0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
α και αυριο τετοια ωρα και πιο νωρις θα ειμαι εξω οποτε κατι να περιμενετε!!! χαχαχααχχα ;Dειναι και κρισιμη μερα
Λοιπόν για να λήξει το θέμα εδώ περί "φαντάρων"... Θεωρώ πως δε σε προσέβαλλα εγώ οπότε το προσπερνάμε αυτό. Θα επισημάνω δεύτερη φορά. Οι φαντάροι που απολύθηκαν τέλη Αυγούστου έκαναν τα χαρτιά τους ΚΑΝΟΝΙΚΑ τον Ιούλιο. Όταν απολύθηκαν προσκόμισαν στην πρωτοβάθμια το πιστοποιητικό πως απολύθηκαν. Το πιστοποιητικό αυτό βγαίνει 20 μέρες μετά την απόλυση. Αν βάλεις κάτω τις ημερομηνίες βγαίνει μέσα Σεπτεμβρίου. Από τη στιγμή που η πρωτοβάθμια πήρε το πιστοποιητικό, στην τελευταία ανανέωση του πίνακα ανέβηκαν στον πίνακα εκεί που θα πρεπε να είναι με την ημερομηνία κτήσης πτυχίου. Δε νομίζω να μπήκε από πάνω σου κάποιος που πήρε πτυχίο 2 χρόνια αργότερα. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο πρέπει να γίνουν ενστάσεις.
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:18:43 pmα και αυριο τετοια ωρα και πιο νωρις θα ειμαι εξω οποτε κατι να περιμενετε!!! χαχαχααχχα ;Dειναι και κρισιμη μεραΔε θέλω χαζά..Και γω το ίδιο παθαίνω πάντως..Μόλις φύγω απτον η/υ κάτι βγαίνει..Γκαντεμιά..
Δυστυχώς η ένταση των ημερών είναι τέτοια που τα νεύρα είναι τεντωμένα. Κι ένα άσχημο του γραπτού λόγου είναι πως δε μπορεί ο άλλος να καταλάβει με ποια οπτική λες κάτι και πόσο έντονα το εκφράζεις. Θεωρώ πως πέσαμε και στις 2 λούπες. Λοιπόν στα δικά μας.. Με ενημέρωσαν πως πέρσι είχαν πάρει πολύ λίγα άτομα σε ΖΕΠ. Γνωρίζει κανείς για περσινό αριθμό/κάπου που μπορούμε να το ελέγξουμε; Μην υπολογίζουμε τζάμπα αυτήν την απορρόφηση.
Παράθεση από: Dessine_Moi_Un_Mouton στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:19:35 pmΛοιπόν για να λήξει το θέμα εδώ περί "φαντάρων"... Θεωρώ πως δε σε προσέβαλλα εγώ οπότε το προσπερνάμε αυτό. Θα επισημάνω δεύτερη φορά. Οι φαντάροι που απολύθηκαν τέλη Αυγούστου έκαναν τα χαρτιά τους ΚΑΝΟΝΙΚΑ τον Ιούλιο. Όταν απολύθηκαν προσκόμισαν στην πρωτοβάθμια το πιστοποιητικό πως απολύθηκαν. Το πιστοποιητικό αυτό βγαίνει 20 μέρες μετά την απόλυση. Αν βάλεις κάτω τις ημερομηνίες βγαίνει μέσα Σεπτεμβρίου. Από τη στιγμή που η πρωτοβάθμια πήρε το πιστοποιητικό, στην τελευταία ανανέωση του πίνακα ανέβηκαν στον πίνακα εκεί που θα πρεπε να είναι με την ημερομηνία κτήσης πτυχίου. Δε νομίζω να μπήκε από πάνω σου κάποιος που πήρε πτυχίο 2 χρόνια αργότερα. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο πρέπει να γίνουν ενστάσεις.Να κάνω μία ερώτηση πάνω σ' αυτό; (και δεν είμαι ειρωνική απλά το έχω μεγάλη απορία γιατί με την προτελευταία ανανέωση του πίνακα έπεσα 40 θέσεις που δεν είναι καθόλου λίγες). Καλά όλα αυτά που λες αλλά οι πίνακες έχουν ανανεωθεί περίπου 5 φορές αν θυμάμαι καλά... Μιλάω για της μηδενικής πάντα... Γι' αυτό το χω μεγάλη απορία.... Επί 5 φορές δηλαδή μπαίνουν μέσα φαντάροι που απολύθηκαν; Υποτίθεται ότι η εγκύκλιος όριζε πολύ συγκεκριμένες ημερομηνίες. Πως γίνεται 5 φορές να έκαναν τα χαρτιά τους εκτός της ημερομηνίας που ορίστηκε από την εγκύκλιο; Εκτός αν έχουνε βγει κι άλλες εγκύκλιοι χωρίς να το γνωρίζω...
Παράθεση από: emantou στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:30:30 pmΠαράθεση από: Dessine_Moi_Un_Mouton στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 11:19:35 pmΛοιπόν για να λήξει το θέμα εδώ περί "φαντάρων"... Θεωρώ πως δε σε προσέβαλλα εγώ οπότε το προσπερνάμε αυτό. Θα επισημάνω δεύτερη φορά. Οι φαντάροι που απολύθηκαν τέλη Αυγούστου έκαναν τα χαρτιά τους ΚΑΝΟΝΙΚΑ τον Ιούλιο. Όταν απολύθηκαν προσκόμισαν στην πρωτοβάθμια το πιστοποιητικό πως απολύθηκαν. Το πιστοποιητικό αυτό βγαίνει 20 μέρες μετά την απόλυση. Αν βάλεις κάτω τις ημερομηνίες βγαίνει μέσα Σεπτεμβρίου. Από τη στιγμή που η πρωτοβάθμια πήρε το πιστοποιητικό, στην τελευταία ανανέωση του πίνακα ανέβηκαν στον πίνακα εκεί που θα πρεπε να είναι με την ημερομηνία κτήσης πτυχίου. Δε νομίζω να μπήκε από πάνω σου κάποιος που πήρε πτυχίο 2 χρόνια αργότερα. Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο πρέπει να γίνουν ενστάσεις.Να κάνω μία ερώτηση πάνω σ' αυτό; (και δεν είμαι ειρωνική απλά το έχω μεγάλη απορία γιατί με την προτελευταία ανανέωση του πίνακα έπεσα 40 θέσεις που δεν είναι καθόλου λίγες). Καλά όλα αυτά που λες αλλά οι πίνακες έχουν ανανεωθεί περίπου 5 φορές αν θυμάμαι καλά... Μιλάω για της μηδενικής πάντα... Γι' αυτό το χω μεγάλη απορία.... Επί 5 φορές δηλαδή μπαίνουν μέσα φαντάροι που απολύθηκαν; Υποτίθεται ότι η εγκύκλιος όριζε πολύ συγκεκριμένες ημερομηνίες. Πως γίνεται 5 φορές να έκαναν τα χαρτιά τους εκτός της ημερομηνίας που ορίστηκε από την εγκύκλιο; Εκτός αν έχουνε βγει κι άλλες εγκύκλιοι χωρίς να το γνωρίζω...για ολα αυτα αναρωτιομουν και εγω....
vivaki, αυτοι οι ''οποιοι θελουν,που μπαινουν οποτε θελουν και ταραζουν τη σειρα σου''μαλλον δεν ειναι τοσο ουρανοκατεβατοι οσο προσβλητικα απευθυνεσαι σ'αυτους με το σχολιο σου..το σχολιο σου ειναι ΑΤΟΜΙΚΙΣΤΙΚΟ και αυτου του ειδους τις συμπεριφορες εγω στιγματισα..ΔΕΝ χαρακτηρισα προσωπικα εσενα, δεν σε ξερω, εισαι απλα ενα nickname για μενα οπως και εγω για σενα..κ αν θες να ξερεις εγω ειμαι παλιοσειρα, οποτε δεν ειμαι φρεσκοαπολυμενος κ δεν ταραξα εγω τη σειρα σου.. :-)adria πριν βιαστεις να χαρακτηρισεις κατι ως ''επιπολαιο'', ξαναδιαβασε τα προηγουμενα ποσταρισματα καιμη βιαζεσαι να υπερασπιστεις τις ''κακομοιρες'' νοικοκυρες, εγκυες κλπ.. εκτος αν καποιος αναφερθηκε μειωτικα γι αυτες..Eιδαλλως μαλλον στα δικα σου ποστ πρεπει να αναζητησεις βιασυνη και επιπολαιοτητα..Συγγνωμη για το δευτερο οφ τοπικ μηνυμα μου, αλλα οταν επιτρεπεται στην καθε fwteinoula kαι στο καθε vivakiενα τοπικ με συγκεκριμενο θεμα να το μετατρεπει σε chat, λογικο ειναι να ξεφυγει η κατασταση..Υ.Γ. Αν καποιος-καποια θεωρει οτι θιγεται, μπορει να ζητησει εξηγησεις με p.m. Οι μισες σελιδες τουλαχιστον του τοπικ ειναι παντελως ασχετες.. Νομιζω οτι πρεπει να σεβαστουμε την αγωνια των συναδελφων..Μην το ξεχειλωσουμε κι αλλο..