0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: niki 26 στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 08:15:07 amΠαράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 08:12:36 amΚαλημέρα παιδιά κ καλή δύναμη σε όλους μας!!!!!καλημερα σε ολους!γιατι στι facebook λενε οτι απο το υπουργειο τους ειπαν για 200 ατομο ΜΟΝΟ...?δεν θελω να το πιστεψω,ο Μπρατης δεν εχει μιλησει ακομα για αριθμους...ποιοι το λένε?Καλημέρα νομίζω οτι αυτος ο αριθμός είναι πολυ προκλητικός σε σχέση με τα κενα που υπάρχουν, Ποιός τον αναφερε είναι εγκυρη πηγη;
Παράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 08:12:36 amΚαλημέρα παιδιά κ καλή δύναμη σε όλους μας!!!!!καλημερα σε ολους!γιατι στι facebook λενε οτι απο το υπουργειο τους ειπαν για 200 ατομο ΜΟΝΟ...?δεν θελω να το πιστεψω,ο Μπρατης δεν εχει μιλησει ακομα για αριθμους...
Καλημέρα παιδιά κ καλή δύναμη σε όλους μας!!!!!
Παράθεση από: niki 26 στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 08:15:07 amΠαράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 08:12:36 amΚαλημέρα παιδιά κ καλή δύναμη σε όλους μας!!!!!καλημερα σε ολους!γιατι στι facebook λενε οτι απο το υπουργειο τους ειπαν για 200 ατομο ΜΟΝΟ...?δεν θελω να το πιστεψω,ο Μπρατης δεν εχει μιλησει ακομα για αριθμους...Καλημέρα κι από μένα.Κι εγώ το είδα αυτό χθες βράδυ στη σελίδα του κ. Μπράτη.Μια κοπέλα το ανέφερε ως πληροφόρηση από το υπουργείο.Λέτε γι' αυτό να μην δίνει εκτιμήσεις ο κ. Μπράτης;Δε ξέρω τι άλλο να πώ, μας έχουν τρελλάνει φέτος..Ας βγει κάποιος να πει την αλήθεια, όσο σκληρή κι να είναι αυτή. Είναι άδικο να είμαστε μες στην πλήρη αγνοια και να έχουμε φρούδες ελπίδες..
Παράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 08:40:52 amΠαράθεση από: niki 26 στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 08:15:07 amΠαράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 08:12:36 amΚαλημέρα παιδιά κ καλή δύναμη σε όλους μας!!!!!καλημερα σε ολους!γιατι στι facebook λενε οτι απο το υπουργειο τους ειπαν για 200 ατομο ΜΟΝΟ...?δεν θελω να το πιστεψω,ο Μπρατης δεν εχει μιλησει ακομα για αριθμους...Καλημέρα νομίζω οτι αυτος ο αριθμός είναι πολυ προκλητικός σε σχέση με τα κενα που υπάρχουν, Ποιός τον αναφερε είναι εγκυρη πηγη;Καλημέρα κι από μένα Θα συμφωνήσω με τον zael, ποιος το έγραψε; πώς το ξέρει; Όχι γιατί πολλά λέγονται και υπάρχει παραπληροφόρηση...και η μέρα θα είναι δύσκολη...
Παράθεση από: niki 26 στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 08:15:07 amΠαράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 08:12:36 amΚαλημέρα παιδιά κ καλή δύναμη σε όλους μας!!!!!καλημερα σε ολους!γιατι στι facebook λενε οτι απο το υπουργειο τους ειπαν για 200 ατομο ΜΟΝΟ...?δεν θελω να το πιστεψω,ο Μπρατης δεν εχει μιλησει ακομα για αριθμους...Καλημέρα νομίζω οτι αυτος ο αριθμός είναι πολυ προκλητικός σε σχέση με τα κενα που υπάρχουν, Ποιός τον αναφερε είναι εγκυρη πηγη;
χθες ο Μπράτης είπε για γ φάση. Κάποιος το έγραψε πιο πάνω. Γι αυτό ελπίζουμε για σήμερα....να τελειώνει αυτό το μαρτύριο της αναμονής!!!!!
Παράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 09:58:14 amχθες ο Μπράτης είπε για γ φάση. Κάποιος το έγραψε πιο πάνω. Γι αυτό ελπίζουμε για σήμερα....να τελειώνει αυτό το μαρτύριο της αναμονής!!!!!Εκ των έσω η φάση θα γίνει σήμερα και στην περιοχή μου θα καλύψει όλα τα κενά 30. Μη ρωτάτε περιοχη γιατι θα εκτεθω και δεν θα μου λένε τίποτα.
Παράθεση από: zael στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 10:03:58 amΠαράθεση από: dimi-asia στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 09:58:14 amχθες ο Μπράτης είπε για γ φάση. Κάποιος το έγραψε πιο πάνω. Γι αυτό ελπίζουμε για σήμερα....να τελειώνει αυτό το μαρτύριο της αναμονής!!!!!Εκ των έσω η φάση θα γίνει σήμερα και στην περιοχή μου θα καλύψει όλα τα κενά 30. Μη ρωτάτε περιοχη γιατι θα εκτεθω και δεν θα μου λένε τίποτα.μηπως σου ειπαν και περιπου ποσους θα παρουν στο συνολο πανω κατω?