0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ralou στις Οκτώβριος 04, 2011, 12:29:56 μμΠαράθεση από: Ναστια στις Οκτώβριος 04, 2011, 11:31:11 πμΚαυτά νέα από την Β' Αθήνας:Μόλις επικοινώνησα για να ρωτήσω γιατί δεν έχουν αναρτηθεί κενά για τους αποσπασμένους Φιλολόγους της Β΄φάσης.Απάντηση: "Γιατί προφανώς δεν υπάρχουν.Και οι τρείς φιλόλογοι που πήραν απόσπαση εκεί, θα κάνουν μια αίτηση προτίμησης στα τυφλά για να παρουσιάζονται απλά σε κάποιο σχολείο"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η β' Αθήνας λέει ψέμματα!! Στο σχολείο της αδερφής μου υπάρχει ολόκληρο κενό φιλολόγουΥπάρχει,ωραία.....ο διευθυντής του όμως το έχει δώσει ή το φυλάει για ως κόρην οφθαλμού?
Παράθεση από: Ναστια στις Οκτώβριος 04, 2011, 11:31:11 πμΚαυτά νέα από την Β' Αθήνας:Μόλις επικοινώνησα για να ρωτήσω γιατί δεν έχουν αναρτηθεί κενά για τους αποσπασμένους Φιλολόγους της Β΄φάσης.Απάντηση: "Γιατί προφανώς δεν υπάρχουν.Και οι τρείς φιλόλογοι που πήραν απόσπαση εκεί, θα κάνουν μια αίτηση προτίμησης στα τυφλά για να παρουσιάζονται απλά σε κάποιο σχολείο"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Η β' Αθήνας λέει ψέμματα!! Στο σχολείο της αδερφής μου υπάρχει ολόκληρο κενό φιλολόγου
Καυτά νέα από την Β' Αθήνας:Μόλις επικοινώνησα για να ρωτήσω γιατί δεν έχουν αναρτηθεί κενά για τους αποσπασμένους Φιλολόγους της Β΄φάσης.Απάντηση: "Γιατί προφανώς δεν υπάρχουν.Και οι τρείς φιλόλογοι που πήραν απόσπαση εκεί, θα κάνουν μια αίτηση προτίμησης στα τυφλά για να παρουσιάζονται απλά σε κάποιο σχολείο"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr «Στην Αττική σήμερα υπάρχουν 30 πλεονάσματα Φιλολόγων και δυστυχώς 40 πλεονάσματα αναπληρωτών φιλολόγων οι οποίοι προέκυψαν από λαθεμένα στοιχεία που δόθηκα από τις σχολικές μονάδες» δήλωσε στο esos ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής Γιάννης Κουμέντος και πρόσθεσε: «Ύστερα από έλεγχο που κάναμε αποδείχθηκε οτι δεν χρειάζονταν οι αναπληρωτές». Και γιατί δε διορθώνεται το λάθος ..., επιπλέον γιατί δεν τιμωρείται ...;Σ' ένα μήνα, δε, ποια παγκόσμια, στη μοναδικότητά της, σύμπτωση δε "διόρθωσε" το πρόβλημα με άδειες παντός είδους που τη λοιπή Ελλάδα κατακλύζουν ...; "Εραστές" της αλήθειας και του προγραμματισμού, να είμαστε καλά, να σας θυμόμαστε ...
Παράθεση από: aristos2 στις Οκτώβριος 03, 2011, 09:09:17 μμΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr «Στην Αττική σήμερα υπάρχουν 30 πλεονάσματα Φιλολόγων και δυστυχώς 40 πλεονάσματα αναπληρωτών φιλολόγων οι οποίοι προέκυψαν από λαθεμένα στοιχεία που δόθηκα από τις σχολικές μονάδες» δήλωσε στο esos ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής Γιάννης Κουμέντος και πρόσθεσε: «Ύστερα από έλεγχο που κάναμε αποδείχθηκε οτι δεν χρειάζονταν οι αναπληρωτές». Και γιατί δε διορθώνεται το λάθος ..., επιπλέον γιατί δεν τιμωρείται ...;Σ' ένα μήνα, δε, ποια παγκόσμια, στη μοναδικότητά της, σύμπτωση δε "διόρθωσε" το πρόβλημα με άδειες παντός είδους που τη λοιπή Ελλάδα κατακλύζουν ...; "Εραστές" της αλήθειας και του προγραμματισμού, να είμαστε καλά, να σας θυμόμαστε ...Φίλε θα το διορθώσουν το λάθος...Θα μας στείλουν σπίτια μας....
Άγρια και θλιβερά μαντάτα....πήρα τηλ πριν κανα μισαωρο στο 2103442387, μαλλον τμημα υπευθυνο για την καταμετρηση των κενών.ρωτω τον υπαλληλο ποια η εικονα των κενων των φιλολογων και αν εχω ελπιδες για τη β φαση απο τη στιγμη που περιμενω να παρει το υπουργειο γυρω στους 160-μαζι με πολυτεκνους-για να θεωρω οτι θα ειμαι σε αυτη τη φαση αναπληρωσης, και μου απαντα:" μας λειπουν στοιχεια απο καποιες διευθυνσεις αλλα προς το παρον το νουμερο ειναι διψηφιο, ειναι πολυ μεγαλο το νουμερο που μου λετε..." κι ο νοων νοειτω...βρισκομαι στα ορια της τρελας... οσο για την επομενη χρονια εικαζω να κλαιω με μαυρο δακρυ καθως επικεινται και νεες συγχωνευσεις και ετερα κακα.λυπαμαι που ειμαι αγγελος κακων ειδησεων, μακαρι να ανατραπουν ολα αυτα.