*

Αποστολέας Θέμα: ΠΕ60 - Πρωτες επιλογες!  (Αναγνώστηκε 68506 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος elenaV

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΑΜΕΙ
    • Προφίλ
Απ: ΠΕ60 - Πρωτες επιλογες!
« Απάντηση #154 στις: Ιουλίου 27, 2012, 02:16:12 pm »
συναδελφοι θα ειμαι λιγο αισιοδοξη! τα οργανικα κενα απο την επισημη ανακοινωση του μπρατη ειναι 476.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:52:05 »

Αποσυνδεδεμένος xloi69

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #155 στις: Ιουλίου 27, 2012, 02:26:17 pm »
Πάντως αν κάνουμε αναγωγή σε 45λεπτα δουλεύουμε ήδη 5 + ώρες τη μέρα άρα 25 +τη βδομάδα... ούτε χρόνο για να πάμε τουαλέτα δεν έχουμε... απο 8 εως 12:30 το πάμε συνεχόμενα χωρίς διάλειμμα .... πόσο άλλο....

Αποσυνδεδεμένος stefania29

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #156 στις: Ιουλίου 27, 2012, 02:48:10 pm »
elena V δυστυχώς χάνονται αρκετές θέσεις από τις συγχωνεύσεις και υποβιβασμούς νηπιαγωγείων και την επιστροφή 150 νηπιαγωγών από τα Διδασκαλεία.Μην το ξεχνάμε αυτό.Από την άλλη,όμως,αδειάζουν 337 θέσεις από συνταξιοδοτήσεις και δημιουργούνται 50 νέες περίπου από ιδρύσεις και προαγωγές νηπιαγωγείων.

Αποσυνδεδεμένος ELEN LIA

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #157 στις: Ιουλίου 27, 2012, 05:43:35 pm »
κάπως έτσι κινήθηκα και εγώ.... μόνο αττική και με σειρά γύρω στο 750.... Αναρωτιέμαι αν με τα νέα δεδομένα υπάρχουν ελπίδες... Όπως και να έχει καλή επιτυχία σε όλους!

αν αγωνιείς εσύ με σειρα 750 τι να πούμε και εμείς  ;) ;) ;)θα πρέπει να τρελαθούμε στην αγωνία :-* :-*

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 16:52:05 »

Αποσυνδεδεμένος rena_83

• Νέο μέλος
  • *
  • Την πατήσαμε!
    • Προφίλ
« Απάντηση #158 στις: Ιουλίου 28, 2012, 12:47:55 pm »
εχω κουραστει και εχω βαρεθει.καθε χρονο τα ίδια.τωρα ακουγεται και η αυξηση του ωραριου μεσα σε ολα.δεν αγχωνομαι πια,ας τα κλεισουν ολα και ας μας πουν να παμε σπιτια μας.θα μου κακοφανει φυσικα αλλα δε θα με τρελανει το υπουργειο.

Αποσυνδεδεμένος elenaV

• Πλήρες μέλος
  • ΟΙ ΚΟΠΟΙ ΑΜΕΙ
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 29, 2012, 01:52:51 pm από alexel »

Αποσυνδεδεμένος dimi-asia

• Ιστορικό μέλος
  • Κάθε εμπόδιο για καλό!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #160 στις: Ιουλίου 28, 2012, 03:57:20 pm »
Πάλι καλα!

Αποσυνδεδεμένος Schnittke

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • (αμετ)ανόητη ΠΕ60!
    • Προφίλ
« Απάντηση #161 στις: Ιουλίου 28, 2012, 10:20:28 pm »
Για το μεθεπόμενο όμως;

Αλλά ας ελπίσουμε μέχρι το μεθεπόμενο να έχουν αλλάξει τα πράγματα -- όχι μόνο η κυβέρνηση, τα πράγματα γενικότερα... (Δεν πέφτει και κανένα αστέρι εδώ που κάθομαι και γράφω... :( )
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 29, 2012, 01:53:22 pm από alexel »
Γονιέ, μισθωτέ, ελεύθερε επαγγελματία, αν είναι να με ζηλέψεις για κάτι, μη με ζηλεύεις για τις διακοπές και για το ωράριό μου. Ζήλεψέ με για την αγάπη των παιδιών!

Αποσυνδεδεμένος Demetroula

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #162 στις: Ιουλίου 28, 2012, 11:10:17 pm »
Πιο πιθανό είναι σ' ένα χρόνο να αλλάξει η κυβέρνηση, παρά να αλλάξει η κατάσταση.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 29, 2012, 04:43:11 pm από Demetroula »
ΠΕ60

Αποσυνδεδεμένος Roula_S

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #163 στις: Ιουλίου 29, 2012, 01:04:36 am »
δ,β και α αθήνας με σειρά 1140 περίππου,δήλωσα και άλλες περιοχές πελ/σο κυρίως.

