την Τετάρτη και αν έχετε κάποια ιδέα του τί μπορεί να γίνει παρακαλώ να τη μοιραστείτε μαζί μου! Ας πούμε είναι προφανές ότι μολονότι μιλαμε για τους ίδιους πίνακες αναπληρωτών ενώ στις εγκυκλίους ειδικής και γενικής λέει ξεκάθαρα ότι όποιος είναι μειωμένου μπορεί να προσληφθει ως πλήρους μετά (ακόμα και σε άλλο κλάδο) αυτή τη προκύρηξη φέρνει τα πάνω κάτω!!!
Δε ξέρω κατά πόσον έχουμε νομικά το δικαίωμα να διεκδικούμε το τι θα προβλέπει μια εγκύκλιος.
Σε περίπτωση πρόσληψης υποψήφιου εκπαιδευτικού ως αναπληρωτή σε ΔΥΕΠ στο πλαίσιο τηςπαρούσας, απενεργοποιείται αυτοδικαίως η αίτηση υποψηφίου αναπληρωτή που έχειυποβάλει για τη Γενική εκπ/ση και την Ειδική Αγωγή και Εκπ/ση και ως εκ τούτου δενκαθίσταται εφικτή οποιαδήποτε, περαιτέρω, πρόσληψή του (με πλήρες ή μειωμένο ωράριο) στιςεν λόγω δομές.
αφού.....πλέον....ποτέ ένας ΑΜΩ δεν αναβαθμίζεται σε ΑΚΩ!Περάσαν ΚΑΙ αυτες οι καλές εποχές!!!Οποτε σε αυτή τη φάση στο λέει ξεκάθαρα τουλάχιστον (Τι να πω, προσπαθώ να βρω κάτι "θετικό"....... μας έχουν ξετινάξει!!!)
Επιπλέον στην εγκύκλιο για τους αναπληρωτές προβλεπόταν ότι:2. Υποψήφιος σε δύο (2) ή περισσότερους κλάδους (ή πίνακες πρόσληψης):Καταρχήν σημειώνεται ότι δεν παρέχεται στον υποψήφιο εκπ/κό που κατατάσσεται σε πίνακες περισσότερων του ενός κλάδων (ή σε πίνακες πρόσληψης περισσότερων του ενός, π.χ. πίνακας αναπλ. Γενικής Εκπ/σης ΠΕ60 και πίνακας αναπλ. ΕΑΕ ΠΕ60.50) η δυνατότητα εκδήλωσης προτεραιότητας για πρόσληψη στον ένα κλάδο (ή πίνακα) έναντι του/των άλλων.Εφόσον ο υποψήφιος προσληφθεί ως αναπληρωτής:α. με πλήρες ωράριο, αναστέλλεται η υποψηφιότητά του στους πίνακες των λοιπών κλάδων,β. με μειωμένο ωράριο, παραμένει υποψήφιος για αναβάθμιση/πρόσληψη με πλήρες ωράριο στην ίδια περιοχή της ίδιας βαθμίδας εκπ/σης στον οικείο κλάδο και για πρόσληψη με πλήρες ωράριο για το σύνολο των δηλωθεισών περιοχών προτίμησης (πλήρους ωραρίου) στους άλλους κλάδους (ή πίνακες), με την προϋπόθεση ότι έχει αναλάβει υπηρεσία με μειωμένο ωράριο απασχόλησης και δεν έχει παραιτηθεί μέχρι την ημερομηνία πρόσληψης με πλήρες.
Όχι ρε φίλε, να ισχύει η αίτησή μου και να επιλέξω εγώ που θέλω όταν και αν με καλέσουνε σε ένα από τα δύο.