0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: stratos91 στις Σεπτέμβριος 14, 2011, 02:43:31 μμΝαι αλλά αυτοί που αποσπώνται δεν ανοίγουν αλλού κενά; Το ίδιο δεν είναι τελικά;Ετσι νομιζα και εγω, αλλα οταν μου το εξηγησαν ειδα οτι δεν ειναι ακριβως ετσι. Μπορει π.χ. καποιος που παιρνει αποσπαση στο Κιλκις, να ειναι υπεραριθμος στον νομο απο τον οποιο ερχεται, οποτε δεν ανοιγει εκει κενο. Επισης μπορει η οργανικη που αφηνουν να καλυπτεται με αλλο τροπο, π.χ. με ατομο που ειναι στη διαθεση σε εκεινο το νομο, και οχι με προσληψη αναπληρωτη. Το ξαναλεω: μακαρι να ηταν τοσα πολλα τα κενα, αλλα τουλαχιστον στο Κιλκις δεν ειναι και οταν εμαθα οτι περυσι περιπου τετοιο καιρο μετα τη συνεριαση του ΠΥΣΔΕ οι υπεραριθμοι φιλολογοι στο Κιλκις ηταν 36, καταλαβα οτι δεν περιμενουμε και πολλα πραγματα σε ο,τι αφορα την προσληψη αναπληρωτων στο συγκεκριμενο νομο... Μακαρι η φετινη χρονια να μας εκπληξει ευχαριστα...
Ναι αλλά αυτοί που αποσπώνται δεν ανοίγουν αλλού κενά; Το ίδιο δεν είναι τελικά;
Παράθεση από: intemperanta στις Σεπτέμβριος 14, 2011, 02:58:05 μμΠαράθεση από: stratos91 στις Σεπτέμβριος 14, 2011, 02:43:31 μμΝαι αλλά αυτοί που αποσπώνται δεν ανοίγουν αλλού κενά; Το ίδιο δεν είναι τελικά;Ετσι νομιζα και εγω, αλλα οταν μου το εξηγησαν ειδα οτι δεν ειναι ακριβως ετσι. Μπορει π.χ. καποιος που παιρνει αποσπαση στο Κιλκις, να ειναι υπεραριθμος στον νομο απο τον οποιο ερχεται, οποτε δεν ανοιγει εκει κενο. Επισης μπορει η οργανικη που αφηνουν να καλυπτεται με αλλο τροπο, π.χ. με ατομο που ειναι στη διαθεση σε εκεινο το νομο, και οχι με προσληψη αναπληρωτη. Το ξαναλεω: μακαρι να ηταν τοσα πολλα τα κενα, αλλα τουλαχιστον στο Κιλκις δεν ειναι και οταν εμαθα οτι περυσι περιπου τετοιο καιρο μετα τη συνεριαση του ΠΥΣΔΕ οι υπεραριθμοι φιλολογοι στο Κιλκις ηταν 36, καταλαβα οτι δεν περιμενουμε και πολλα πραγματα σε ο,τι αφορα την προσληψη αναπληρωτων στο συγκεκριμενο νομο... Μακαρι η φετινη χρονια να μας εκπληξει ευχαριστα...Εμενα σημερα μου ειπαν οτι δεν εχουν κενα για γενικη.Για Κιλκις μιλαω.
