0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: thymiaras στις Αυγούστου 19, 2011, 02:23:20 pmΕγώ συμφωνώ με arionotis. ΑΝ γίνει ΑΣΕΠ θα γίνει για όλες τις ειδικότητες, και το λογικό είναι να γίνει για να μπει σε εφαρμογή ο νέος τρόπος πρόσληψης αναπληρωτών και διορισμών. Οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ του 2008 θα συνεχίσουν να έχουν το δικαίωμα διορισμού για οοοοποτε υπάρξει κενό. Με λίγα λόγια με τον καινούριο ΑΣΕΠ δεν πρόκειται να διοριστεί κανένας πληροφορικός απλά θα μπορεί να βελτιώσει την θέση του ως αναπληρωτής.Και με τους 40% τι θα γίνει ρε φίλε;Θα γράψω π.χ. εγώ καλά,θα τους περάσω στην κατάταξη και θα διοριστώ εγώ;ΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 40% ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΕΙ!
Εγώ συμφωνώ με arionotis. ΑΝ γίνει ΑΣΕΠ θα γίνει για όλες τις ειδικότητες, και το λογικό είναι να γίνει για να μπει σε εφαρμογή ο νέος τρόπος πρόσληψης αναπληρωτών και διορισμών. Οι διοριστέοι του ΑΣΕΠ του 2008 θα συνεχίσουν να έχουν το δικαίωμα διορισμού για οοοοποτε υπάρξει κενό. Με λίγα λόγια με τον καινούριο ΑΣΕΠ δεν πρόκειται να διοριστεί κανένας πληροφορικός απλά θα μπορεί να βελτιώσει την θέση του ως αναπληρωτής.
Δηλαδή για να καταλάβω, το υπουργείο διόρισε από κάποιους από τους επιτυχόντες του 2008 (αλλά όχι όλους) μέχρι την κάλυψη του 60% των θέσεων διορισμού, και το υπόλοιπο 40% το καλύπτει από παλαιότερους επιτυχόντες, 24-μηνίτες, 30-μηνίτες κλπ.Αυτό συμβαίνει?Συγνώμη που μπορεί να κάνω ηλίθιες ερωτήσεις αλλά παρότι ασχολούμαι με το ζήτημα σχεδόν ενα χρόνο τώρα, δεν έχω καταλάβει πως λειτούργεί αυτό το χάος και 117 άτομα δεν έχουν διοριστεί εδώ και 3 χρόνια.Ευχαριστώ για την υπομονή σας.