0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Για αύριο χλωμό το κόβω....
Παράθεση από: eva7 στις Οκτώβριος 04, 2011, 09:38:25 μμΓια αύριο χλωμό το κόβω.... μεχρι αυριο μαζευουν κενα,ειναι και η απεργια.οσο αργει τοσο το καλυτερο.καλο βραδυ
Το πιο σημαντικο πραγμα ειναι η ψυχοσωματικη μας υγεια... ουτως η αλλως οταν και αν με το καλο μας παρουν εχουμε να αντιμετωπισουμε πολλα και πρεπει να υπαρχει περισσευμα ... ας μην ξεχναμε οτι ως αναπληρωτες ειμαστε ο πιο αδυναμος κρικος...εγω τουλαχιστον περυσι που δουλεψα αισθανθηκα τη διακριση απο "παλιους" συναδελφους...(τωρα μπορω να παινευομαι στους αρρενες φιλους μου ότι πηρα κι εγω σαν "ψαρακας" μια γευση απο στρατο!) ...ειχα τις περισσοτερες ωρες απ'ολους, το χειροτερο προγραμμα, και μαλιστα μου ειπαν οτι ειμαι τυχερη γιατι αντικατεστησα συναδελφο που ειχε ηδη επιλεξει "καλα" μαθηματα!!! μαλιστα κατα τη διαρκεια της χρονιας προσπαθησαν να με εκμεταλλευτουν ξεφορτωνοντας πανω μου μαθηματα που δεν ηθελαν (αλλο αν δεν τα καταφεραν...) σας θυμιζει τιποτα;; περσι ολα αυτα χωρις τον πανικο που επικρατει φετος (σε περιοδους κατοχης, πολεμου και κρισης ο ανθρωπος γινεται θηριο)...ειδαμε πως περιεγραψαν οι συναδελφοι της α' φασης την απαραδεκτη συμπεριφορα των υπαλληλων ακομη και αιρετων (!!)απεναντι τους, που δεν ειχαν στο κατω κατω και κανενα οφελος να συζητουν κυνικοτατα για την απολυση τους (των αλλων την απολυση βεβαια, οχι τη δικη τους!) ακουμε ολοι φανταζομαι τη σφαγη που γινεται μεταξυ των μονιμων για το ποιος θα παρει project, για το ποιος θα φυγει ποιος θα μεινει κλπ, κλπ...και δυστυχως οι ανθρωποι απ'οτι εχω καταλαβει δυσκολευονται να κατευθυνουν την οργη τους στη σωστη κατευθυνση και συνηθως πλακωνονται με το διπλανο ή ψαχνουν να βρουν "αδυναμους" κρικους....που θελω να καταληξω; (και συγγνωμη για το κουραστικα μεγαλο μηνυμα)η αναμονη της β' φασης ειναι ένα απο τα πολλα προβληματα που μας ελαχε να αντιμετωπισουμε δυναμικα σε αυτο το γενικοτερο αγγελικα πλασμενο σκηνικο που με προσηλωση και αυταπαρνηση οι κατα καιρους κυβερνωντες μας, δημιουργησαν... ας το βαλουμε στις σωστες του διαστασεις...
Καλημέρα συνάδελφοι.Λέτε να έχουμε νέα σήμερα ; Είναι και η απεργία.