Αποσυνδεδεμένος HUANNITA

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #164 στις: Ιουλίου 29, 2012, 11:16:42 am »
Καλημέρα σε όλους.Έχω ξυπνήσει πολύ αγχωμένη κι αυτό γιατί εχθές είχα βγει με άλλες δέκα συναδέλφους και με άγχωσαν πάρα πολύ.Ο λόγος είναι ότι με επηρεάσανε αρνητικά για τη δυτική αττική που έχω βάλει τόσο για την α όσο και για τη β. Μου είπαν ότι θα έχω πολύ άτακτα παιδιά λόγω κοινωνικού επιπέδου, ότι δεν θα μπορώ ούτε το αμάξι μου να παρκάρω γιατί θα μου το φάνε κ.τ.λ.Εγώ έχω δηλώσει όλη την Αττική και η σειρά μου είναι στο 1700.Ε λοιπόν από χθες σκέφτομαι ότι θα με πάρουν σε μία από τις δύο και  ότι θα τραβήξω τα πάνδεινα. Έχω ξαναπάει αναπληρώτρια δυο χρονιές και πέρασα απίστευτα. Το θέμα είναι ότι καμιά από τις κοπέλες που ήμασταν χθες δεν έχει πάει δυτική αττική απλά το φαντάζονται.Σας παρακαλώ αν έχει κάποια κοπέλα σχετική εμπειρία ή ξέρει ας μου απαντήσει γιατί από χθες έχω πανικοβληθεί και νομίζω θα μου συμβούν τα χειρότερα.

Αποσυνδεδεμένος AnnaB

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 60
    • Προφίλ
« Απάντηση #165 στις: Ιουλίου 29, 2012, 12:35:19 pm »
Δεν έχω πάει δυτική Αττική, για να εκφέρω άποψη, αλλά το ότι το κοινωνικό επίπεδο είναι διαφορετικό από άλλες περιοχές, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα περάσεις δύσκολα. Από προσωπική εμπειρία, έχω πάει σε "καλή" περιοχή και είδα πράγματα απίστευτα (από τα παιδιά και τους γονείς), ενώ σε περιοχή, που οι περισσότεροι τη "σνομπάρουν" έχω περάσει πάρα πολύ καλά, γιατί τα παιδιά (και οι γονείς βέβαια) ήταν σε πολύ καλό επίπεδο και υπήρχε άψογο κλίμα και συνεργασία. Πού θέλω να καταλήξω; Το τι θα συναντήσεις, δεν το ξέρεις!
Όσα κομμάτια και αν μπορέσεις να ενώσεις,
δεν θα σου φτάσουν μια στιγμή για να με νιώσεις...

https://www.youtube.com/watch?v=4rU6GYvCqOA

Αποσυνδεδεμένος HUANNITA

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #166 στις: Ιουλίου 29, 2012, 12:46:57 pm »
Έχεις δίκιο σε αυτό που λες αλλά αυτές ήταν τόσο απόλυτες που με έπεισαν τελικά ότι έκανα κοτσάνα.Σε ευχαριστώ πάντως που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις .Ας ελπίσω ότι θα πάνε όλα καλά.Ξέρω κι εγώ περίπτωση που μου έλεγαν για ένα συγκεκριμένο σχολείο στη Μεσσηνία ότι είναι χάλια και εγώ έτυχε να πάω γιατί με αλλάζανε γενικώς σχολεία καθώς με είχαν πάρει μέσα της χρονιάς και εγώ συνεργάστηκα άψογα σε όλους τους τομείς. Καλό είναι τελικά να μιλάει ο καθένας βάσει εμπειριών του το οποίο ίσως τελικά να είναι υποκειμενικό.

Αποσυνδεδεμένος trikie

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #167 στις: Ιουλίου 29, 2012, 01:10:27 pm »
Huannita αρχικά θα συμφωνήσω πλήρως με ΑnnaB. Φαντάζομαι πως ότι γράφει ο καθένας μας σε αυτό το forum αποτελούν πρωτίστως προσωπικές του εμπειρίες, δηλαδή κοινώς ο καθένας λέει και γράφει αυτά που του συνέβησαν σε κάθε περιοχή που πήγε. Τώρα οι πληροφορίες που έχω εγώ για Δυτική Αττική (είναι από γνωστές και φίλες, εγώ δεν έχω υπηρετήσει Δυτική Αττική) συνολικά είναι οι εξής. Η Ελευσίνα έχει ένα καλό επίπεδο όσον αφορά τα παιδιά συγκριτικά με τις άλλες περιοχές της Δυτικής Αττικής. Σου είχα γράψει και σε προηγούμενο μήνυμα ότι γενικά η Δυτική Αττική έχει κάπως χαμηλό εκπαιδευτικό επίπεδο όσον αφορά τα παιδιά εννοώντας ότι πχ. στον Ασπρόπυργο υπάρχουν πολλοί Ρωσσοπόντιοι, στα Μέγαρα αρκετά τσιγγανόπαιδα, και γενικότερα τα σχολεία σε αυτές τις περιοχές έχουν παιδιά αρκετά με μαθησιακές δυσκολίες.. Προς Θεού δεν θέλω να στοχοποιήσω κανένα παιδί (είναι πληροφορίες που μου έχουν μεταφερθεί και σου γράφω ότι μου είπαν), άλλωστε επειδή στο παρελθόν ήμουν εμψυχώτρια σε παιδικά πάρτυ και πήγαινα και έβγαζα πάρτυ στον Ασπρόπυργο εμένα προσωπικά μια χαρά παιδιά μου είχαν φανεί και μια χαρά ωραίο πάρτυ έβγαζα.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182665
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)