0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά μίλησα με υπουργείο αλλά η υπάλληλος μου φάνηκε τελείως άσχετη.Μου είπε τα γνωστά ότι να περιμένουμε την ανακοίνωση μέχρι το βράδυ.Αυτό που με προβλημάτισε ήταν ότι όταν ρώτησα πότε θα μας καλέσουν να παρουσιαστούμε μου είπε από αύριο, άντε μεθαύριο, με καταληκτική ημερομηνίατη Δευτέρα. Πέρισυ είχαν δώσει 10 μέρες. Εντάξει φέτος είναι πιο ασφυκτικά τα πράγματααλλά δε θα δώσουν μερικές μέρες;
Εδώ στο πρωτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη ανακοίνωσε το Υπουργείο θα γίνουν και οι επιμορφώσεις νεοδιόριστων, κτλ...λες να αφήσουν μέρες για να παρουσιαστούμε???Μη σου πω και απο αυριο μπορεί να θέλουν να παρουσιαστούμε!!!
Παράθεση από: tama στις Αύγουστος 23, 2011, 10:32:08 πμΠαράθεση από: agapimeni στις Αύγουστος 23, 2011, 10:20:22 πμΚαλημέρα παιδιά και από μένα! Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους σας! Να ξέρετε ότι από την ημέρα που παρουσιαζόμαστε στη Δευτεροβάθμια γίνεται η πρόσληψη, άρα αρχίζει και τρέχει και η μισθοδοσία.εμένα μου είπε γνωστός που διορίστηκε πέρυσι ότι ο μισθός τρέχει από τη μέρα που θα παρουσιαστείς στο σχολείο για ανάληψη υπηρεσίας.Ποιό άραγε να είναι το σωστό;ο μισθός μετράει από την ημέρα της ορκομωσίας!οι δε κρατήσεις (ΜΤΠΥ,ΤΕΑΔΥ,ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΤΠΥ,ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΕΑΔΥ) θα γίνουν για όλο τον Αυγουστο άσχετα αν εσείς διοριστείτε πχ 29 Αυγουστου!
Παράθεση από: agapimeni στις Αύγουστος 23, 2011, 10:20:22 πμΚαλημέρα παιδιά και από μένα! Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους σας! Να ξέρετε ότι από την ημέρα που παρουσιαζόμαστε στη Δευτεροβάθμια γίνεται η πρόσληψη, άρα αρχίζει και τρέχει και η μισθοδοσία.εμένα μου είπε γνωστός που διορίστηκε πέρυσι ότι ο μισθός τρέχει από τη μέρα που θα παρουσιαστείς στο σχολείο για ανάληψη υπηρεσίας.Ποιό άραγε να είναι το σωστό;
Καλημέρα παιδιά και από μένα! Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλους σας! Να ξέρετε ότι από την ημέρα που παρουσιαζόμαστε στη Δευτεροβάθμια γίνεται η πρόσληψη, άρα αρχίζει και τρέχει και η μισθοδοσία.
Ο μισθός ξεκινάει από τη μέρα ανάληψης υπηρεσίας, τη μέρα δηλαδή που παρουσιάζεται κάποιος στη διεύθυνση.
δηλαδή εγώ που είχα παρακολουθήσει ως αναπληρωτής και έχω σχετική βεβαίωση, πρέπει να το παρακολουθήσω ξανά;