Παράθεση από: intemperanta στις Σεπτέμβριος 14, 2011, 02:58:05 μμΠαράθεση από: stratos91 στις Σεπτέμβριος 14, 2011, 02:43:31 μμΝαι αλλά αυτοί που αποσπώνται δεν ανοίγουν αλλού κενά; Το ίδιο δεν είναι τελικά;Ετσι νομιζα και εγω, αλλα οταν μου το εξηγησαν ειδα οτι δεν ειναι ακριβως ετσι. Μπορει π.χ. καποιος που παιρνει αποσπαση στο Κιλκις, να ειναι υπεραριθμος στον νομο απο τον οποιο ερχεται, οποτε δεν ανοιγει εκει κενο. Επισης μπορει η οργανικη που αφηνουν να καλυπτεται με αλλο τροπο, π.χ. με ατομο που ειναι στη διαθεση σε εκεινο το νομο, και οχι με προσληψη αναπληρωτη. Το ξαναλεω: μακαρι να ηταν τοσα πολλα τα κενα, αλλα τουλαχιστον στο Κιλκις δεν ειναι και οταν εμαθα οτι περυσι περιπου τετοιο καιρο μετα τη συνεριαση του ΠΥΣΔΕ οι υπεραριθμοι φιλολογοι στο Κιλκις ηταν 36, καταλαβα οτι δεν περιμενουμε και πολλα πραγματα σε ο,τι αφορα την προσληψη αναπληρωτων στο συγκεκριμενο νομο... Μακαρι η φετινη χρονια να μας εκπληξει ευχαριστα...πόσοι είναι οι υπεράριθμοι τώρα δηλαδή;Μήπως εννοούσες τα κενά;
Όπως κάθε χρόνο έτσι και τώρα, την πρώτη βδομάδα λειτουργίας των σχολείων, τα πράγματα είναι τόσο ρευστά (εκκρεμότητες με αποσπασμένους, νεοδιόριστους, αναπληρωτές Α φάσης, άδειες ανατροφής ή επαπειλούμενες, ...), που κανείς δε γνωρίζει, με ακρίβεια, τις πραγματικές ανάγκες.Όσοι, λοιπόν, αναμένουμε τη Β' φάση, εάν επιθυμούμε να διατηρήσουμε σώας τας φρένας, οφείλουμε να προσπεράσουμε την παγίδα του "ποια και πόσα είναι τα κενά", στηριγμένοι στη λογική πως, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι φάσεις θα είναι κάμποσες, η δεύτερη θα έχει ικανοποιητικό αριθμό και, έως αυτή, η θέση μας θα βελτιωθεί απ' όσους θα φύγουν από μπροστά μας για την Ειδική, την Εκκλησιαστική Εκπ. και το Πρόγραμμα στήριξης ...Όσο για τη χρεοκοπία, κάθε λίγους μήνες θα "χρεοκοπούμε" ..., είναι πια σύνηθες ...!
Παράθεση από: aristos2 στις Σεπτέμβριος 14, 2011, 03:19:58 μμΌπως κάθε χρόνο έτσι και τώρα, την πρώτη βδομάδα λειτουργίας των σχολείων, τα πράγματα είναι τόσο ρευστά (εκκρεμότητες με αποσπασμένους, νεοδιόριστους, αναπληρωτές Α φάσης, άδειες ανατροφής ή επαπειλούμενες, ...), που κανείς δε γνωρίζει, με ακρίβεια, τις πραγματικές ανάγκες.Όσοι, λοιπόν, αναμένουμε τη Β' φάση, εάν επιθυμούμε να διατηρήσουμε σώας τας φρένας, οφείλουμε να προσπεράσουμε την παγίδα του "ποια και πόσα είναι τα κενά", στηριγμένοι στη λογική πως, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι φάσεις θα είναι κάμποσες, η δεύτερη θα έχει ικανοποιητικό αριθμό και, έως αυτή, η θέση μας θα βελτιωθεί απ' όσους θα φύγουν από μπροστά μας για την Ειδική, την Εκκλησιαστική Εκπ. και το Πρόγραμμα στήριξης ...Όσο για τη χρεοκοπία, κάθε λίγους μήνες θα "χρεοκοπούμε" ..., είναι πια σύνηθες ...!Eπιτελους!Να εισαι καλα ανθρωπε μου.Συμφωνω κι επαυξανω.Η φωνη της λογικης ελπιζω να υπερισχυσει σ΄αυτο το τοπικ
Και κάτι ακόμη: αν ανατρέξετε στο αντίστοιχο θέμα του φόρουμ για την περσινή Β φάση, θα είναι σα να ζείτε το σήμερα ...Ακόμη και την προηγούμενη ή ώρες πριν την υλοποίηση των κλήσεων κάποιοι μιλούσαν ή μετέφεραν πληροφορίες για μικρή φάση ή για μη ύπαρξη κενών και άλλα τραγικά ...Τελικά, τους 620 της Α περσινής φάσης ακολούθησαν οι 390 της Β και το έργο συνεχίστηκε με πολλές ακόμη ... φάσεις. Η φετινή, δε, χρονιά είναι χειρότερη της περσινής, όπως και αν το δει κανείς ... Άλλωστε γι' αυτό δεσμεύτηκαν 20.700 πιστώσεις των 8 μηνών, όπερ σημαίνει αναπληρωτές και ωρομίσθιοι πολύ περισσότεροι αυτού του αριθμού ...Αυτά και ψυχραιμία ...