*

Ψηφοφορία

Σε ποια κατηγορία νομίζετε πως είστε;

Διοριστέος/έα
9 (11.4%)
Μάλλον Διοριστέος/έα
23 (29.1%)
Επιτυχών/ούσα
27 (34.2%)
Μάλλον Επιτυχών/ούσα
12 (15.2%)
Αποτυχών/ούσα
5 (6.3%)
Μάλλον Αποτυχών/ούσα
3 (3.8%)

Σύνολο ψηφοφόρων: 75

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα Φιλόλογων  (Αναγνώστηκε 85404 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος depyk

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Απ: Αποτελέσματα Φιλόλογων
« Απάντηση #392 στις: Ιουλίου 17, 2007, 04:12:45 pm »
Λοιπόν αυτό που συνέβη σε μένα δύσκολα το συναντάς! Πήγα σχεδον αδιάβαστη (4 βδομαδες διάβασμα σκάρτες και όχι 12ωρα) και μάζεψα 69,5 μοριάκια! Απίστευτο!? Έχω σειρά κατάταξης 2036. Τι να περιμένω απο εδώ και πέρα;  Να αρχίσω διάβασμα για τον επόμενο ασεπ ή μήπως έχω ελπίδα και γω στο όνειρο; 
Υ.Γ. Παντως το μετάνιωσα οικτρά που δεν στρώθηκα να διαβάσω σοβαρά.
Υ.Γ.2 Πολλά πολλά συγχαρητήρια σε όλους ανεξαιρέτως που μπήκαν σε αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία. Η ζωή συνεχίζεται με ή χωρίς τον ΑΣΕΠ. Καμιά φορά η ζωή ξεπερνά τη φαντασία!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:32:34 »

Αποσυνδεδεμένος anthios

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • πάμε γι' άλλα..
    • Προφίλ
« Απάντηση #393 στις: Ιουλίου 17, 2007, 04:14:17 pm »
Συγχαρητήρια στους διοριστέους! καλό θα ήταν να μην εγκαταλείψετε το φορουμ αλλά να μας βοηθήσετε κι εμάς με την εμπειρία σας.  επιτυχούσα μη διοριστέα, σειρά 2132. Η ήττα που δεν περίμενα ήταν στα αρχαία με 55. όσο για τα άλλα απόκλιση μιας ερώτησης στην ιστορία μείον αλλά ίσως και να νόμιζα ότι είχα βάλει δεν γνωρίζω ενώ την είχα βάλει λανθασμένα. θα ήταν άσκοπο μάλλον να κάνω ένσταση για τα αρχαία ,νομίζω,  αφού δεν θα είχα κάτι να κερδίσω..απλά έχω μείνει με την απορία...

Αποσυνδεδεμένος BOEMISSA

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #394 στις: Ιουλίου 17, 2007, 04:19:09 pm »
Εγώ πάντως στις ερωτήσεις πολλαπλών επιλογών ιστορίας και νέων βρέθηκα με λιγα μόρια πιο πάνω απ' ότι υπολόγιζα. Τι να πω! Να ρωτήσω κάτι τους σχετικούς με 23 περίπου μόρια (υπολογίζω τα φετινά και τα μισά του προηγούμενου Ασέπ) έχω ελπίδες για αναπληρώτρια; Αλήθεια τι γίνεται με τους διοριστέους της δεύτερης φουρνιάς; Κατατάσσονται στον ενιαίο και προηγούνται; Όποιος ξέρει κάτι και μπορεί να απαντήσει ας το κάνει. Να ξέρω αν αξίζει να περιμένω. Οι περισσότεροι είμαστε πικραμένοι σήμερα, αλλά ας μη μας πάρει από κάτω. Εδώ είμαστε για να το αντιμετωπίσουμε.
Η μάθηση για όσους ευτυχούν είναι στολίδι και και για όσους ατυχούν καταφύγιο

