0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: xriskids στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 12:24:15 amΓια να λειτουργήσει στο Νηπ πρέπει να μαζευτούν πέντε παιδιά. Είναι κ στο χέρι της διεύθυνσης να το προωθήσουν αλλά δεν νομίζω για το νηπιαγωγμαλλον μπερδευτηκες λεει οτι απαιτουνται 5 νηπια για να υπρχει λειτουργια πρωινης ζωνης αυτο ισχυε ανεκαθεν .βασικα δεν λεει ποσα παιδια απαιτουνται για να υπαρχει το προγραμμα.
Για να λειτουργήσει στο Νηπ πρέπει να μαζευτούν πέντε παιδιά. Είναι κ στο χέρι της διεύθυνσης να το προωθήσουν αλλά δεν νομίζω για το νηπιαγωγ
apo topik daskalvnΣτο facebook του Μπράτη ένα παιδί έγραψε το εξής.... ¨ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕ
Καλησπέρα κι απο μένα!Αν και νέο μέλος παλιός επισκέπτης!Περιμένω κι εγώ με αγωνία τη γ΄φάση!Έχουμε κανένα νέο απο facebook;
Ακυρώθηκε η συνεδρίαση για τις αποσπάσεις. Αύριο λένε. Κ μεις για τα Χριστούγεννα
Αυτά έγραψε τοποική εφημερίδα σήμερα: Πιθανά μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν προσληφθεί νέοι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί στα σχολεία και την επόμενη εβδομάδα θα τοποθετηθούν, σύμφωνα με τα όσα είπε χθες ο περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Απόστολος Κλινάκης στους Προϊσταμένους των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης του νησιού με τους οποίους συναντήθηκε χθες.Λέτε να ξέρει κάτι;