0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
φανταροι λεμε μανταμ , φ α ν τ α ρ ο ι
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:20:36 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:17:45 pmΠαράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:16:12 pmΠέρισυ η α' φάση παράλληλης βγήκε λίγα λεπτά πριν τη γ' φάση...Λέτε να γίνει το ίδιο φέτος για β' φάση παράλληλης και γ' φάση; Δεν μας χαλάει...Φοβαμαι να σκεφτω τοσο αισιοδοξα , γτ φοβαμαι οτι θα μεινω απεξω και θα απελπιστω..Και γω μέσα μου αυτό φοβάμαι αλλά δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξη...Μέχρι να βγει η φάση το έχω τοσο πολύ ανάγκη να ελπίζω Φωτεινούλα...Μετα η απογοητευση θα ναι μεγαλυτερη..Καλυτερα να μαι συγκρατημενη τωρα και να χαρω μετα...
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:17:45 pmΠαράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:16:12 pmΠέρισυ η α' φάση παράλληλης βγήκε λίγα λεπτά πριν τη γ' φάση...Λέτε να γίνει το ίδιο φέτος για β' φάση παράλληλης και γ' φάση; Δεν μας χαλάει...Φοβαμαι να σκεφτω τοσο αισιοδοξα , γτ φοβαμαι οτι θα μεινω απεξω και θα απελπιστω..Και γω μέσα μου αυτό φοβάμαι αλλά δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξη...Μέχρι να βγει η φάση το έχω τοσο πολύ ανάγκη να ελπίζω Φωτεινούλα...
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:16:12 pmΠέρισυ η α' φάση παράλληλης βγήκε λίγα λεπτά πριν τη γ' φάση...Λέτε να γίνει το ίδιο φέτος για β' φάση παράλληλης και γ' φάση; Δεν μας χαλάει...Φοβαμαι να σκεφτω τοσο αισιοδοξα , γτ φοβαμαι οτι θα μεινω απεξω και θα απελπιστω..
Πέρισυ η α' φάση παράλληλης βγήκε λίγα λεπτά πριν τη γ' φάση...Λέτε να γίνει το ίδιο φέτος για β' φάση παράλληλης και γ' φάση; Δεν μας χαλάει...
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:22:38 pmΠαράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:20:36 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:17:45 pmΠαράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:16:12 pmΠέρισυ η α' φάση παράλληλης βγήκε λίγα λεπτά πριν τη γ' φάση...Λέτε να γίνει το ίδιο φέτος για β' φάση παράλληλης και γ' φάση; Δεν μας χαλάει...Φοβαμαι να σκεφτω τοσο αισιοδοξα , γτ φοβαμαι οτι θα μεινω απεξω και θα απελπιστω..Και γω μέσα μου αυτό φοβάμαι αλλά δεν θέλω να είμαι απαισιόδοξη...Μέχρι να βγει η φάση το έχω τοσο πολύ ανάγκη να ελπίζω Φωτεινούλα...Μετα η απογοητευση θα ναι μεγαλυτερη..Καλυτερα να μαι συγκρατημενη τωρα και να χαρω μετα...Μια απτα ιδια...Πρεπει να φυγουν πολλοι στην παραλληληΦωτεινούλα μου η αλήθεια είναι ότι με όλα αυτά που ακουγονται πιστευω ότι πολύ δύσκολα θα είμαι μέσα...Πρέπει να είμαι πολύ τυχερη...που δεν το βλεπω...
Εγω ανεβηκα μια θεση την προηγουμενη φορα και ηταν απο παιδι απτη σχολη μου που σκοτωθηκε δυτυχως..Ισως καποιοι να απενεργοποιουν την αιτηση επειδη προσληφθηκαν σε ιδιωτικο για να μην αρνηθουν προσληψη..Γινεται?
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:18:58 pmφανταροι λεμε μανταμ , φ α ν τ α ρ ο ιΟ λόγος που κατεβαίνουμε είναι οι φαντάροι και γενικά όσοι προστίθενται στους πίνακες. Όταν ανεβαίνουμε θέσεις ποιος είναι ο λόγος;;;;;;;; Για να ανεβαίνουμε σημαίνει πως κάποιος που ήταν πάνω από εμάς μπήκε από κάτω... Γίνεται αυτό; Γιατί εγώ με την ανανέωση που έγινε τώρα ανέβηκα 5 θέσεις! Όχι ότι με χαλάει φυσικά αλλά απορώ πως γίνεται... Πως την έχουνε δει; ασανσέρ είναι οι πίνακες;
μα εκτος των φανταρων δεν μπορει να προστεθουν ετσι καποιοι αλλοι συναδελφοι? το εχουμε ξανα πει οτι υπαρχουν συγκεκριμενες ημερομηνιες οχι οποτε να ναι, τελος παντων καποια κοπελα μ απαντησε λογω ισοβαθμιας αλλαζουν οι θεσεις ή και λογω του οτι καποιος απεσυρε την δηλωση τ
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:19:39 pmαπο σχολιο στο φεις καποιος λεει οτι οι πινακες ανανεωθηκαν ετεροχρονισμενα για την παραλληλη , επιδη δεν ειχαν ανανεωθει τοτε.. χαχαχαχα αυτο ειναι τελειο, φοβερο, καλα αυτοι στο υπουργειο μας κανουν πλακα, ουτε στην δευτεροβαθμια ανανεωθηκαν, τι ανανεωσαν τοτε ?
απο σχολιο στο φεις καποιος λεει οτι οι πινακες ανανεωθηκαν ετεροχρονισμενα για την παραλληλη , επιδη δεν ειχαν ανανεωθει τοτε..
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:27:22 pm μα εκτος των φανταρων δεν μπορει να προστεθουν ετσι καποιοι αλλοι συναδελφοι? το εχουμε ξανα πει οτι υπαρχουν συγκεκριμενες ημερομηνιες οχι οποτε να ναι, τελος παντων καποια κοπελα μ απαντησε λογω ισοβαθμιας αλλαζουν οι θεσεις ή και λογω του οτι καποιος απεσυρε την δηλωση τΚαποιοι εχουν φυλακες και απολυονται διαφορετικες ημερες απτους αλλους κ μονοι τους
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:23:26 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 27, 2011, 04:19:39 pmαπο σχολιο στο φεις καποιος λεει οτι οι πινακες ανανεωθηκαν ετεροχρονισμενα για την παραλληλη , επιδη δεν ειχαν ανανεωθει τοτε.. χαχαχαχα αυτο ειναι τελειο, φοβερο, καλα αυτοι στο υπουργειο μας κανουν πλακα, ουτε στην δευτεροβαθμια ανανεωθηκαν, τι ανανεωσαν τοτε ?στην δευτεροβάθμια γενικά δεν κινείται φύλλο από την αρχή της χρονιάς!Μόνο 4 κλάδους είχαν πάρει και τους υπόλοιπους από αρχές Οκτώβρη λένε! Τέλος πάντων, ας μην το σκέφτομαι και αυτό και ταράζομαι πάλι, γιατί είχα ελπίδες και εκεί...Μακάρι να βγει η γ φάση.Ίσως η πληροφορία ότι θα βγει αύριο η γ να βγει σωστή!Μακάρι να είμαστε πολλοί σε αυτή και να μην πάρει καμιά εκατοσταριά άτομα πάλι!!!
Τι υποπτη μουγγα ειναι αυτη σημερα απο τους αιρετους...να πιστεψω οτι δεν εχουν ή δεν ξερουν κανενα νεο??πφφφφφ μας εχουνε τσακισει ολοι τους αισ@@@τιρρρρρρρρρρ