0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: alex12 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 11:20:49 amΠαράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 11:17:13 amΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μηπως θυμαστε ποτε εγινε περυσι η γ΄ φαση? και ποσους πήρε?23 Σεπτέμβρη είχε βγει και είχαν πάρει 526 άτομα. Μη μου τη θυμίζεις...ήμουν μέσα σε αυτή τη φάση!!!Φέτος δε με βλέπω σε καμία φάση!Εγώ ήμουν στην πρώτη πέρσι!Ανέλπιστη χαρά, όπως καταλαβαίνεις!!!Αλλά φέτος... Δεν βγαίνουν και της ειδικότητάς μου μπας και με πάρουν από εκεί έστω και μειωμένου ωραρίου!!!Ααααααααααααααχ!Όλοι ζούμε ένα δράμα
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 11:17:13 amΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μηπως θυμαστε ποτε εγινε περυσι η γ΄ φαση? και ποσους πήρε?23 Σεπτέμβρη είχε βγει και είχαν πάρει 526 άτομα. Μη μου τη θυμίζεις...ήμουν μέσα σε αυτή τη φάση!!!Φέτος δε με βλέπω σε καμία φάση!
ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μηπως θυμαστε ποτε εγινε περυσι η γ΄ φαση? και ποσους πήρε?
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 11:22:17 amΦέτος δεν ακολουθείται τίποτα με βάση τα περσινά!!!Επομένως ας κάνουμε μια ομαδική προσευχή να βγει και η γ φάση την άλλη εβδομάδα, μιας που κενά υπάρχουν και είναι πολλά!!!!! Πάντως δεν θα ήθελα αυτή την στιγμή να είμαι ειδικής. Διανοείστε τι περνάνε αυτοί;;;ΑπαπαπαΗ Αττική και ο Πειραιάς που με ενδιαφέρουν..μάλλον στερεύουν από κενά σιγά σιγά!
Φέτος δεν ακολουθείται τίποτα με βάση τα περσινά!!!Επομένως ας κάνουμε μια ομαδική προσευχή να βγει και η γ φάση την άλλη εβδομάδα, μιας που κενά υπάρχουν και είναι πολλά!!!!! Πάντως δεν θα ήθελα αυτή την στιγμή να είμαι ειδικής. Διανοείστε τι περνάνε αυτοί;;;Απαπαπα
Εγώ πέρυσι δούλευα σε ιδιωτικό από 1η Σεπτέμβρη και μου κακοφαίνεται πολύ τώρα αυτή η αναμονή!Δεν ήξερα τι περνούσατε!!! Και έχω απογοητευθεί πάρα πολύ!Του χρόνου -αν είμαστε καλά - ΚΟΥΤΑΚΙ!!!!
Είμαι και ΠΕ07, δηλαδή γερμανικών. Είμαι στον μηδενικής κοντά στους 270.Πέρσι είχαν πάρει χιλιάδες, φέτος...Θα δείξει!
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 11:29:50 amΕίμαι και ΠΕ07, δηλαδή γερμανικών. Είμαι στον μηδενικής κοντά στους 270.Πέρσι είχαν πάρει χιλιάδες, φέτος...Θα δείξει!Είσαι μόνο καθηγήτρια Γερμανικών ή και δασκάλα? Πάντως ξέρεις χρήσιμη γλώσσα...!!!
Παράθεση από: alex12 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 11:32:06 amΕγώ πέρυσι δούλευα σε ιδιωτικό από 1η Σεπτέμβρη και μου κακοφαίνεται πολύ τώρα αυτή η αναμονή!Δεν ήξερα τι περνούσατε!!! Και έχω απογοητευθεί πάρα πολύ!Του χρόνου -αν είμαστε καλά - ΚΟΥΤΑΚΙ!!!!Εγώ το βάζω συνέχεια το κουτάκι!Πέρσι είχα την τύχη και πήγα στην β επιλογή, Αιτωλοακαρνανία, Φέτος δύσκολο παντού!Με βλέπω... Καστελόριζο!!!
Καλημέρα κορίτσια!Ας το πάρουμε θετικά το ότι πήρε άλλα 100 άτομα. Καλυτερεύει η θέση μας στον πίνακα. Εγώ χάρηκα πάντως...
Παράθεση από: alex12 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 11:34:23 amΠαράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 11:29:50 amΕίμαι και ΠΕ07, δηλαδή γερμανικών. Είμαι στον μηδενικής κοντά στους 270.Πέρσι είχαν πάρει χιλιάδες, φέτος...Θα δείξει!Είσαι μόνο καθηγήτρια Γερμανικών ή και δασκάλα? Πάντως ξέρεις χρήσιμη γλώσσα...!!!Και τα δύο,βρε!!!Αλλιώς ποια η σημασία να συμμετέχω στο τοπικ;;;!!!Πρώτα όμως είχα βγάλει την γερμανικά και μετά το παιδαγωγικό!
Παράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 11:37:27 amΠαράθεση από: alex12 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 11:34:23 amΠαράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 11:29:50 amΕίμαι και ΠΕ07, δηλαδή γερμανικών. Είμαι στον μηδενικής κοντά στους 270.Πέρσι είχαν πάρει χιλιάδες, φέτος...Θα δείξει!Είσαι μόνο καθηγήτρια Γερμανικών ή και δασκάλα? Πάντως ξέρεις χρήσιμη γλώσσα...!!!Και τα δύο,βρε!!!Αλλιώς ποια η σημασία να συμμετέχω στο τοπικ;;;!!!Πρώτα όμως είχα βγάλει την γερμανικά και μετά το παιδαγωγικό!Και εγώ έχω τελειώσει Κοινωνιολογία αλλά δεν βλέπω κάποια ουσία να δηλώσω αναπληρωτρια στην κοινωνιολογια...οι λόγοι ευνόητοι!!!!
Παράθεση από: alex12 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 11:40:14 amΠαράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 11:37:27 amΠαράθεση από: alex12 στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 11:34:23 amΠαράθεση από: vasoulals στις Σεπτεμβρίου 16, 2011, 11:29:50 amΕίμαι και ΠΕ07, δηλαδή γερμανικών. Είμαι στον μηδενικής κοντά στους 270.Πέρσι είχαν πάρει χιλιάδες, φέτος...Θα δείξει!Είσαι μόνο καθηγήτρια Γερμανικών ή και δασκάλα? Πάντως ξέρεις χρήσιμη γλώσσα...!!!Και τα δύο,βρε!!!Αλλιώς ποια η σημασία να συμμετέχω στο τοπικ;;;!!!Πρώτα όμως είχα βγάλει την γερμανικά και μετά το παιδαγωγικό!Και εγώ έχω τελειώσει Κοινωνιολογία αλλά δεν βλέπω κάποια ουσία να δηλώσω αναπληρωτρια στην κοινωνιολογια...οι λόγοι ευνόητοι!!!!Κακώς κατά την γνώμη μου!Ποτέ δεν ξέρεις τι μέλλει γενέσθαι...Μακάρι να σε πάρουν σαν δασκάλα!Έχεις πιθανότητες θεωρώ!