Αποσυνδεδεμένος apuleius

• Πλήρες μέλος
  • Όλα μένουν ίδια αν δεν τ' αγαπάς.....
    • Προφίλ
« Απάντηση #395 στις: Ιουλίου 17, 2007, 04:23:12 pm »
Συγχαρητήρια σε όσους και σε όσες διορίστηκαν!!!Κουράγιο και να μην το βάλετε κάτω όσοι "αποτύχατε". Εγώ είμαι διοριστέος!Πάω βουρ για Αγία Μαρίνα!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:32:34 »

Αποσυνδεδεμένος persef33

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Επιτέλους διορίστηκα!-ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #396 στις: Ιουλίου 17, 2007, 04:27:47 pm »
ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑ.Ευχαριστώ το Θεό και τη μαμά μου που μου κράτησε τα παιδιά.Τον άντρα μου επισης που ζούσε με σάντουιτς.ΤηνΑγιά Μαρίνα που γιορτάζει.Τον Αγιο Ιωάννη χρύσόστομο που γιόρταζε την ημέρα που δόσαμε και όλους εσάς που μου κάνατε παρέα όλο αυτό το διάσατημα.Φιλάκια.

Αποσυνδεδεμένος astarti

• Νέο μέλος
  • *
  • ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (ΠΕ02)
    • Προφίλ
« Απάντηση #397 στις: Ιουλίου 17, 2007, 04:28:56 pm »
Συγχαρητήρια και από εμένα σε όλα τα παιδιά που διορίζονται και υπομονή και κουράγιο σε εμάς τους υπόλοιπους που είμαστε από τους "άτυχους"  :) Εγώ περίμενα να είμαι επιτυχούσα αλλά όχι διοριστέα και είμαι αποτυχούσα για 3 μόρια...Στη Α' Θεματική συγκέντρωσα 47 ενώ στη

Αποσυνδεδεμένος imak

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • των εκλεκτών επιδίωξις η αρετή
    • Προφίλ
« Απάντηση #398 στις: Ιουλίου 17, 2007, 04:35:33 pm »
Συγχαρητήρια Apuelius,Boemissa, οι πρώτοι 420 διορίζονται  και οι υπόλοιποι μπαίνουν στον πίνακα. Δες πόσα μόρια έχουν απο τον 420  έως τον 851 και υπολόγισε που θα ΄σαι . Επιπλέον , βγάλε και καμιά 250 - 300 που θα διοριστούν απο το 40%. Μερικοί ενδέχεται να ναι και πίσω απο σένα και δεν προσμετρώνται .Με 23 μόρια για μένα είσαι σίγουρα αναπληρώτρια ;)

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #399 στις: Ιουλίου 17, 2007, 04:36:35 pm »
Boemissa, πιστεύω ότι 23 μόρια είναι αρκετά για να σε πάρουν αναπληρώτρια. Πέρσι η βάση ήταν στα 13-14. Πόσο να ανέβει φέτος;
Οι διοριστέοι της δεύτερης φουρνιάς δεν προηγούνται, κατατάσσονται στον πίνακα κανονικά, ανάλογα με τα μόριά τους.

Όσοι δεν είστε στους διοριστέους μην τους κάνετε τη χάρη και μην το βάζετε κάτω. Πολεμήστε τους όπως μπορείτε. Και όσοι έχετε λάθος βαθμούς στα πολλαπλής μην το αφήσετε έτσι. Κάντε ένσταση και αίτηση να δείτε τα γραπτά σας.

zepos

• Επισκέπτης
« Απάντηση #400 στις: Ιουλίου 17, 2007, 04:42:02 pm »
Διορίστηκα παίδες.....Θέση 120!!!!!!!Συγχαρητήρια σε όλους τους διοριστέους και καλό κουράγιο στους υπόλοιπους για μια νέα προσπάθεια.Αξίζει το κόπο όταν το αποτέλεσμα είναι το επιθυμητό!!!

