0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και σα να μη φτανει η αγωνια και η στεναχωρια μας, εχεις και τον καθε ακυρο να παιρνει και να ρωταει αν θα σαι στη φαση και αχ δεν εισαι και μ@#@#@#ς
Για οσους ειναι απαισιοδοξοι και τα βλεπουν ολα μαυρα να σκεφτονται αυτο οταν ο πατος ειναι το μονο που υπαρχει γυρνα τον αναποδα και εχεις ενα υπεροχο ταβανι!!!!!!!!
μπρατηςΕΙΠΑ ΔΕ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ!!! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΕΙ.ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΨΕ.Υ.Γ. : ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΚΛΑ
Παράθεση από: alexgame στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 07:47:42 pmΓια οσους ειναι απαισιοδοξοι και τα βλεπουν ολα μαυρα να σκεφτονται αυτο οταν ο πατος ειναι το μονο που υπαρχει γυρνα τον αναποδα και εχεις ενα υπεροχο ταβανι!!!!!!!!Zak Stefanou - Ftase ston pato
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 07:48:07 pmμπρατηςΕΙΠΑ ΔΕ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ!!! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΕΙ.ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΨΕ.Υ.Γ. : ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΚΛΑ
Παράθεση από: julie_v στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 07:49:23 pmZak Stefanou - Ftase ston pato Πολυ ωραιο!!!!!!!!
Zak Stefanou - Ftase ston pato
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 07:52:28 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 07:48:07 pmμπρατηςΕΙΠΑ ΔΕ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ!!! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΕΙ.ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΨΕ.Υ.Γ. : ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΚΛΑ
Παράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 07:53:12 pmΠαράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 07:52:28 pmΠαράθεση από: vivaki στις Σεπτεμβρίου 30, 2011, 07:48:07 pmμπρατηςΕΙΠΑ ΔΕ ΣΑΣ ΞΕΧΝΩ!!! ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΡΕΞΕΙ.ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΨΕ.Υ.Γ. : ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΜΠΑΚΛΑ