0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το προσεξα...Οι δασκαλοι θα ναι 1000.Αντε να τελειωνουμε καμια ωρα..Δε θα περιμενουμε μεχρι τα Χριστουγεννα..Πω
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:08:55 pmΤο προσεξα...Οι δασκαλοι θα ναι 1000.Αντε να τελειωνουμε καμια ωρα..Δε θα περιμενουμε μεχρι τα Χριστουγεννα..ΠωΤο ξέρουμε αυτό ή προσωπική πρόβλεψη;Μακάρι να είναι 1000!Αν πάρουν τόσους θα είμαι σίγουρα μέσα στη γ!!!!!!Ακούς, Διαμάντω;;;; Οι ποσλήψεις να είναι 1000!!! (κλεμμένο από τη διαφήμιση της Μίσκο )
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:07:40 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:02:49 pmΑπτο τοπικ των νηπιαγωγων...Αρχικα νομισα συνολο 550 η αβαθμια..Αλλα ρωτησα και μου παν μονο νηπιαγωγοι...εν τω μεταξύ σου απάντησε η niki26 που γράφει και εδώ!!!χαχαχα Πάντως μακάρι αυτό το νούμερο να ισχύει μόνο για τους νηπιαγωγούς και όχι για όλους!!!!οταν εχει ησυχια ο δικος μου κλαδος ερχομαι σε σας,βαριεμαι μονη μου!!!
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:02:49 pmΑπτο τοπικ των νηπιαγωγων...Αρχικα νομισα συνολο 550 η αβαθμια..Αλλα ρωτησα και μου παν μονο νηπιαγωγοι...εν τω μεταξύ σου απάντησε η niki26 που γράφει και εδώ!!!χαχαχα Πάντως μακάρι αυτό το νούμερο να ισχύει μόνο για τους νηπιαγωγούς και όχι για όλους!!!!
Απτο τοπικ των νηπιαγωγων...Αρχικα νομισα συνολο 550 η αβαθμια..Αλλα ρωτησα και μου παν μονο νηπιαγωγοι...
ενταξει τα πιασαμε τωρα τα λεφτα μας, αφου μπηκε το vivaki δεν θα προλαβαινουμε απο τα πολλα νεα
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:13:12 pm ενταξει τα πιασαμε τωρα τα λεφτα μας, αφου μπηκε το vivaki δεν θα προλαβαινουμε απο τα πολλα νεα χαχαχαχαχχαχααχαχ παντως δεν μ αρεσει αυτη η ησυχια καθολου, αλλα κ αυτοτι τι αλλο να πουν, ειναι φανερο οτι δεν εχουν συγκεκριμενες απαντησεις, δεν ξερουν, απλως προβλεψεις κανουν , ο μπρατης εξαφανισμενος κ αυτος.. μονοι μας εχουμε μεινει με τον πονο μας . χτες βγηκα παντως adria αλλα τιποτα... πιστευω παρασκευη θα βγει που απο δευτερα θα χει μπει κ οκτωβριος .
Ο Καψαλάκης μίλησε για 700-800 (νομίζω) δασκάλους και λίγο πιο πάνω από 500 νηπιαγωγούς.Ωραια μενω εκτος!!
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:16:55 pmΠαράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 03:13:12 pm ενταξει τα πιασαμε τωρα τα λεφτα μας, αφου μπηκε το vivaki δεν θα προλαβαινουμε απο τα πολλα νεα χαχαχαχαχχαχααχαχ παντως δεν μ αρεσει αυτη η ησυχια καθολου, αλλα κ αυτοτι τι αλλο να πουν, ειναι φανερο οτι δεν εχουν συγκεκριμενες απαντησεις, δεν ξερουν, απλως προβλεψεις κανουν , ο μπρατης εξαφανισμενος κ αυτος.. μονοι μας εχουμε μεινει με τον πονο μας . χτες βγηκα παντως adria αλλα τιποτα... πιστευω παρασκευη θα βγει που απο δευτερα θα χει μπει κ οκτωβριος .Κανονισε απο τωρα για Παρασκευη να σαι εξω
μπορει να μου πει καποιος που μπαινει στο φεισ γιατι μια κυρια επιλεγει τα μισα λογια μου κ αναστατωνει το κοσμο?αναφερομαι για αυτα που εγραψα σχετικα με τον αιρετο απο φωκιδα...γιατι δε το πηρε ολο το κομματι???[/quotκαι νομιζα οτι αυτη η κυρια ησουν εσυ αλλα με αλλο ονομα και παραξενευτηκα..