0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσύ γιατί δεν έκανες νομικές κινήσεις αφού ήσουν πρώτος στη λίστα?!
Δεν με αφορά άμεσα το θέμα, γι'αυτό σε ρωτάω. Θέλω να ενημερώνομαι γενικότερα
Εχουνε βγει καταδικαστικες αποφασεις για την ΣΔΣΤΕ . Αυτο βεβαια δεν τους πτοει. Ονομαστικα βγηκαν για ολους(συγγενεις κ.ο.κ μια αναζητηση στο google και θα την βρειτε). Η ΣΔΣΤΕ ειναι ΝΠΔΔ λογω κληροδοτηματος των αδελφων Σιβιτανιδη. Το διοικητικο συμβουλιο κανει ο.τι θελει και αυτη θετει τους ορους .
Tα μόρια προϋπηρεσίας από τη Σιβιτανίδειο δεν μετράνε για τον πίνακα αναπληρωτών?
κανεις λαθος! μπορει εσενα να σε προσελαβαν αξιοκρατικα, παντως εμενα που ημουν πρωτος στη λιστα δεν με πηραν ουτε καν τηλεφωνο. ηλθαν κατευθειαν ονοματα απο την εκκλησια ειπαν, στην ειδικοτητα μου. αυτο ειναι αισχος! ουτε καν απο τη λιστα! για να δουμε φετος τι θα κανουν. και αυτο εγινε στο κανονικο ιεκ. οχι στο πειραματικο. το πειραματικο κραταει βασει προσοντων τη σειρα προτεραιοτητας. μακαρι να γινουν νομικες κινησεις και να σταματησει αυτο το σισχος πια!
Και στα ΕΠΑΛ με εκκλησιαστικό βύσμα σε παίρνουν? Συγγνώμη για την άγνοια, είχα την εντύπωση ότι αυτά συνέβαιναν παλιότερα και ότι πλέον ήταν αξιοκρατικά κι εκεί...
Για τους πε02 δίνει δύο θέσεις στη Σιβιτανιδειο για μόνιμο διορισμό και επειδή είμαι σε θέση διορισμού στην Αττική, το σκέφτομαι. Με προβληματίζει όμως ότι μπορείς να κάνεις μόνο μετάταξη και μου ακούγεται κάπως περιοριστικο και αμετάκλητο. Μπορεί να εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει πρακτικά αυτό;
@ lasid : μπορεί για κάποιον λόγο να θέλω να φύγω, μπορεί να μην μου αρέσει το κλίμα ή το μάθημα σε Επαλ, πόσο εύκολο είναι αυτό στη Σιβιτανιδειο; Αν κατάλαβα καλά, κάθομαι υποχρεωτικά πέντε χρόνια και μετά κάνω αίτηση για μετάταξη σε άλλο σχολείο της Αθήνας και αφού ικανοποιηθουν πρώτα οι μεταθέσεις και οι αποσπάσεις, μποοοορει μετά να ικανοποιηθεί και το δικό μου αίτημα για αλλαγή; μπορεί αυτά που ρωτάω να ακούγονται κάπως, αλλά δεν γνωρίζω πώς λειτουργεί το δημόσιο.