0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 11:31:28 pmΠαράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 11:26:40 pmΠαράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 11:23:09 pmσ΄ευχαριστω για την απαντηση, καλη τοποθετηση σε ολα τα παιδια και καλη χρονια, αιντε να παμε και για την γαμα σιγα σιγαλένε για Δευτέρα- Τρίτη, αλλά στην ουσία κανείς δεν ξέρει με σιγουριά.Στο υπουργείο από την άλλη οι υπάλληλοι λένε από Τετάρτη και αν!!!!Όλοι ευχόμαστε να βγει το συντομότερο δυνατόν!!!Και τώρα αν γίνεται...ελα καλη μου ολα θα πανε καλα, εχεις βαλει το κουτακι ?εννοείται πως το έβαλα!!!!!
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 11:26:40 pmΠαράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 11:23:09 pmσ΄ευχαριστω για την απαντηση, καλη τοποθετηση σε ολα τα παιδια και καλη χρονια, αιντε να παμε και για την γαμα σιγα σιγαλένε για Δευτέρα- Τρίτη, αλλά στην ουσία κανείς δεν ξέρει με σιγουριά.Στο υπουργείο από την άλλη οι υπάλληλοι λένε από Τετάρτη και αν!!!!Όλοι ευχόμαστε να βγει το συντομότερο δυνατόν!!!Και τώρα αν γίνεται...ελα καλη μου ολα θα πανε καλα, εχεις βαλει το κουτακι ?
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 11:23:09 pmσ΄ευχαριστω για την απαντηση, καλη τοποθετηση σε ολα τα παιδια και καλη χρονια, αιντε να παμε και για την γαμα σιγα σιγαλένε για Δευτέρα- Τρίτη, αλλά στην ουσία κανείς δεν ξέρει με σιγουριά.Στο υπουργείο από την άλλη οι υπάλληλοι λένε από Τετάρτη και αν!!!!Όλοι ευχόμαστε να βγει το συντομότερο δυνατόν!!!Και τώρα αν γίνεται...
σ΄ευχαριστω για την απαντηση, καλη τοποθετηση σε ολα τα παιδια και καλη χρονια, αιντε να παμε και για την γαμα σιγα σιγα
Δηλάδη όσοι μείναν απο ΠΕ71 προφανώς δε δήλωσαν παράλληλη...
Παράθεση από: anastasia89 στις Σεπτεμβρίου 23, 2011, 11:59:28 pmΔηλάδη όσοι μείναν απο ΠΕ71 προφανώς δε δήλωσαν παράλληλη...α, μάλιστα.επομένως αυτοί πάνε για φάση ειδικής, φαντάζομαι...
Καλημέρα!!Έχει κανείς καμιά πληροφορία για προσλήψεις;
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 11:20:03 amΚαλημέρα!!Έχει κανείς καμιά πληροφορία για προσλήψεις;σχετικά με αυτά που διάβασα που ειπώθηκαν χθες. Στο υπουργείο μου είπαν οτι θα βγει κ β φάση σμεα και θα πάρει από ΠΕ70.Λογικά αυτό θα γίνει την άλλη εβδομάδα μετά τη γ φάση.
Eυχάριστο είναι και για όσους δεν το έχουν δηλώσει γιατί θα φύγει κόσμος απο πάνω τους