0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: elena_kfx στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 01:32:09 pmΚαλημέρα κ απο μένα! μπορεί παράλληλη να πάρει απο τις σειρές που πηρε κ στην προηγούμενη φάση,γιατί κάποια άτομα μπορεί να είχαν βάλει λίγες επιλογές.....Δηλαδη ξαναγυριζει πισω οπως ο γενικης?
Καλημέρα κ απο μένα! μπορεί παράλληλη να πάρει απο τις σειρές που πηρε κ στην προηγούμενη φάση,γιατί κάποια άτομα μπορεί να είχαν βάλει λίγες επιλογές.....
Εγώ θέλω απλά να είμαι στην γ φάση, γίνεται;;;;
λοιπον ετοιμαστειτε για την φαση γτ βγαινω
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 01:38:23 pmλοιπον ετοιμαστειτε για την φαση γτ βγαινω Αν βγει η παράλληλης όσο λείπεις, πραγματικά θα σκεφτώ σοβαρά να σε πληρώσω αύριο για να μην μπεις καθόλου το πρωί!!!!!!!
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 01:41:10 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 01:38:23 pmλοιπον ετοιμαστειτε για την φαση γτ βγαινω Αν βγει η παράλληλης όσο λείπεις, πραγματικά θα σκεφτώ σοβαρά να σε πληρώσω αύριο για να μην μπεις καθόλου το πρωί!!!!!!! μμμμμ μην με δελεαζεις αγαπητη μου βασω... γτ εχω κ κατι τρεχοντα εξοδα, παντως να ενημερωσω οτι κ αυριο πολι πιθανον να λειπω το βραδυ χαχαααχαχ αμα βγει η παραλληλη οταν θα ειμαι εξω εγω κ η φωτεινη εχουμε στανταρ την καταρα τ μητσοτακη
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 01:43:09 pmΠαράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 01:41:10 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 01:38:23 pmλοιπον ετοιμαστειτε για την φαση γτ βγαινω Αν βγει η παράλληλης όσο λείπεις, πραγματικά θα σκεφτώ σοβαρά να σε πληρώσω αύριο για να μην μπεις καθόλου το πρωί!!!!!!! μμμμμ μην με δελεαζεις αγαπητη μου βασω... γτ εχω κ κατι τρεχοντα εξοδα, παντως να ενημερωσω οτι κ αυριο πολι πιθανον να λειπω το βραδυ χαχαααχαχ αμα βγει η παραλληλη οταν θα ειμαι εξω εγω κ η φωτεινη εχουμε στανταρ την καταρα τ μητσοτακη Στην α παραλληλης 18.20 εκλεισα υπολογιστη και 18.25 βγηκε η φαση...Απιστευτο..Μηπως να κλεισω κ γω να μην καθυστερουμε την αγωνια τοσου κοσμου?
ελα να περασουν εξω μερικες - μερικες, παρακαλω