Αποσυνδεδεμένος imak

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • των εκλεκτών επιδίωξις η αρετή
    • Προφίλ
« Απάντηση #401 στις: Ιουλίου 17, 2007, 04:50:01 pm »
Μπράβο ρε παιδιά ! Χαιρόμαστε πολύ που τα καταφέρατε.Δίνετε κουράγιο σε όλους με την επιτυχία σας .Για μένα ήταν ο τέταρτος διαγωνισμός(και τελευταίος) και ήθελα πολύ να τον δαμάσω για λόγους εγωισμού.......Ποιά ήτανη βάση αλήθεια;  O Ovidius πως πήγε;

Αποσυνδεδεμένος Pixie

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #402 στις: Ιουλίου 17, 2007, 04:53:52 pm »
Η βάση είναι 74,81 (-0,82 σε σχέση με τους 840 του 2005). Ο ovidius έκανε ακριβή πρόβλεψη! 74,8 είχε πει...

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #403 στις: Ιουλίου 17, 2007, 04:59:04 pm »
O Ovidius πως πήγε;

Ο Ovidius διορίζεται! Συγχαρητήρια Νίκο !!!

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #404 στις: Ιουλίου 18, 2007, 04:23:37 pm »
Έχει ανοιχτεί καινούρια συζήτηση και τα μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ http://www.pde.gr/forum/index.php?topic=2380.0

Αποσυνδεδεμένος chriskas

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #405 στις: Ιουλίου 18, 2007, 04:51:43 pm »
Γεια σου ρε Ovidius με τις προβλέψεις και τα στατιστικά σου. Συγχαρητήρια και για το διορισμό σου!
Δυστυχώς δε μπορώ να προσφέρω βοήθεια γιατί από excel.. πλήρης άγνοια.  :-[

Όσον αφορά τη διδακτική, ήθελα να πω το εξής. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνονται νέα παιδιά που διαβάζουν το site ότι δε μπορούν να τα καταφέρουν λόγω έλλειψης πείρας.. Προσωπικά το 2005 έγραψα 73,5 και τώρα 74,5 και τις 2 φορές διδακτική αρχαίων. Είμαι 27 χρ. και δεν έχω μπει ποτέ σε τάξη όσο κι αν παρακαλάω κάθε χρόνο όλα τα φροντιστήρια του νομού Θεσ/νίκης να καταδεχτούν να με προσλάβουν και φυσικά για ΠΔΣ ούτε λόγος να με καλέσουν..
Εγώ γράφοντας είχα συνέχεια στο μυαλό μου να δείξω ότι:
1. κατέχω πολύ καλά το αντικείμενο. Γράφω κυρίως για να δείξω στον εξεταστή ότι παίζω στα δάχτυλα το γνωστικό, (π.χ) τα Ηθικά Νικομάχεια. Ο,τι γράφω από παιδαγωγικής άποψης, το γράφω και με συγκεκριμένο παράδειγμα, για να δείχνω ανά πάσα στιγμή για τι πράγμα μιλάω. π.χ. Λεω.. θα κάνω ερωτήσεις αξιολόγησης στο τέλος. Ε, γράφω και συγκεκριμένα ποιες θα είναι οι ερωτήσεις αυτές.
2. τα γράφω με μια ''εσάνς'' ;D ;D από παιδαγωγική. Δηλ. όπου μπορώ ''κοτσάρω'' και παιδαγωγικούς όρους, π.χ. με ''αυτενέργεια '' των παιδιών κλπ.
Επίσης, εγώ έγραψα πολλά. Ο,τι ήξερα το έγραψα. Δεν είχα το χρόνο να προσπαθήσω να βγάλω το ζουμί τους.
Τέλος, δε διάβασα ποτέ κανένα βιβλίο διδακτικής. Το μόνο που διάβασα ήταν οι οδηγίες για τη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων, κατεβαίνουν από το site του υπεπθ. Αυτά έχουν σχέδια διδασκαλίας, διδακτικούς στόχους κλπ. Η λογική μου λέει ότι και οι οδηγίες στους διορθωτές εκεί θα στηρίζονται.

Συγγνώμη αν μακρηγόρησα, αλλά προσπάθησα να είμαι όσο το δυνατόν πιο ακριβής.. Ελπίζω να βοήθησα.

Πάντως η πιο καλή συμβουλή που μου έδωσαν και ακολούθησα ήταν να αφήνω κενά στα multiple. Χάνονται πολλοί βαθμοί τζάμπα, περισσότεροι από όσους θα κερδίζονταν αν ρίσκαρε κανείς.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182615
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)