0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να εκφράσω έναν συλλογισμό μου;Πριν μέεερες ο Καψαλάκης δε έλεγε να πάρουμε ως βάση τα 500 άτομα για τους δασκάλους;Το θυμάστε; ¨Μετά από τόσες μέρες που υποτίθεται ότι το Υπουργείο μαζεύει κενα(γι αυτό και καθυστερεί τη γ φάση), ο αριθμός αυτός δεν πρέπει να έχει αυξηθεί κατά πολύ;;;Τι λέτε; Εγω λέω ότι δεν μιλάμε πλέον για βάση 500 άτομα αλλά παραπάνω...(προσωπική άποψη)
Στο φορουμ των νηπιαγωγών μια κοπέλα έγραψε...πηρα τηλ στο υπουργειο 2103442127 και μου ειπε μια πολυ ευγενικη κυρια οτι μαζευουν τα κενα και απο Δευτερα θα βγαλουν κατι. Μια δασκαλα απο Ιωαννινα (περιμενει και αυτη) της ειπαν θα παρει 400 και 80 στη παραλληλη . Αυτα τα νεαΕιπώθηκαν αυτά τα νούμερα για νηπιαγωγούς...
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 28, 2011, 11:58:18 amΝα εκφράσω έναν συλλογισμό μου;Πριν μέεερες ο Καψαλάκης δε έλεγε να πάρουμε ως βάση τα 500 άτομα για τους δασκάλους;Το θυμάστε; ¨Μετά από τόσες μέρες που υποτίθεται ότι το Υπουργείο μαζεύει κενα(γι αυτό και καθυστερεί τη γ φάση), ο αριθμός αυτός δεν πρέπει να έχει αυξηθεί κατά πολύ;;;Τι λέτε; Εγω λέω ότι δεν μιλάμε πλέον για βάση 500 άτομα αλλά παραπάνω...(προσωπική άποψη)lenaki μακαρι να γινει αυτο, αλλα οσο κι αν εχω ψαξει σε πρωτοβαθμιες και δημοσιευματα, τουλαχιστον για β. ελλαδα δεν βλεπω πολλα κενα σε μας, κυριως μιλουν για ειδικοτητες και ειδικης, απο την αλλη, ελπιζω πολυ στην συνταξιοδοτηση, γιατι θυμαμαι πως το καλοκαιρι, πολλοι απο θεσ/νικη ειχαν κανει αιτηση και θα βγει τον οκτωβρη.