0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγχαρητήρια κ από εμένα σε όλα τα παιδιά!!!! Καλή τοποθέτηση!!! Εμένα με πήραν -ενώ δεν το περίμενα με τίποτα - στην πρώτη μου επιλογή, Μεσσηνία! αλλά δεν θα παρουσιαστώ γιατί μπαίνω στον μήνα μου κ μπορεί καθ οδόν να γεννήσω! Αύριο θα πάρω τηλ να δω τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση κ τι χρειάζεται...
Παράθεση από: Melina04 στις Αυγούστου 23, 2011, 11:30:11 pmΣυγχαρητήρια κ από εμένα σε όλα τα παιδιά!!!! Καλή τοποθέτηση!!! Εμένα με πήραν -ενώ δεν το περίμενα με τίποτα - στην πρώτη μου επιλογή, Μεσσηνία! αλλά δεν θα παρουσιαστώ γιατί μπαίνω στον μήνα μου κ μπορεί καθ οδόν να γεννήσω! Αύριο θα πάρω τηλ να δω τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση κ τι χρειάζεται...Θα σε στείλουν για ορκωμοσία στην δ/νση που σε βόλευει και θα διαβιβάσει αυτή τα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσεις. Καλή τοποθέτηση και καλή λευτεριά!
Παράθεση από: Melina04 στις Αυγούστου 23, 2011, 11:30:11 pmΣυγχαρητήρια κ από εμένα σε όλα τα παιδιά!!!! Καλή τοποθέτηση!!! Εμένα με πήραν -ενώ δεν το περίμενα με τίποτα - στην πρώτη μου επιλογή, Μεσσηνία! αλλά δεν θα παρουσιαστώ γιατί μπαίνω στον μήνα μου κ μπορεί καθ οδόν να γεννήσω! Αύριο θα πάρω τηλ να δω τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση κ τι χρειάζεται...Συγχαρητήρια για τον διορισμό σου αλλά πάνω απ'όλα για τον ερχομό του μωρού σου. Καλή λευτεριά! Αν κ προφανώς δε σε ξέρω, σου εύχομαι τα καλύτερα σε σένα και το μωράκι σου! Τρελαίνομαι όταν ακούω για γεννητούρια!