*

Αποστολέας Θέμα: Β φάση αναπληρωτών Φιλολόγων σχ.ετους 2011-12  (Αναγνώστηκε 801834 φορές)

0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος haroulalki

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Απ: Β φάση αναπληρωτών Φιλολόγων σχ.ετους 2011-12
« Απάντηση #2156 στις: Οκτώβριος 04, 2011, 01:04:16 μμ »
τι ειναι βρε παιδια η παραλληλη στηριξη; αυτο που λεμε εξειδικευμενη εκπαιδευτικη υποστηριξη;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:45:10 »

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2157 στις: Οκτώβριος 04, 2011, 01:08:29 μμ »
Χθες, στην εκπομπή του Πρετεντέρη, όλοι, Σπηλιωτόπουλος, Λοβέρδος, Βορίδης συμφωνούσαν ως προς τις περαιτέρω μειώσεις σε προσωπικό και δαπάνες. Μάλιστα, ο Λοβέρδος προανήγγειλε ότι δε θα προσληφθεί ούτε ένας γιατρός μες στο '12 και ο Σπηλιωτόπουλος, βασιλικότερος του βασιλέως, ζήτησε, για τα επόμενα τρία χρόνια τουλάχιστον, μηδενικές προσλήψεις σε όλους τους φορείς του δημοσίου. Ούτε καν να ισχύσει η αναλογία 1/5 ή 1/10. Οπότε, καταλαβαίνετε τι μας περιμένει...
Προσωπικά, φροντίζω να μην τρέφω φρούδες ελπίδες και θα συμφωνήσω απολύτως με τα λεγόμενα της Dina 94.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος jak_13

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Πάντα με χαμόγελο!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #2158 στις: Οκτώβριος 04, 2011, 01:11:19 μμ »
Καυτά νέα από την Β' Αθήνας:

Μόλις επικοινώνησα για να ρωτήσω γιατί δεν έχουν αναρτηθεί κενά για τους αποσπασμένους Φιλολόγους της Β΄φάσης.

Απάντηση: "Γιατί προφανώς δεν υπάρχουν.Και οι τρείς φιλόλογοι που πήραν απόσπαση εκεί, θα κάνουν μια αίτηση προτίμησης στα τυφλά για να παρουσιάζονται απλά σε κάποιο σχολείο"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X :-X
Η β' Αθήνας λέει ψέμματα!! Στο σχολείο της αδερφής μου υπάρχει ολόκληρο κενό φιλολόγου

Υπάρχει,ωραία.....ο διευθυντής του όμως το έχει δώσει ή το φυλάει για ως κόρην οφθαλμού?

Όπως φαίνεται υπάρχουν αρκετά κενά και σε άλλες διευθύνσεις, αλλά τα κρύβουν επιμελώς.
Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί!

Gabriel Garcia Marquez

Αποσυνδεδεμένος G7 02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2159 στις: Οκτώβριος 04, 2011, 01:13:28 μμ »
Σήμερα έγινε κάποιο τηλεφώνημα στο υπουργείο;;; Ποιος ειναι ο αριθμός του κυριούλη της Αντιγόνης;;;
Φώφη, κάνε το καλό και ρίξ' την στο γυαλό....

http://filologoi02.forumgreek.com/

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:45:10 »

Αποσυνδεδεμένος klasikos

• Πλήρες μέλος
  • Ο διδάσκων διδάσκεται
    • Προφίλ
« Απάντηση #2160 στις: Οκτώβριος 04, 2011, 01:16:51 μμ »
Ο Μπράτης μέσω facebook ενημέρωσε για προσλήψεις ειδικοτήτων στην α/βάθμια την Παρασκευή ή αρχές επόμενης εβδομάδας. Έγραψε μάλιστα ότι την Πέμπτη το μεσημέρι θα γνωρίζει και τον αριθμό. Εμάς γιατί κανείς αιρετός δεν μας ενημερώνει;;!! Πού είναι οι αιρετοί της β/βάθμιας;;!! Αν ξέραμε κι εμείς τον αριθμό της β΄φάσης...
Αρκετά λατρέψαμε τον κίνδυνο κι είναι καιρός να μας το ανταποδώσει... (Ελύτης)

