0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλα λεω εγω λοιπον να ξεκαθαριστουν ολα αυτα τα λαθη α+β παραλλ, γτ θα κλαψουμε αν γινει κατι τετοιο και στην γ με μαυρο δακρυ
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 08:31:24 pmκαλα λεω εγω λοιπον να ξεκαθαριστουν ολα αυτα τα λαθη α+β παραλλ, γτ θα κλαψουμε αν γινει κατι τετοιο και στην γ με μαυρο δακρυδεν πρεπει λοιπον να απολογηθει καποιος γι αυτο για θεσεων λαθη μιλαει (μορια) ή για τους φανταρους
Δεν γίνεται αυτό το πράγμα...Από την εγκύκλιο (την έχουν & κλειδωμένη τρομάρα τους & βγάζει αλαμπουρνέζικα...)ΕΡΙΣΗΜΑΝΣΗ: Σε ενδεχόμενθ αποδοχι των περιπτϊςεων β1 και β2 (προςλιψεισ ςε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και προςλιψεισ για το πρόγραμμα τθσ εξειδικευμζνθσ εκπ/κισ υποςτιριξθσ) ο εκπ/κόσ είναι υποψιφιοσ για πρόςλθψθ ςτισ ίδιεσ περιοχζσ προτίμθςθσ, όπωσ αυτζσ δθλϊνονται ςτθν αίτθςι του κατά τα ανωτζρω (παρ. 2 και παρ. 3α1 και 3α2).
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 08:33:37 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 29, 2011, 08:31:24 pmκαλα λεω εγω λοιπον να ξεκαθαριστουν ολα αυτα τα λαθη α+β παραλλ, γτ θα κλαψουμε αν γινει κατι τετοιο και στην γ με μαυρο δακρυδεν πρεπει λοιπον να απολογηθει καποιος γι αυτο για θεσεων λαθη μιλαει (μορια) ή για τους φανταρουςadria εγω υποθετω οτι μιλαει για θεσεων λαθη.. σκεπτομενη και το λαθος της α παραλλ.
Σε ενδεχόμενη αποδοχή πρόσληψης για ΠΣ & ΣΜΕΑΕ, είσαι υποψήφια για πρόσληψη στις ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΣΟΥ, όπως τις δήλωσες παραπάνω.
Σχόλιο από κοπέλα στον Καψαλάκη"εχω αρχισει να πιστευω οτι το υπουργειο δε βρισκεται στο μαρουσι αλλα στα ζωνιανα"χαχαχαχαχα