0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
κορίτσια περιμένω και γω τον πίνακα μαζί σας είμαι 4000 περίπου είμαι σίγουρα μέσα!!!!χαχαχα μιας και είστε όλες εδώ έχετε καμιά πληροφορία για β φαση ειδικής??φιλιά ΄καλα αποτελέσματα θα πανηγυρίσω μαζί σας σε λίγο!!!!!
Ξέρετε καμία διεύθυνση που βγάζει τις προσλήψεις άμεσα;Εύχομαι σε όλους-ες καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!!
και για όσους δεν έχουν facebook?
Ο αριθμος ειναι ο,τι καλυτερο μπορουσαμε να ευχηθουμε,αλλα παραμενει το θεμα των κενων,γιατι αν ειναι να μην ανοιξουν παλι κενα στη Β.Ελλαδα,τοτε οσες δηλωσαμε μονο εκει,παλι θα μεινουμε απο εξω......
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ.. ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.
Πραγματικά οι δάσκαλοι μειώθηκαν σημαντικά από πέρυσι.
Παράθεση από: markira στις Σεπτέμβριος 30, 2011, 04:46:52 μμΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ.. ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΤΗΝ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.Παράθεση από: vasoula_ στις Σεπτέμβριος 30, 2011, 04:48:27 μμΠραγματικά οι δάσκαλοι μειώθηκαν σημαντικά από πέρυσι.Οι δάσκαλοι έχουν φάει πολύ άκυρο φέτος.
δεν νομιζω οτι χρειαζονται οι κακιουλες