0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Emmaki, αν είναι γραμμένο στο κλασσικό και το παίρνουν 2 η ώρα, γιατί να υπάρχει πρόβλημα..Υποτίθεται ότι οι γονείς άργησαν να το πάρουν.
Να πω κι εγω τι μου συνεβη περυσι .....ενας μαθητης στο δημοτικο (Α' Δημοτικου παρακαλω) ερχοταν στο ολοημερο και εφευγε στις 4.15 .Μια μερα δεν ηρθε η μητερα του αυτη την ωρα να τον παρει.Ρωταω το παιδι ποιος θα ερθει να σε παρει ? Μου απαντα ο πατερας μου.Οκ λεω και ησυχη περιμενα μεχρι να εμφανιστει .Παει 5 το απογευμα και εγω κι ο μαθητης περιμενουμε ακομη στα σκαλια του σχολειου .Του λεω εχεις στην τσαντα καποιο τηλεφωνο της μητερας ή του πατερα σου Νικολακη ?Μου απαντα δεν ξερω.Οποτε ψαχνω και ουτε τηλεφωνο βρισκω.Η ωρα παει 5 και 30 τιποτα.Του λεω μενεις παιδι μου εδω κοντα ? Ναι μου λεει .Ξερεις να με πας εκει ? Ναι κυρια μου λεει .Παμε του λεω και η μαμα μαλλον θα ειναι εκει (για να μην το φοβισω ).Φτανουμε στο σπιτι και χτυπαμε επι 10 λεπτα τιποτα .Ξαφνικα το παιδακι της πρωτης δημοτικου μου λεει κυρια ειναι ανοιχτο το παραθυρο και κοιμαται μεσα ο αδερφος μου .Α ωραια σκεφτηκα .Ερχεται ο αδερφος να ανοιξει την πορτα και βλεπω ενα παιδακι γυρω στα 6 !!!!!! Κοιμοταν μονο του με ανοικτο το παραθυρο!!!! Τελικα ηρθε η μητερα και μου ειπε ααα ο ανδρας μου φταιει ειναι ανευθυνος και το ξεχασε .Την αλλη μερα παω στο σχολειο και ο διευθυντης μου λεει κακως πηγες το παιδι.Επρεπε να ειδοποιησεις την αστυνομια .Ειλικρινα δεν ξερω για σας αλλα εγω δεν ηξερα τι να κανω με ενα παιδακι τοσο μικρο .Αυτα τα ωραια ......
Δυστυχως, το "Ωχ αδερφέ" μας έφερε εδω που φτάσαμε και η κατρακύλα δεν έχει τέλος!!!!!