0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: dina 94 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 03:51:07 pmΔηλαδή αναπληρωτές πάπαλα ;; Αυτό κατάλαβα εγώ από τη ΝΕΤ ή άλλα κατάλαβα ; κι εγω αυτο ακουσα.μακαρι να κανω λαθος.
Δηλαδή αναπληρωτές πάπαλα ;; Αυτό κατάλαβα εγώ από τη ΝΕΤ ή άλλα κατάλαβα ;
Παράθεση από: trelamenos στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 04:02:06 pmΠαράθεση από: dina 94 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 03:51:07 pmΔηλαδή αναπληρωτές πάπαλα ;; Αυτό κατάλαβα εγώ από τη ΝΕΤ ή άλλα κατάλαβα ; κι εγω αυτο ακουσα.μακαρι να κανω λαθος.Λετε να επαληθευθουν οι συνδικαλιστες; Ανεφερε για εκπαιδευτικους; Υποτιθεται η υγεια και η παιδεια εξαιρουνται
Παράθεση από: moustard στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 04:25:38 pmΠαράθεση από: trelamenos στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 04:02:06 pmΠαράθεση από: dina 94 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 03:51:07 pmΔηλαδή αναπληρωτές πάπαλα ;; Αυτό κατάλαβα εγώ από τη ΝΕΤ ή άλλα κατάλαβα ; κι εγω αυτο ακουσα.μακαρι να κανω λαθος.Λετε να επαληθευθουν οι συνδικαλιστες; Ανεφερε για εκπαιδευτικους; Υποτιθεται η υγεια και η παιδεια εξαιρουνταιΜη τρελένεστε Γίνεται "παρατήρηση" στο Υπ Παιδείας να μειωθούν οι αναπληρωτές σε σχέση με πέρυσι. Κανείς δεν μιλάει για διακοπή-τερματισμό στην πρόσληψη αναπληρωτών.Κάτσε να εξασφαλίσουμε την δόση...
πριν λίγα λεπτά βγήκαν τα ονόματα για τις ειδικότητες στα δημοτικά με αναμορφωμένα προγράμματα. ούτε μια μέρα δεν πέρασε από τις περιβόητες απαιτήσεις των τροϊκανών με τα 15 μέτρα, και είχαμε ουκ ολίγες προσλήψεις και μάλιστα ειδικοτήτων όχι βασικών. ε.... είμαστε αθεραπευτοι.... εδώ ο κόσμος χάνεται.. και εμείς προσλαμβάνουμε ανθρώπους για να κάνουν στα πιτσιρίκια θέατρο και τραγούδι... αυτό δεν πρόκειται να γίνει που ζήτησαν, εκτός αν φτάσουμε σε δύο ακραίες καταστάσεις: στάση πληρωμών και θερμό επεισόδιο με την Τουρκία. ας αναμένουμε και τη τηλεδιάσκεψη το απόγευμα που θα έχει η Ελλάδα με την τρόϊκα, για τυχόν νέα μέτρα.
Παράθεση από: τυχερούλα2 στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 05:14:57 pmπριν λίγα λεπτά βγήκαν τα ονόματα για τις ειδικότητες στα δημοτικά με αναμορφωμένα προγράμματα. ούτε μια μέρα δεν πέρασε από τις περιβόητες απαιτήσεις των τροϊκανών με τα 15 μέτρα, και είχαμε ουκ ολίγες προσλήψεις και μάλιστα ειδικοτήτων όχι βασικών. ε.... είμαστε αθεραπευτοι.... εδώ ο κόσμος χάνεται.. και εμείς προσλαμβάνουμε ανθρώπους για να κάνουν στα πιτσιρίκια θέατρο και τραγούδι... αυτό δεν πρόκειται να γίνει που ζήτησαν, εκτός αν φτάσουμε σε δύο ακραίες καταστάσεις: στάση πληρωμών και θερμό επεισόδιο με την Τουρκία. ας αναμένουμε και τη τηλεδιάσκεψη το απόγευμα που θα έχει η Ελλάδα με την τρόϊκα, για τυχόν νέα μέτρα.αν προσέξατε δεν είναι καινούργιες προσλήψεις αλλά αυτές που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή. Εδώ είναι αναρτημένη η υπουργική απόφαση με πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πρόσληψης (ΕΣΠΑ), ωράριο κλπ.
Τι να πω ; Τα σχολεία θα κλείσουν ;Πώς θα δουλέψουν χωρίς αναπληρωτές ,αφού διορισμούς δεν έκανε;