0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
στην εγκυκλιο δεν ελεγε πως μπορει να παρει και απο εμας; τι λεγαμε τις προηγουμενες μερες.θα δειτε θα παρει απο γενικης δε στεκει αυτο μονο απο παραλληλης.
Φέτος αρμενίζουμε δυστυχώς με βάρκα την ελπίδα και μόνο! Ας την κρατήσουμε ζωντανή! Καλό απόγευμα...
ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΕ...ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΣΠΕ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ,ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙΣ,ΤΑ ΕΞΗΣ...459ΠΕ70,389ΠΕ60,630ΠΕ06,518ΠΕ11,261ΠΕ16,119ΠΕ05,179ΠΕ07,514ΠΕ19-20,..ΤΑΚΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΦΟΥ ΣΤΙΣ 10 ΟΚΤΩ
Δηλαδή να μην περιμένουμε τη Δευτερα γ' φάση; Εχω μπερδευτεί με τους αιρετους...Για ποσα άτομα λένε;
Ευγε
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 05:24:22 pmΔηλαδή να μην περιμένουμε τη Δευτερα γ' φάση; Εχω μπερδευτεί με τους αιρετους...Για ποσα άτομα λένε;Κοίτα, με αυτούς για τίποτα δεν μπορεί να είσαι σίγουρη!!!Έλεγαν τέλη της εβδομάδας που πέρασε, μετά έλεγαν για Δευτέρα Τρίτη και τώρα υποστηρίζουν Παρασκευή!!!!Εγώ προσωπικά κλείνω τα αυτιά μου και τα μάτια μου και περιμένω πότε θα βγουν!Έτσι κι αλλιώς μέχρι να βγουν εδώ θα ξεροσταλιάζω, πάνω από το λάπτοπ.
Για τα ΖΕΠ δεν γίνεται να πιστεύουμε αυτά που λέει ο Καψαλάκης!Στην εγκύκλιο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ΟΛΟΙ μπορούμε να κληθούμε!Από πότε ακυρώθηκε αυτή η εγκύκλιος και πότε βγήκε άλλη;!!!Που και πάλι και άλλη να βγήκε, την στιγμή που κάναμε αίτηση με την συγκεκριμένη εγκύκλιο, αυτή και θα ακολουθείται!!!Μην ακούτε και πιστεύετε τα πάντα!!!Είδαμε και την προηγούμενη εβδομάδα που τίποτα δεν θα έβγαινε και οι του υπουργείου έβγαζαν και έβγαζαν! Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε και να πετάμε στα σύννεφα, αλλά ο καθένας ξέρει που βρίσκεται και μπορεί να αισιοδοξεί και να ελπίζει.
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 24, 2011, 05:16:01 pmΓια τα ΖΕΠ δεν γίνεται να πιστεύουμε αυτά που λέει ο Καψαλάκης!Στην εγκύκλιο αναφέρεται ξεκάθαρα ότι ΟΛΟΙ μπορούμε να κληθούμε!Από πότε ακυρώθηκε αυτή η εγκύκλιος και πότε βγήκε άλλη;!!!Που και πάλι και άλλη να βγήκε, την στιγμή που κάναμε αίτηση με την συγκεκριμένη εγκύκλιο, αυτή και θα ακολουθείται!!!Μην ακούτε και πιστεύετε τα πάντα!!!Είδαμε και την προηγούμενη εβδομάδα που τίποτα δεν θα έβγαινε και οι του υπουργείου έβγαζαν και έβγαζαν! Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε και να πετάμε στα σύννεφα, αλλά ο καθένας ξέρει που βρίσκεται και μπορεί να αισιοδοξεί και να ελπίζει.