0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πέρυσι ήμουν Α φάση γιατί είχα βάλει πολλές επιλογές και με πήραν Αιτωλοακαρνανία (πίκρα) εσένα γ φάση που σε πήραν?? τι σειρά είχες?
Ρε κορίτσια, έχω μία απορία...έχετε τόσο καλή σειρά στον μηδενικής και φύγατε...τρίτη φάση? Να υποθέσω δεν είχατε βάλει το κουτάκι?Γιατί αλλιώς εγώ στο 1871 ζήτω που κάηκα
Καλημέρα...Για δείτε ένα ενδιαφέρον νέο...Φέτος όσοι κληθούν στην ειδική αγωγή διαγράφονται απο τους πίνακες γενικής παιδείας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να βελτιωθεί η θέση αρκετών εκπαιδευτικών γενικής παιδείας με αποτέλεσμα να έχουν αυξημένες πιθανότητες πρόσληψης για τη
Εγώ δεν είχα βάλει κουτάκι.Ούτε και φέτος έβαλα...αλλά τρέμω!Πέρυσι το έκανα με ασφάλεια δούλευα σε ιδιωτικό.Φέτος ρίσκαρα...ΠΟΛΥ!
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 11:19:38 amΚαλημέρα...Για δείτε ένα ενδιαφέρον νέο...Φέτος όσοι κληθούν στην ειδική αγωγή διαγράφονται απο τους πίνακες γενικής παιδείας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να βελτιωθεί η θέση αρκετών εκπαιδευτικών γενικής παιδείας με αποτέλεσμα να έχουν αυξημένες πιθανότητες πρόσληψης για τη
Παράθεση από: alex12 στις Σεπτεμβρίου 09, 2011, 02:33:18 pmΕγώ δεν είχα βάλει κουτάκι.Ούτε και φέτος έβαλα...αλλά τρέμω!Πέρυσι το έκανα με ασφάλεια δούλευα σε ιδιωτικό.Φέτος ρίσκαρα...ΠΟΛΥ!Ούτε εγώ κουτάκι..καλύτερα γτ όσοι το βάζουν πηγαίνουν σε χάλια μέρη..Ακόμα και να σε προσπεράσει ο πίνακας δεν πειράζει..Θα ξαναγυρίσει σε σενα
@ alex πίκρα ήταν γιατί ήμουν σε 2-θέσιο...και ήθελα Αθήωα σαν τρελή Πιστεύω οτι αν μας πάρουν Αττική θα είναι στην Γ φάση γιατί στην