0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από fb:Κ.Μπράτη θα ήθελα να ρωτήσω άν ξέρετε πόσες φάσεις αναπληρωτών θα βγούνε, και άν υπάρχει ελπίδα για τους δασκάλους που βρίσκονται στον πίνακα μηδενικής προυπηρεσίας να δουλέψουν φέτος και μέχρι πόσους περίπου..?Δημήτρης Μπράτης: KAΝΕΙΣ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΠΟΣΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η Γ ΦΑΣΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΠΡΟ Υ ΠΗΡΕΣΙΑΣ!
Επέστρεψα και γω απ τη συνάντηση...Δεν έχω να μεταφερω κάποια πληροφορία καθώς η συζήτηση στράφηκε γύρω απ τους τροπους αντίθεσης μας (ως άνεργοι εκπαιδευτικοί) σε όλα όσα ρο Υπουργείο έχει ήδη "περάσει" και σε όσα θέλει ακόμα να φορτώσεις στις πλάτες μας...Αμεσα ειπώθηκε σαν διαμαρτυρία να οργανωθούμε και την Πέμπτη σε εκδήλωση στο πνευματικό κέντρο του δήμου Αθηναίων που θα είναι και η Αννούλα(ή κάποιος εκπροσωπος της Αννούλας) να δώσουμε το παρόν...Αυτό που θέλω να πω ακόμα είναι ότι η συμμετοχή ήταν ελαχιστη(με το ζόρι 40 άτομα και πολλά λέω...) αλλά η ελπίδα όλων είναι ότι θα είναι πάρα πολλοί αυτοί που θα ακολουθήσουν τις διαμαρτυρίες...
θα παρει βρε παιδια εχει τοσα κενα.ο κοσμος αντιδρα τι θα κανει.
Αλλωστε τον Οκτωβρη θα βγουν οι συνταξιοδοτησεις και θα ναι ακομα περισσοτερα τα κενα. αυτοι δεν αντιδρουν εχουν συνηθισει στα γιουχαρισματα.σκεφτειτε θετικα και ολα καλα θα πανε!!! καλο βραδυ
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 25, 2011, 07:30:42 pmναι αλλα δεν μπορω να διαβαζω τις κακιουλες του καθενος ελεος δηλ "...για να μην απογοητευτειτε βαλτε καλα στο μυαλο σας οτι πιθανοτατα φετος καποιοι να μη δουλεψετε" κι εσυ μας λυπηθηκεςδεν ειναι κακια αυτο που εκφραζω απλα σας λεω οτι εθελοτυφλειτε......εγω ειμαι προσγειωμενη και ρεαλιστρια....στη β φαση κανατε λογο για τεραστιο αριθμο προσληψεων και τελικα 101 ατομα!!!!παραπληροφορειτε ορισμενοι τον κοσμο και του δινετε ελπιδες.....και γι αυτο ειμαι αγανακτισμενη με καποιους...και ρωταω ειναι η ελπιδα που σας κανει να στε σιγουροι η υπαρχει καποιο μεσο και δεν το ξερω???// καλημερα και καλη εβδομαδα και ναι συνεχιζω να ελπιζω για καλα νεα σχετικα με β φαση καλο θα ηταν να πας λιγο πιο πισω και να διαβασεις πως την χαρακτηρισαν ακομα και οι αιρετοι, καμια προθεση παραπληροφορησης απο εμας, αλλα επετρεψε μας να εχουμε το δικαιΔωμα να ανταλλάσουμε αποψεις και πληροφοριες (οχι απο την θεια μας βεβαια!!!) αλλα και να ελπιζουμε πως θα δουλεψουμε.Μ.P. οχι δεν αναφερθηκα σε σενα, και φυσικα δεν υπαρχει κανενας διαχωρισμος συναδελφων με προυπηρεσια ή μηδενικης καθε αλλο
ναι αλλα δεν μπορω να διαβαζω τις κακιουλες του καθενος ελεος δηλ "...για να μην απογοητευτειτε βαλτε καλα στο μυαλο σας οτι πιθανοτατα φετος καποιοι να μη δουλεψετε" κι εσυ μας λυπηθηκεςδεν ειναι κακια αυτο που εκφραζω απλα σας λεω οτι εθελοτυφλειτε......εγω ειμαι προσγειωμενη και ρεαλιστρια....στη β φαση κανατε λογο για τεραστιο αριθμο προσληψεων και τελικα 101 ατομα!!!!παραπληροφορειτε ορισμενοι τον κοσμο και του δινετε ελπιδες.....και γι αυτο ειμαι αγανακτισμενη με καποιους...και ρωταω ειναι η ελπιδα που σας κανει να στε σιγουροι η υπαρχει καποιο μεσο και δεν το ξερω???//