0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε καθε περιπτωση εσυ πρεπει να εισαι καλυμμενη διοτι τωρα μπορει να θες να βοηθησεις και οκ ως ενα βαθμο λογω τη καταστασης το καταλαβαινω αλλα πρεπει παντα να σκεφτεσαι και το πιο απιθανο που μπορει να συμβει στο μελλον.Κατα την γνωμη μου σαφως και θα υπογραφει οτι το παιρνει με δικη του ευθυνη αλλα αυτο δεν αρκει. Θα πρεπει να το κουβεντιασεις με τη σχολικο συμβουλο και αυτη θα σε κατατοπισει.Σιγουρα μην παρεις αυτο το ρισκο γιατι ποτε δεν ξερεις τι μελλει γενεσθαι.....
Σε καμία περίπτωση μην κάνετε κάτι μόνοι σας. ΜΟΝΟ ο Διευθυντής Π.Ε. δίνει άδεια για προωρη αποχώρηση
Παράθεση από: Zafiris στις Σεπτεμβρίου 19, 2011, 11:45:32 pmΣε καμία περίπτωση μην κάνετε κάτι μόνοι σας. ΜΟΝΟ ο Διευθυντής Π.Ε. δίνει άδεια για προωρη αποχώρησηΕδώ δεν υφίσταται πρόωρη αποχώρηση με τη στενή έννοια του όρου που ορίζει ο νόμος.Πέρσι είχα μια διαφορετική περίπτωση παιδιού, με άλλα προβλήματα, που απουσίαζε συχνά πυκνά από το ολοήμερο.Σεβάστηκα τους εξαίρετους γονείς του, το κράτησα στο ολοήμερο, γιατί ήξερα ότι αυτό ήταν προς όφελος του παιδιού.Ενημέρωσα τη σύμβουλο για τις προθέσεις μου.Ξέρεις τί μου είπε?"Εδώ δεν εφαρμόζονται άλλοι και άλλοι νόμοι" Δεν μου είπε ότι πρέπει να ενημερώσω τον Προϊστάμενο και ούτε εγώ το έκανα.Αυτό που χαίρομαι πραγματικά στην εκπαίδευση είναι ότι έχω βρει αρκετούς ανοιχτόμυαλους ανθρώπους.Αν και μεις στεκόμασταν στο κάθε και εκαστου νόμου δε θα διαφέραμε σε τίποτα από τους δεκάδες χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους, που αντί να εξυπηρετήσουν ταλαιπωρούν τους πολίτες.
Προφανώς, προφανέστατα αναλαμβάνω τις ευθύνες των πράξεων μου.Αν ενημέρωνα τον Προϊστάμενο, είμαι σίγουρη ότι θα μου έδινε το Ο.Κ, οπότε θα ήμουν και τυπικά καλυμμένη.Ήταν και αυτός από τους "δικούς" μου.
Παράθεση από: alexel στις Σεπτεμβρίου 21, 2011, 04:32:52 pmΠροφανώς, προφανέστατα αναλαμβάνω τις ευθύνες των πράξεων μου.Αν ενημέρωνα τον Προϊστάμενο, είμαι σίγουρη ότι θα μου έδινε το Ο.Κ, οπότε θα ήμουν και τυπικά καλυμμένη.Ήταν και αυτός από τους "δικούς" μου. Αν δώσει ο προϊστάμενς ΓΡΑΠΤΑ άδεια, τότε μπορεί να γίνει.Αν όμως δεν δώσει για τον Α ή το