Σύνολο ψηφοφόρων: 92
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ο πρώτος στη σειρά βαθμολογίας στο ΑΣΕΠ δεν πάει όπου θέλει, γιατί στους διορισμούς κάθε χρονίας προηγούνταια. πρώτα αυτοί που διορίζονται και προέρχονται από τους αναπληρωτές στις επιλογές τουςβ. τελευταίοι οι του ΑΣΕΠΜάλιστα πρίν από τους αναπληρωτές προηγούνται και άλλοι, νομίζω αυτοί με το 30 μηνο και μετά αυτοί με το 24 μηνο (έτσι που τα'χουν μπλέξει , έχουν κάνει 50 πίνακες). Π.χ. φίλος μου το 2004 ήταν πρώτος στο ΑΣΕΠ στην ειδικότητά του αλλά διορίστηκε σε Γ περιοχή (γιατί τις Α και
Τότε τι νόημα έχει αυτό που γράφει η προκήρυξη: "Οι διοριστέοι θα κληθούν με ανακοίνωση του ΥΠΕΠΘ να υποβάλουν δήλωση προτιμήσεως για διορισμό σε ορισμένη θέση και θα τους δοθούν όλες οι αναγκαίες πληροφορίες για τη διαδικασία διορισμού τους. Επί περισσοτέρων προτιμήσεων για την ίδια θέση θα τηρηθεί η σειρά της βαθμολογίας των δηλούντων."
Να ρωτήσω και εγώ όταν στην μισθοδοσία λαμβάνετε υπόψιν η προυπερεσία ποια προυπερεσία;ως αναπληρωτής ή ωρομίσθιος;Ο χρόνος σε άλλα επαγγέλματα λαμβάνεται υπόψιν;τα κενά πότε περίπου βγαίνουν;
Τα κενά για διορισμό...Ανακοινλωνονται αυτά ή τυχαία δηλώνουμε;