0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα συνάδελφοι! Είμαι στους νεοδιόριστους του '23 και πρόκειται να κάνω αίτηση για τοποθέτηση σε οργανική. Αν ο σύζυγος εργάζεται στην ίδια περιοχή στον δήμο εδώ και 2 χρόνια παίρνω μόρια συνυπηρέτησης ή τα παίρνουν μόνο όσοι οι σύζυγοί τους είναι στα σώματα ασφαλείας;
Ερώτηση. Νεοδιόριστος που έχει υπηρετησει δυο χρονιές την περιοχή διορισμό κάνει αίτηση για μετάθεση σε ένα νομο και την παίρνει. Και παίρνει οργανική μακριά. Μπορεί κατευθείαν να ζητήσει απόσπαση εντός πυσπε για καλύτερο σχολείο , να την πάρει και να θεωρείται ότι έχει υπηρετήσει την νέα περιοχή τοποθέτησης και να ζητησει ξανά την επόμενη χρόνια μετάθεση; Τώρα που το διαβάζω κ ‘γώ μάλλον δεν μου φαίνεται λογικό
Με την προϋπόθεση οτι πήρε οργανική στη νεα περιοχή και δεν είναι στη διάθεση.
Καλησπέρα συνάδελφοι!Είμαι νεοδιόριστος εκπαιδευτικός ΠΕ70. Τοποθετήθηκα προσωρινά για φέτος σε σχολείο της Διεύθυνσής μου. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής:1. Αν κάνω μετά από αίτησή μου φέτος τροποποίηση τοποθέτησης (βελτίωση θέσης), θα είναι σαν να μην έχω υπηρετήσει την οργανική μου; 2. Του χρόνου τον Οκτώβριο θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την αίτηση μετάθεσης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ; Θα μπορώ δηλαδή να κάνω κανονικά;