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #2161 στις: Οκτώβριος 04, 2011, 01:17:20 μμ »
Περα από το σε ποια κατηγορία κατατάσσει τον εαυτό του ο καθένας μας θα πρέπει να μας απασχολεί το τι κάνουμε από εδώ κι εμπρός, ποια είναι η λύση. Εκεί πρέπει να επικεντρωνόμαστε κι όχι μόνο για την επαγγελματική μας αποκατάσταση που είναι σημαντικό ζήτημα για τον καθένα ξεχωριστά αλλά και για την παιδεία που προσφέρουμε στους μαθητές-παιδιά μας.
Γιατί αντιπαιδαιδαγωγικό είναι κι ο καθηγητής να κάνει διοικητική και γραφειοκρατική δουλειά, αντιπαιδαγωγικό να τρέχει και για 1-2 ώρες για συμπλήρωση ωραρίου σε άλλη σχολική μονάδα, αντιπαιδαγωγικό είναι τα μεγάλα τμήματα, τα μεγάλα σχολεία (στο σχολείο του γιου μου, της γειτονιάς σχολείο, που συγχωνεύθηκε υπάρχουν πλέον από 5 τμήματα σε κάθε τάξη), οι αλλαγές στα προγράμματα σπουδών δεν έχουν παιδαγωγικό ή διδακτικό προσανατολισμό αλλά στοχεύουν στη μείωση προσωπικού και στη διαχείριση του υπάρχοντος κλπ κλπ.

Η κατάσταση στην παιδεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την πολιτική που λέει δώστε ότι έχουμε πρέπει να σωθούν οι τράπεζες ακόμη κι αν χρειάζεται γενιές ολόκληρες να καταδικαστούν στον οικονομικό μαρασμό,την ανεργία και την ένδεια. Και κάποιοι, όπως ο Πάγκαλος κακή του ώρα, να περιπαίζουν αλαζονικά με την κατάσταση μας και να λένε ας έρθει ο Βενιζέλος να μας συλλάβει.
Αν δεν ανατρέψουμε αυτήν την πολιτική φως προσωπικά δεν περιμένω να δω.

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2162 στις: Οκτώβριος 04, 2011, 01:18:54 μμ »
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr

«Στην Αττική σήμερα υπάρχουν 30 πλεονάσματα Φιλολόγων και δυστυχώς 40 πλεονάσματα αναπληρωτών φιλολόγων οι οποίοι προέκυψαν από λαθεμένα στοιχεία που δόθηκα από τις σχολικές μονάδες» δήλωσε στο esos ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής Γιάννης Κουμέντος και πρόσθεσε: «Ύστερα από έλεγχο που κάναμε αποδείχθηκε οτι δεν χρειάζονταν οι αναπληρωτές».

Και γιατί δε διορθώνεται το λάθος ..., επιπλέον γιατί δεν τιμωρείται ...;
Σ' ένα μήνα, δε, ποια παγκόσμια, στη μοναδικότητά της, σύμπτωση δε "διόρθωσε" το πρόβλημα με άδειες παντός είδους που τη λοιπή Ελλάδα κατακλύζουν ...;
"Εραστές" της αλήθειας και του προγραμματισμού, να είμαστε καλά, να σας θυμόμαστε ...

Φίλε θα το διορθώσουν το λάθος...Θα μας στείλουν σπίτια μας....

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2163 στις: Οκτώβριος 04, 2011, 01:21:30 μμ »
Τηλεφώνησα το πρωί στον κυριούλη στο 3443426 γύρω στις 10 και ρώτησα αν θα γίνει αυτή τη βδομάδα η Β Φάση και μου απάντησε ότι ακόμα δε γνωρίζουν τίποτα ??? ??? ??? ???

Αποσυνδεδεμένος margarita111

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2164 στις: Οκτώβριος 04, 2011, 01:24:42 μμ »
Πήρα τηλέφωνο στο γνωστό μου να μάθω για τα κενά και είπε οτι έχουν κατάληψη οι φοιτητές , είναι σε 7 υπουργεία η κατάληψη.
Εσείς όμως βλέπω οτι μιλήσατε με κάποιους υπαλλήλους σήμερα.
Καλά ψέματα μου έλεγε;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αποσυνδεδεμένος marion

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #2165 στις: Οκτώβριος 04, 2011, 01:25:37 μμ »

«Στην Αττική σήμερα υπάρχουν 30 πλεονάσματα Φιλολόγων και δυστυχώς 40 πλεονάσματα αναπληρωτών φιλολόγων οι οποίοι προέκυψαν από λαθεμένα στοιχεία που δόθηκα από τις σχολικές μονάδες» δήλωσε στο esos ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής Γιάννης Κουμέντος και πρόσθεσε: «Ύστερα από έλεγχο που κάναμε αποδείχθηκε οτι δεν χρειάζονταν οι αναπληρωτές».

Σ' ένα μήνα, δε, ποια παγκόσμια, στη μοναδικότητά της, σύμπτωση δε "διόρθωσε" το πρόβλημα με άδειες παντός είδους που τη λοιπή Ελλάδα κατακλύζουν ...;
"Εραστές" της αλήθειας και του προγραμματισμού, να είμαστε καλά, να σας θυμόμαστε ...

