0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
μα κι εγω δεν εχω προβλημα να εργαστω οπουδηποτε...το θεμα ειναι πως αυτη τη στιγμη χιλιαδες ανεργοι ψαχνουν δουλεια....πρεπει να εισαι πολυ τυχερος αν βρεις καπου......
εφοσον γινουν περικοπες και σε συμβασιουχους,,,δεν θα δουμε την γ φαση ετσι???εγω λεω να δωσω μια μουτζα στη χωρα μας και στους αρχοντες που μας κυβερνουν και να την πηγαινω σε αλλες 'παραλιες'...........
περσι στη γ φαση ποσους πηραν....?και ποσους λεγεται οτι θα παρουν???
Παράθεση από: ELLAS στις Σεπτεμβρίου 18, 2011, 04:45:11 pmμα κι εγω δεν εχω προβλημα να εργαστω οπουδηποτε...το θεμα ειναι πως αυτη τη στιγμη χιλιαδες ανεργοι ψαχνουν δουλεια....πρεπει να εισαι πολυ τυχερος αν βρεις καπου......Mάλλον εσείς οι δάσκαλοι δεν έχετε ζήσει καθόλου την ανεργία. Λοιπόν να σας ενημερώσω μιας και την έζησα εγώ: τα πράγματα είναι τραγικά, μόνο αθήνα αν έχει κάποιες δουλίτσες. όταν λέμε δουλειές: πωλητές-πλασιέ ΜΟΝΟ. Παίρνεις ένα αυτοκινητάκι και τριγυρνάς όλη την Ελλάδα δουλειά από το πρωί μέχρι βράδυ μέχρι να βρεις πελάτη και καταφέρεις να κάνεις πωλήσεις. Εννποέιται ότι τους τελευταίους μήνες τα πράγματα είναι δύσκολα και εκεί. Πολύ πίεση, και μάλιστα κάνουν το εξής απαράδεκτο: μιαε και είσαι νεαρός δεν σου βάζουν καν βασικό μισθό, Σου λένε άμα βρεις πελάτες αρκετούς- ποσοστά επί των πωλήσεων. Και φυσικά θες πλέον και βύσμα για να μπεις σε σοβαρές ας το πούμε εταιρείες. Πωλήσεις π.χ. φάρμακα, ασφάλεις κ.τ.λ.Από εκεί και πέρα άλλες δουλειές: σερβιτόροι, βοηθοί μάγειρα (που θέλουν εμπειρία πλέον),λάντζα ελάχιστοι μιας και προτιμούν γυναίκες ή άτομα με αναπηρία λη τα κάνει ο σερβιτότορος. Λίγες δουλειές για λάτζα υπάρχουν ακόμα σε ταβέρνες και άντε σε γυράδικα (όπου για να σε πάρουν πλέον γυρά ή τοστά θέλουν και εκεί εμπειρία).Φυσικά οι δάσκαλοι μιας και είστε πολλές γυναίκες και όμορφες πιστεύω ότι θα βρείτε πιο εύκολα δουλειές γραφείου μιας και εκεί μόνο γυναικες παίρνουν πια με προσόντα φυσικάόλες μα όλες οι δουλείες που θα βρείτε να ξέρετε ζητάνε σχεδόν το 95% εμπειρία πάνω από 2 έτη. Αυτά τα ευχάριστα, κατά τα άλλα δουλειές υπάρχουν φυσικά. Καλά για μισθούς δεν θέλω καν να συζητήσω Φυσικά εύχομαι να μην ζήσετε καν ανεργία, για να μην ζήσουμε και οι υπόλοιποι κλάδοι που την ζούμε ούτως ή άλλως