nikolopol και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μπορείς να πάρεις μετάθεση σε άλλο ΠΥΣΔΕ. Εγώ διορίστηκα το 2021, πήρα την οργανική μου αλλά δεν την υπηρέτησα ποτέ καθώς ζήτησα απόσπαση εντός πυσπε και πήρα κανονικά μετάθεση.
Μα, ακριβώς αυτό είναι το άγχος μου. Θα πάρω νέα οργανική αφού καταργήθηκε η υπάρχουσα. Όσον αφορά την απάντηση της διδε, φοβάμαι μήπως συνομιλώ με κάποια αποσπασμένη συνάδελφο χωρίς εμπειρία που δεν είναι και απόλυτα αξιόπιστη και στο τέλος την πατήσω...
ekalaitz, έχουμε γράψει πολλές φορές και ειδικά πέρυσι που συζητιόταν πολύ το θέμα της οριστικής τοποθέτησης των νεοδιόριστων ότι όταν μείνεις μια χρονιά στη διάθεση και μετά πάρεις οργανική θεωρείται ότι την έχεις υπηρετήσει. Δεν σημαίνει ότι όταν κάποιος πάρει οργανική μετά από μετάθεση σε νέο ΠΥΣΔΕ και πάρει απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ /ΠΥΣΠΕ έχει υπηρετήσει οργανική. Δεν την έχει υπηρετήσει. Αν μείνει μια χρονιά στη διάθεση ,υπηρετήσει στο συγκεκριμένο ΠΥΣΔΕ σε λειτουργικό κενό και την επόμενη πάρει οργανική ,τότε ναι δεν χρειάζεται να την υπηρετήσει.Άλλο η μια περίπτωση, άλλο η άλλη .
Παιδιά καλησπέρα. Έχω μπερδευτεί. Είμαι νεοδιοριστη του 2022 και τον Σεπτέμβριο θα υπηρετήσω σε οργανική θέση. Αν ζητήσω εσωτερική απόσπαση και πάω σε ένα άλλο σχολείο θα σημαίνει ότι δεν την έχω υπηρετήσει την οργανική μου και άρα δεν θα μπορώ να κάνω αίτηση για μετάθεση?
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας
Συνεπώς ο εκπαιδευτικός που έχει κριθεί οργανικά υπεράριθμος από το αρμόδιο περιφερειακό συμβούλιο και τοποθετηθεί με τις ανωτέρω διαδικασίες σε νέα οργανική θέση, αυτομάτως κάνει άρση υπεραριθμίας και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να υπηρετήσει εκ νέου την οργανική του θέση( 68024/Δ2/18-6-2012 Δ/νση Προσωπικού Τμήμα Γ΄/ΥΠΑΙΘ).Αυτό το βρήκα ψάχνοντας στο αλφαβήτα
Καλησπέρα πήρα μετάθεση τώρα στην Α Αθήνας. Αν τοποθετηθω σε σχολείο που δεν θέλω να πάω και δηλώσω απόσπαση για άλλο σχολείο της Α Αθήνας θα έχω υπηρετήσει την οργανική μου ή θα την χρωστάω;
Έχεις δίκιο προφανώς. Όμως εγώ δεν απάντησα στην angela. Αυτά που έγραψα αφορούσαν την stela
Μπορείς να μην την υπηρετήσεις και να κάνεις αίτηση για μετάθεση. Αρκεί να υπηρετήσεις σε κάποιο σχολείο στην διεύθυνση που είσαι διορισμένη. Αυτό έκανα και εγώ και πήρα κανονικά μετάθεση.
Αν μείνει μια χρονιά στη διάθεση ,υπηρετήσει στο συγκεκριμένο ΠΥΣΔΕ σε λειτουργικό κενό και την επόμενη πάρει οργανική ,τότε ναι δεν χρειάζεται να την υπηρετήσει.Άλλο η μια περίπτωση, άλλο η άλλη .