0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:56:41 pmΠαράθεση από: evants στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:48:25 pmΠαράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:41:36 pmΣυνάδελφοι, ο αριθμός 400 θα ήταν πολύ λογικός και πιθανός, αν οι μεγαλύτερες περιφέρειες της χώρας (Αττική και κεντρική Μακεδονία) βρίσκονταν εντός του "παιχνιδιού"... Τώρα που την Αττική την ξεχνάμε και για την κεντρική Μακεδονία ακούγονται τα χειρότερα, φοβάμαι ότι με το ζόρι θα δούμε τριψήφιο αριθμό... εύχομαι με όλη μου την καρδιά να κάνω λάθος...έμαθες κάτι καινούργιο ή μένουμε στα λεγόμενα του π@π@ρ@;;Παράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:51:38 pmΣχολεία που ήμουν πέρσι και πρόπερσι στη Θεσσαλονίκη και έβγαζαν κενά, τώρα δε βγάζουν... Μήπως τελικά έχουν μεγάλη δόση αλήθειας τα λεγόμενα του π@π@ρ@;;δεν ασχολούμαι με ανθρωπάκια τύπου Χ.Τα λεγόμενά τους υπαγορεύονται από πολιτικές σκοπιμότητες,το βλέμμα τους κι ο τρόπος ομιλίας τους είναι γλοιώδη μηρυκάσματα των ίδιων σοσιαλπασοκικών μπουρδολογημάτων που έχω σιχαθεί να ακούω εδώ και χρόνια.Απόκρυψη της αλήθειας και βόλεμα ημετέρων είναι πρακτικές που τα 2 μεγάλα κόμματα αλλά κυρίως το κυβερνών σοσιαλιστικο! χρησιμοποιούν εδώ και δεκαετίες και τα αποτελέσματα τα βλέπουμε και τα υφιστάμεθα.Ο ίδιος ο π@π@ρ@ς είχε διαβεβαιώσει ότι οι φιλόλογοι θα εξακολουθούμε να έχουμε δουλειά.Ήμασταν τότε ακροατήριο και δεν ήθελε να μας κακιώσει;Έλεγε ψέματα; Λέει τώρα;Ο λόγος του είναι καθαρά πολιτικός.Σκοπεύει να αποπροσανατολίσει,όπως κι οι ανώτερές του όταν διαβεβααίωναν ότι έχουμε μόνο 600 κενά,ότι συνταξιοδοτήθηκαν πότε 6000 και πότε 8000 εκπαιδευτικοί,αναλόγως του τι επεδίωκαν κάθε φορά.Αν βγει η φάση και είναι ανάλογη των προσδοκιών ή αν οι συνολικές προσλήψεις φανούν ανάλογες,θα έχουμε την τέλεια απόδειξη των ισχυρισμών μου.Εναλλακτικά,δε χάθηκε ο κόσμος.Νέοι είναι οι περισσότεροι αδιόριστοι εκπαιδευτικοί,κάτι θα κάνουν.Οι γηραιότεροι...στην πυρά
Παράθεση από: evants στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:48:25 pmΠαράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:41:36 pmΣυνάδελφοι, ο αριθμός 400 θα ήταν πολύ λογικός και πιθανός, αν οι μεγαλύτερες περιφέρειες της χώρας (Αττική και κεντρική Μακεδονία) βρίσκονταν εντός του "παιχνιδιού"... Τώρα που την Αττική την ξεχνάμε και για την κεντρική Μακεδονία ακούγονται τα χειρότερα, φοβάμαι ότι με το ζόρι θα δούμε τριψήφιο αριθμό... εύχομαι με όλη μου την καρδιά να κάνω λάθος...έμαθες κάτι καινούργιο ή μένουμε στα λεγόμενα του π@π@ρ@;;Παράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:51:38 pmΣχολεία που ήμουν πέρσι και πρόπερσι στη Θεσσαλονίκη και έβγαζαν κενά, τώρα δε βγάζουν... Μήπως τελικά έχουν μεγάλη δόση αλήθειας τα λεγόμενα του π@π@ρ@;;
Παράθεση από: tonik στις Οκτωβρίου 05, 2011, 02:41:36 pmΣυνάδελφοι, ο αριθμός 400 θα ήταν πολύ λογικός και πιθανός, αν οι μεγαλύτερες περιφέρειες της χώρας (Αττική και κεντρική Μακεδονία) βρίσκονταν εντός του "παιχνιδιού"... Τώρα που την Αττική την ξεχνάμε και για την κεντρική Μακεδονία ακούγονται τα χειρότερα, φοβάμαι ότι με το ζόρι θα δούμε τριψήφιο αριθμό... εύχομαι με όλη μου την καρδιά να κάνω λάθος...έμαθες κάτι καινούργιο ή μένουμε στα λεγόμενα του π@π@ρ@;;
Συνάδελφοι, ο αριθμός 400 θα ήταν πολύ λογικός και πιθανός, αν οι μεγαλύτερες περιφέρειες της χώρας (Αττική και κεντρική Μακεδονία) βρίσκονταν εντός του "παιχνιδιού"... Τώρα που την Αττική την ξεχνάμε και για την κεντρική Μακεδονία ακούγονται τα χειρότερα, φοβάμαι ότι με το ζόρι θα δούμε τριψήφιο αριθμό... εύχομαι με όλη μου την καρδιά να κάνω λάθος...
Σχολεία που ήμουν πέρσι και πρόπερσι στη Θεσσαλονίκη και έβγαζαν κενά, τώρα δε βγάζουν...
Υπάρχει κανένας αιρετός που γράφει στο φέις, να του γράψει κανείς από εμάς που έχει λογαριασμό (εγώ δεν έχω), μήπως μάθουμε πότε θα βγει και πόσους θα έχει η β΄φάση, ή μόνο οι αιρετοί της α΄βάθμιας το κάνουν αυτό;
kαλησπέρα συνάδελφοι . . .μόλις πριν από λίγο πληροφορήθηκα παρατυπία σε γειτονικό μου νησί που μπορώ να το καταγγείλω, εφόσον το ίδιο το σχολείο καλύπτουν την ξενόγλωσσο (15 ώρες ιστορίας) γιατί τουςεξυπηρετεί;;;.....κ πέρα απ αυτό κ η διεύθυνση είναι μιλημένη καθώς παπαγαλίζει ό,τι της υπαγορεύει το υπουργικό συμβούλιο......