0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχω δώσει για έγκριση έναν πίνακα μετά τη φάση της παράλληλης, έχοντας αφαιρέσει όσες πήραν και ανήκαν στον πίνακα γενικής.
Έχω ετοιμάσει έναν πίνακα, με τη σειρά που έχουν οι νηπιαγωγοί που κάλεσαν για Παράλληλη Στήριξη στον πίνακα γενικής. Μπορείτε να δείτε αν σας επηρρεάζουν σε σχέση με τη δική σας σειρά.Θα προσπαθήσω να τον ανεβάσω (αν και δεν το 'χω ξανακάνει άλλη φορά...!)
Παράθεση από: jioannio στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 05:51:10 pmΈχω ετοιμάσει έναν πίνακα, με τη σειρά που έχουν οι νηπιαγωγοί που κάλεσαν για Παράλληλη Στήριξη στον πίνακα γενικής. Μπορείτε να δείτε αν σας επηρρεάζουν σε σχέση με τη δική σας σειρά.Θα προσπαθήσω να τον ανεβάσω (αν και δεν το 'χω ξανακάνει άλλη φορά...!) που μπορω να βρω τον πινακα? Ευχαριστω
Παράθεση από: epapan στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 04:09:41 pmΠαιδιά, τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα. Από αναβολή σε αναβολή το πάνε. Προσωπικά για τον Ν. Ιωαννίνων δεν έχω ελπίδες. Ευτυχώς θα έχω το επίδομα μέχρι και τον Φεβρουάριο.δεν εχεισ βαλει αλλες περιοχεσ?
Παιδιά, τα βλέπω δύσκολα τα πράγματα. Από αναβολή σε αναβολή το πάνε. Προσωπικά για τον Ν. Ιωαννίνων δεν έχω ελπίδες. Ευτυχώς θα έχω το επίδομα μέχρι και τον Φεβρουάριο.
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω για αυτές τις πιστώσεις....μια υπάρχουν, μια όχι....Τί να πώ?Πολύ γρήγορα από τη μια στιγμή στην άλλη αλλάζουν τα πράγματα, οπότε μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε!Έλα όμως που άνθρωπος είσαι κ έρχεσαι στα όρια σου με αυτά που διαβάζεις κ με αυτά που βγαίνουν στη φόρα μέρα με τη μέρα......Καλό κουράγιο να έχουμε όλοι μας κ να ανταμειφθούμε γι αυτό!!!!
Σε ερωτηση που εκαναν στον Μπρατη για το ποσους δασκαλους θα παρουν σε αυτη τη φαση και αν θα ξεπερασει τους 500 αυτος απαντησε το εξης:Δημήτρης Μπράτης ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΓΙΤΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΞΑΝΑ.ΠΕΡΑ ΑΠ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ-ΜΕΤΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ-ΤΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ...ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΚΟΜΗ!