0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θέλω να ελπίζω πως μετά τα τελευταία νέα η Γ φάση θα έχει πάνω από 700 άτομα... Νομίζω πως απελπίζομαι σιγά σιγά
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 03:02:39 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 02:53:46 pmSorry αλλά και οι 70.50 στον δικό μας πίνακα δεν είναι?Πω τι νούμερα είναι αυτά..Δε θα μπει στο μηδενικής φέτος παιδια...ΠΕ 70.50= Όσοι είναι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας (ΠΕ70) αλλά έχουν με κάποιο τρόπο αποκτήσει ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή)κοιτα στην πιο πισω σελ φωτεινηΑφου συμφοιτητης μου ηταν και στον πινακα μας αλλα τον πηραν σαν 70.50 στην ειδικη..δε μπορει καποιοι παλι να φυγουν??
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 02:53:46 pmSorry αλλά και οι 70.50 στον δικό μας πίνακα δεν είναι?Πω τι νούμερα είναι αυτά..Δε θα μπει στο μηδενικής φέτος παιδια...ΠΕ 70.50= Όσοι είναι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας (ΠΕ70) αλλά έχουν με κάποιο τρόπο αποκτήσει ειδίκευση στην Ειδική Αγωγή)κοιτα στην πιο πισω σελ φωτεινη
Sorry αλλά και οι 70.50 στον δικό μας πίνακα δεν είναι?Πω τι νούμερα είναι αυτά..Δε θα μπει στο μηδενικής φέτος παιδια...
fwteinoula και δικός μου συμφοιτητής που ήταν στον πίνακά μας έφυγε για σχολείο ειδικής και τον είχαν καταχωρημένο στους πίνακες ως πε70. Λες...;
Παράθεση από: Dessine_Moi_Un_Mouton στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 03:07:41 pmfwteinoula και δικός μου συμφοιτητής που ήταν στον πίνακά μας έφυγε για σχολείο ειδικής και τον είχαν καταχωρημένο στους πίνακες ως πε70. Λες...; Μηπως λεμε τον ιδιο? (πλακα κανω) ..Κ εμεις πως θα μαθουμε ποιοι μπορει να ναι απο μας..??Θα καθομαστε να ψαχνουμε εναν εναν?
στην σελιδα της δοε βγηκαν οι αποσπασεις β φασης
Μια απορια εχω..Αν παρει τοσους απο την ειδικη στην παραλληλη τα κενα που λεει ο Καψαλακης που ναι καθαρα για ειδικη αγωγη, ποιος θα τα καλυψει μετα?
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 03:13:13 pmστην σελιδα της δοε βγηκαν οι αποσπασεις β φασηςάντε!αλλά μόνο οι ειδικότητες Δευτέρα!Τουλάχιστον η πρωτοβάθμια δεν έχει κάποιο κόλλημα τώρα και ας αρχίζουν να φωνάζουν οι αιρετοί και για προσλήψεις σε παράλληλη και γ φάση!!!!Για να μην πω και για ΖΕΠ, που κανείς στο υπουργείο δεν ξέρει τι είναι!!!!!!
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 03:16:10 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 03:13:13 pmστην σελιδα της δοε βγηκαν οι αποσπασεις β φασηςάντε!αλλά μόνο οι ειδικότητες Δευτέρα!Τουλάχιστον η πρωτοβάθμια δεν έχει κάποιο κόλλημα τώρα και ας αρχίζουν να φωνάζουν οι αιρετοί και για προσλήψεις σε παράλληλη και γ φάση!!!!Για να μην πω και για ΖΕΠ, που κανείς στο υπουργείο δεν ξέρει τι είναι!!!!!!χα χα για η σελ δεν ανοιγει με τιποτα δειτε και εσεις μετα που πηγαν οι αποσπασμενοι να κανουμε ενα τσεκαρισμα για τις περιοχες