0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλα μου παιδιά, σύντεκνοι, συναγωνιστές ΚΑΛΗΜΕΡΑ Επειδή είμαι σχετικά καινούρια εδώ μέσα, μήπως μπορείτε να μου πείτε πού μπορώ να βρω τους πίνακες της Ιωάννας που αναφέρετε τόσο συχνά; και τι ακριβώς είναι αυτοί οι πίνακες;
πήρα τον κυριούλη τλφ....μου είπε τα γνωστά περί πολιτικης ηγεσίας για το πότε.....όταν του είπα τη σειρά μου κ αν πρέπει να υπολογίζω για τη β φάση , μου είπε επίσης, μετά από ερωτησή μου, ότι με σειρά στον πίνακα από 200(εκκαθαρισμένο) -μέχρι 300 ,μπορούμε να υπολογίζουμε την β φάση,συνυπολογίζοντας κ τρίτέκνους. ...η σειρά μου είναι λίγο πιο κάτω απ το 250. βγάλτε συμπέρασματα.....
Mε παραπέμπει κάποιος στον πίνακα που συνεννοείστε όλοι με τον κυριούλη???Να του τηλεφωνήσω κι εγώ!!!!
Παράθεση από: KORINA27 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 10:46:33 am πήρα τον κυριούλη τλφ....μου είπε τα γνωστά περί πολιτικης ηγεσίας για το πότε.....όταν του είπα τη σειρά μου κ αν πρέπει να υπολογίζω για τη β φάση , μου είπε επίσης, μετά από ερωτησή μου, ότι με σειρά στον πίνακα από 200(εκκαθαρισμένο) -μέχρι 300 ,μπορούμε να υπολογίζουμε την β φάση,συνυπολογίζοντας κ τρίτέκνους. ...η σειρά μου είναι λίγο πιο κάτω απ το 250. βγάλτε συμπέρασματα..... Ε άρα σύμφωνα με τα λεγόμενά του θα πάρει γύρω στα 250 άτομα. Οπότε να μην απογοητευόμαστε.
Παράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:36:47 amMε παραπέμπει κάποιος στον πίνακα που συνεννοείστε όλοι με τον κυριούλη???Να του τηλεφωνήσω κι εγώ!!!!ο κυριουλης ρωταει θεση στον πινακα του υπουργειου για να ξερεις.
Παράθεση από: trelamenos στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:37:51 amΠαράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:36:47 amMε παραπέμπει κάποιος στον πίνακα που συνεννοείστε όλοι με τον κυριούλη???Να του τηλεφωνήσω κι εγώ!!!!ο κυριουλης ρωταει θεση στον πινακα του υπουργειου για να ξερεις.Mα δεν είναι δυνατόν να ρωτάει του υπουργείου...Έφυγαν τόσα άτομα από τότε!!! Τα μπερδεύω κάπου??
Παράθεση από: KORINA27 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 10:46:33 am πήρα τον κυριούλη τλφ....μου είπε τα γνωστά περί πολιτικης ηγεσίας για το πότε.....όταν του είπα τη σειρά μου κ αν πρέπει να υπολογίζω για τη β φάση , μου είπε επίσης, μετά από ερωτησή μου, ότι με σειρά στον πίνακα από 200(εκκαθαρισμένο) -μέχρι 300 ,μπορούμε να υπολογίζουμε την β φάση,συνυπολογίζοντας κ τρίτέκνους. ...η σειρά μου είναι λίγο πιο κάτω απ το 250. βγάλτε συμπέρασματα.....Είσαι 250 στης Ιωάννας???]περίπου,λίγο πιο κάτω.....Πάντως 300,πιστεύω να πάρει ..... Κ σίγουρα θ ' ακολουθήσουν κ άλλες φάσεις......
σας ευχαριστώ πολύ. ;)να ρωτήσω και κάτι ακόμη... οι της ειδικής αγωγής δεν ανήκουν και στον απλό πίνακα των αναπληρωτών; όσοι προσλαμβάνονται απο κεί δεν είναι όφελος για τους υπόλοιπους που μένουμε; ή είναι άσχετοι με τον δικό μας πίνακα;
Παράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:42:13 amΠαράθεση από: trelamenos στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:37:51 amΠαράθεση από: eva7 στις Οκτωβρίου 12, 2011, 11:36:47 amMε παραπέμπει κάποιος στον πίνακα που συνεννοείστε όλοι με τον κυριούλη???Να του τηλεφωνήσω κι εγώ!!!!ο κυριουλης ρωταει θεση στον πινακα του υπουργειου για να ξερεις.Mα δεν είναι δυνατόν να ρωτάει του υπουργείου...Έφυγαν τόσα άτομα από τότε!!! Τα μπερδεύω κάπου??του υπουργειου γιατι δεν μπορει να ξερει τον πινακα της ιωαννας.λογικο μου φαινεται.ξερει ποιοι προσεληφθησαν σε α φαση