Σύνολο ψηφοφόρων: 92
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας,Είμαι αναπληρωτής με 8 Μ.Κ. Σε περίπτωση που διοριστώ τώρα ξεκινώ από όσο έχω δει με ΜΚ1 νεοδιόριστου (δηλ. 776.69 ευρώ καθαρά το μηνα). Για όποιον γνωρίζει παρακαλώ το ερώτημά μου είναι: Θα πληρωθώ με ΜΚ1 όλο τον πρώτο χρόνο ή κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα πληρωθώ με το αντίστοιχο 8ο Μ.Κ.? Επίσης οι τόσες κρατήσεις των νεοδιόριστων τα δυο πρώτα χρόνια επιστρέφονται κάποια στιγμή αναδρομικά ή όχι?
Καλησπέρα,θα αρχίσεις να πληρώνεσαι με ΜΚ1, αλλά γύρω στα Χριστούγεννα θα αναγνωριστούν τα ΜΚ σου, συνεπώς θα πάρεις τότε αναδρομικά τη διαφορά των προηγούμενων μηνών και, από εκεί κι έπειτα, θα πληρώνεσαι ως ΜΚ 8. Καλό διορισμό εύχομαι!
Οι κρατησεις νεοδιοριστων (περισσοτερες τον πρωτο χρονο και λιγοτερες το δευτερο) δεν επιστρεφονται
Οι κρατήσεις για νεοδιόριστους είναι ΜΟΝΟ για ένα ταμείο, για ένα έτος. Η κράτηση για το 2ο ταμείο που υπήρχε παλαιότερα έχει καταργηθεί εδώ και κάποια χρόνια (πάνω από 5 αν θυμάμαι καλά).
Για τους νεοδιοριστους του 2023 οι κρατήσεις θα σταματήσουν τον Αύγουστο μόλις συμπληρώσουν 12 μήνες ή αργοτερα;