Σύνολο ψηφοφόρων: 92
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αφού όσοι είναι στην ίδια κατηγορία παίρνουν τα ίδια γιατί υπάρχει διαφορά από διδε σε δίδε;Δεν αναφέρομαι στο επίδομα παραμεθορίου η προβληματικής. Ξέρει κάποιος να μου πεί πόσα είναι για γάμο και δύο παιδιά και ποια η διαφορά ανάμεσα σε παλιό και νέο ασφαλισμένο νεοδιοριζόμενο;
ΠΑιδιά, και από Γ Μεσσηνίας μας πλήρωσαν. Μου είπε ο διευθυντής μου (γιατί είμαι σε άδεια ανατροφής) ότι του Σεπτεμβρίου ήταν 1080 Ε. Μου φάνηκαν λίγα γιατί είμαι έγγαμη με δύο παιδιά και μεταπτυχιακό και από ένα πρόγραμμα μισθοδοσίας που είχε επισυνάψει ένα παιδί εδώ πριν λίγο καιρό βγαίναν 1120Ε. Λίγα δεν είναι; Μήπως ξέχασαν να μου βάλουν το μεταπτυχιακό; Τι κάνω τώρα; (Δεδομένου ότι είμαι και σε άδεια ανατροφής) Είχε κανένας συνάδελφος παρόμοια εμπειρία να με βοηθήσει;
παιδιά κανένα νέο από Εβρο πότε πληρωνόμαστε,οι νεοδιόριστοι ? Πόσο είναι το επίδομα παραμεθόριου,?
Κανένα νέο από Δωδεκάνησα πότε πληρώνονται οι νεοδιόριστοι;
Παράθεση από: catolaki στις Οκτωβρίου 08, 2010, 03:48:02 pmΚανένα νέο από Δωδεκάνησα πότε πληρώνονται οι νεοδιόριστοι;Ακούγεται για 16/10
Για τη Λέσβο... "Νοέμβριο και θα δούμε" μου απάντησαν! Δεν μας βλέπω καλά. Τους παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο - μήπως και με βαρεθούν και αποφασίσουν να κάνουν κάτι!!!