0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πού είναι κι αυτές οι αποσπάσεις;
Πάντως με τις δεύτερες αναθέσεις το είχαν παρακάνει. Εστάλη από το υπουργείο διευκρίνιση για τις 7 ώρες και ψιλομαζεύτηκαν...
Παράθεση από: inw στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 08:33:24 pmΠού είναι κι αυτές οι αποσπάσεις; υπάρχει ενημέρωση από κάποιον κ. Καρλάφτη πως οι αποσπάσεις έχουν βγει...... μάλιστα στο συγκεκριμένο τόπικ ο/η συνάδελφος είπε πως δεν πήρε απόσπαση...... επίσης.... σύμφωνα με τον συγκεκριμένο αιρετό θα ανακοινωθούν απόψε...... (απορώ με το θράσος τους.... δεν ντρέπονται να λεν ότι βγήκαν...αλλά να μην τα δημοσιοποιούν;- ρητορική η ερώτηση)... για περισσότερα δείτε το θέμα αποσπάσεις β΄φάση.
Παράθεση από: alek81 στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 09:30:20 pmΠάντως με τις δεύτερες αναθέσεις το είχαν παρακάνει. Εστάλη από το υπουργείο διευκρίνιση για τις 7 ώρες και ψιλομαζεύτηκαν...Ε άντε μπας και προκύψουν και νέα κενά!!!
Παράθεση από: stratos91 στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 09:36:25 pmΠαράθεση από: alek81 στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 09:30:20 pmΠάντως με τις δεύτερες αναθέσεις το είχαν παρακάνει. Εστάλη από το υπουργείο διευκρίνιση για τις 7 ώρες και ψιλομαζεύτηκαν...Ε άντε μπας και προκύψουν και νέα κενά!!! Όντως. Έκανα και εγώ πριν λίγο μια "περιήγηση" στις δευτεροβάθμιες μπας και βρω κανένα κενό και είδα ότι εστάλη εγκύκλιος για τη β ανάθεση. Ευτυχώς γιατί σε λίγο θα κάναμε κρα για κανένα κενό...
Παράθεση από: ENTY23 στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 09:41:20 pmΠαράθεση από: stratos91 στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 09:36:25 pmΠαράθεση από: alek81 στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 09:30:20 pmΠάντως με τις δεύτερες αναθέσεις το είχαν παρακάνει. Εστάλη από το υπουργείο διευκρίνιση για τις 7 ώρες και ψιλομαζεύτηκαν...Ε άντε μπας και προκύψουν και νέα κενά!!! Όντως. Έκανα και εγώ πριν λίγο μια "περιήγηση" στις δευτεροβάθμιες μπας και βρω κανένα κενό και είδα ότι εστάλη εγκύκλιος για τη β ανάθεση. Ευτυχώς γιατί σε λίγο θα κάναμε κρα για κανένα κενό...Έχω την εντύπωση, αλλά αυτό είναι τελείως προσωπική εκτίμηση, ότι αυτές οι αναθέσεις έγιναν, μέχρι την επίσημη συνταξιοδότηση όσων πρόκειται να φύγουν με σύνταξη μέσα στον Οκτώβρη. Μπορεί να κάνω όμως και τελείως λάθος