0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μήπως γνωρίζει κανείς αν βγήκε η ανακοίνωση των αναπληρωτών εκκλησιαστικής;; δεν τα βρίσκω πουθενά;;
καλημερα.εχει κανεισ κανενα τηλ απο αρμοδιο τμημα να μαθουμε τι γινεται επιτελους?
Παράθεση από: trelamenos στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 12:02:21 pmκαλημερα.εχει κανεισ κανενα τηλ απο αρμοδιο τμημα να μαθουμε τι γινεται επιτελους?Αποσπάσεις: 210-3442235Τμήμα διορισμών: 210-3443166 (τυχαίο;)ΚΥΣΔΕ: 210-3442286Γενικά, για τον τηλ. κατάλογο του υπουργείου παιδείας βλ. παρακάτω link: http://www.minedu.gov.gr/epikoinwnia/thlefwnikoi-katalogoi/tilefonikos-katalogos-ypoyrgeioy-paideias-dia-bioy-mathisis-kai-thriskeymaton.html
απο αναπληρωτες φιλολογους:"Εδω και μερικες μερες συνδικαλιστης της ΕΛΜΕ μου λεει στο σχολειο πως δε θελει να με στεναχωρησει αλλα ακουει πως εμεις οι αναπληρωτες θα απολυθουμε(α φαση αναπληρωτων)."ειναι σοκαριστικο, δεν το πιστευω με τιποταααααααααααααααααααα
Εδω και μερικες μερες συνδικαλιστης της ΕΛΜΕ μου λεει στο σχολειο πως δε θελει να με στεναχωρησει αλλα ακουει πως εμεις οι αναπληρωτες θα απολυθουμε(α φαση αναπληρωτων).
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 12:56:06 pm απο αναπληρωτες φιλολογους:"Εδω και μερικες μερες συνδικαλιστης της ΕΛΜΕ μου λεει στο σχολειο πως δε θελει να με στεναχωρησει αλλα ακουει πως εμεις οι αναπληρωτες θα απολυθουμε(α φαση αναπληρωτων)."ειναι σοκαριστικο, δεν το πιστευω με τιποτααααααααααααααααααααΚρατήστε το όνομα του συνδικαλιστή και όταν (ή αν) αποδειχθεί ψεύτης δημοσιεύστε (ανώνυμα αν φοβάστε) το όνομά του.Είπε που στηρίζεται και λέει αυτά που λέει;Αν το είπε σε δημόσια κουβέντα και όχι κατ' ιδίαν πρέπει να δημοσιευτεί το όνομά του.