0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τους απέσυραν?Ποτε?
Η σιβιτανιδειος θα καλεσει χωριστα.....απλα θα ειναι απο τον πινακα...τωρα γιατι τον κατεβασαν κανενας δεν ξερει.........ουτε θα μαθει......αμα σε καλεσουν πρωτα εξω πας εξω ....δεν μπορεις να πας σιβιτανιδειο ή και το αντίστροφο....
Παράθεση από: nikolopol στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 07:04:57 pmΗ σιβιτανιδειος θα καλεσει χωριστα.....απλα θα ειναι απο τον πινακα...τωρα γιατι τον κατεβασαν κανενας δεν ξερει.........ουτε θα μαθει......αμα σε καλεσουν πρωτα εξω πας εξω ....δεν μπορεις να πας σιβιτανιδειο ή και το αντίστροφο....Απο που τα έμαθες αυτά;
Κατι μου λεει οτι η Σιβι θα καλεσει οταν θα εχουν φυγει οσους δεν θελει και φτασει η σειρα των δικων τους......Ευχομαι πραγματικα να μην συμβει κατι τετοιο........
Διάβασα ότι η ακατανόμαστη πήγε στον αγιασμό της Σιβιτανιδείου σήμερα.Τυχαίο?Δε νομίζω....
Παράθεση από: KYRINIS στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 08:50:46 pmΔιάβασα ότι η ακατανόμαστη πήγε στον αγιασμό της Σιβιτανιδείου σήμερα.Τυχαίο?Δε νομίζω....αυτο πραγματικα δεν λεει κατι...δεν νομιζω να εκαστε να μιλησε ...θα εφυγε στα γρηγορα απο την πισω πορτα
Μη δίνουμε τόσο βάση στο τι λέγεται δεξιά και αριστερά, κυκλοφορεί πολύ ράδιο αρβύλα. Η ίδια η Σιβιτανίδειος σήμερα δεν ήξερε ακόμα τα κενά της.
Παράθεση από: nikolopol στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 09:08:00 pmΠαράθεση από: KYRINIS στις Σεπτεμβρίου 13, 2010, 08:50:46 pmΔιάβασα ότι η ακατανόμαστη πήγε στον αγιασμό της Σιβιτανιδείου σήμερα.Τυχαίο?Δε νομίζω....αυτο πραγματικα δεν λεει κατι...δεν νομιζω να εκαστε να μιλησε ...θα εφυγε στα γρηγορα απο την πισω πορτα Ναι, μπορεί...Αφού βέβαια τακτοποίησε και το μέγα βυσματικό άντρο, όχι με αξιοκρατικές πλέον προσλήψεις, αλλά με περικοπή όλων ... Και αυτό, διότι διάβασα ότι θα πάρει εκεί το πολύ 2-3 αναπληρωτές (ΠΕ02) και θα διευθετήσει τα κενά με αποσπασμένους. Εύγε!