Δε νομίζω ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Ή θα σας διαθέσουν σε άλλη δ/νση εντός νομού ή και εκτός νομού, αν δε βρίσκεται λύση. Πάντως, για να σας απολύσουν, αμφιβάλλω. Μην ξεχνάς ότι θ' ακολουθήσει και άλλη φάση λογικά. Θα έχετε απολυθεί οι έχοντες περισσότερα μόρια και θα έχουν προσληφθεί οι αμέσως επόμενοι; Δε νομίζω.
" Κάθε χώρα έχει την κυβέρνηση που της αξίζει. "

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
« Απάντηση #2166 στις: Οκτώβριος 04, 2011, 01:30:07 μμ »

Θα σας στείλουν σε σχολεία ..., να ευχηθώ πλησίον των σπιτιών σας.
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

adigoni

• Επισκέπτης
« Απάντηση #2167 στις: Οκτώβριος 04, 2011, 01:32:09 μμ »
Πλησίον των σπιτιών;;; ;D ;D ;D ;D ;Dας μετακινηθούμε, αλλά να μας δώσουν τα κενά των διευθύνσεων να τα δηλώσουμε εκ νέου, γιατί μας το ζήτησαν αυτό για την Αττική, όπου δεν υπάρχει κενό ούτε για δείγμα(επίσημη εκδοχή)

Αποσυνδεδεμένος sousourada

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #2168 στις: Οκτώβριος 04, 2011, 01:58:04 μμ »
Άγρια και θλιβερά μαντάτα....
πήρα τηλ πριν κανα μισαωρο στο 2103442387,
μαλλον τμημα υπευθυνο για την καταμετρηση των κενών.
ρωτω τον υπαλληλο ποια η εικονα των κενων των φιλολογων και αν εχω ελπιδες για τη β φαση απο τη στιγμη που περιμενω να παρει το υπουργειο γυρω στους 160-μαζι με πολυτεκνους-για να θεωρω οτι θα ειμαι σε αυτη τη φαση αναπληρωσης, και μου απαντα:
" μας λειπουν στοιχεια απο καποιες διευθυνσεις αλλα προς το παρον το νουμερο ειναι διψηφιο,
ειναι πολυ μεγαλο το νουμερο που μου λετε..." κι ο νοων νοειτω...
βρισκομαι στα ορια της τρελας...
οσο για την επομενη χρονια εικαζω να κλαιω με μαυρο δακρυ καθως επικεινται και νεες συγχωνευσεις και ετερα κακα.
λυπαμαι που ειμαι αγγελος κακων ειδησεων, μακαρι να ανατραπουν ολα αυτα.

Αποσυνδεδεμένος G7 02

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #2169 στις: Οκτώβριος 04, 2011, 02:04:33 μμ »
Άγρια και θλιβερά μαντάτα....
πήρα τηλ πριν κανα μισαωρο στο 2103442387,
μαλλον τμημα υπευθυνο για την καταμετρηση των κενών.
ρωτω τον υπαλληλο ποια η εικονα των κενων των φιλολογων και αν εχω ελπιδες για τη β φαση απο τη στιγμη που περιμενω να παρει το υπουργειο γυρω στους 160-μαζι με πολυτεκνους-για να θεωρω οτι θα ειμαι σε αυτη τη φαση αναπληρωσης, και μου απαντα:
" μας λειπουν στοιχεια απο καποιες διευθυνσεις αλλα προς το παρον το νουμερο ειναι διψηφιο,
ειναι πολυ μεγαλο το νουμερο που μου λετε..." κι ο νοων νοειτω...
βρισκομαι στα ορια της τρελας...
οσο για την επομενη χρονια εικαζω να κλαιω με μαυρο δακρυ καθως επικεινται και νεες συγχωνευσεις και ετερα κακα.
λυπαμαι που ειμαι αγγελος κακων ειδησεων, μακαρι να ανατραπουν ολα αυτα.

Διψήφιος αριθμός σημαίνει 1-2 αναπληρωτές σε κάθε νομό.... μας εμπαίζουν;;; δεν ξέρουν τι τους γινεται.... δεν τους πιστεύω... δεν θελω να τους πιστέψω.... και δεν μπορώ.....
Φώφη, κάνε το καλό και ρίξ' την στο γυαλό....

http://filologoi02.forumgreek.com/

Pde.gr, © 2005 - 2024

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32750
  • Τελευταία: wwwwww
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1177498
  • Σύνολο θεμάτων: 19400
  • Σε σύνδεση σήμερα: 887
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144