0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 01:08:49 pmΠαράθεση από: elena_kfx στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 01:03:48 pm μην απελπίζεσαι fwteinoula.... εγώ πιστεύω οτι αύριο θα βγεί η γ φάση...αν και δεν με βλέπω να είμαι ούτε σε αυτή...με σειρά 297 και επιλογές Αττική,Πειραιά,Αχαια.......ααααααααααχχχχχ τι χαζή που ήμουν?Αν πάρουν 500 ούτε εγώ μέσα..Θέλω κάπου 1000..Ουτε εμένα με βλέπω μέσα αλλά ελπίζω αν πάρει παράλληλη και ΖΕΠ πάνω από μένα...
Παράθεση από: elena_kfx στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 01:03:48 pm μην απελπίζεσαι fwteinoula.... εγώ πιστεύω οτι αύριο θα βγεί η γ φάση...αν και δεν με βλέπω να είμαι ούτε σε αυτή...με σειρά 297 και επιλογές Αττική,Πειραιά,Αχαια.......ααααααααααχχχχχ τι χαζή που ήμουν?Αν πάρουν 500 ούτε εγώ μέσα..Θέλω κάπου 1000..
μην απελπίζεσαι fwteinoula.... εγώ πιστεύω οτι αύριο θα βγεί η γ φάση...αν και δεν με βλέπω να είμαι ούτε σε αυτή...με σειρά 297 και επιλογές Αττική,Πειραιά,Αχαια.......ααααααααααχχχχχ τι χαζή που ήμουν?
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 01:47:45 pmΠαράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 01:45:28 pmαφου οι αποσπασεις θα συζητηθουν την παρασκευη κατα τον μπρατη, αρα κι εγω δεν το βλεπω να βγει η φαση πριν την αλλη βδομαδα.Π'οτε το πε πάλι αυτό??Αύριο στη 1 δεν είπε ?Ναι...Αύριο...
Παράθεση από: adria στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 01:45:28 pmαφου οι αποσπασεις θα συζητηθουν την παρασκευη κατα τον μπρατη, αρα κι εγω δεν το βλεπω να βγει η φαση πριν την αλλη βδομαδα.Π'οτε το πε πάλι αυτό??Αύριο στη 1 δεν είπε ?
αφου οι αποσπασεις θα συζητηθουν την παρασκευη κατα τον μπρατη, αρα κι εγω δεν το βλεπω να βγει η φαση πριν την αλλη βδομαδα.
Παράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 01:51:00 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 01:08:49 pmΠαράθεση από: elena_kfx στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 01:03:48 pm μην απελπίζεσαι fwteinoula.... εγώ πιστεύω οτι αύριο θα βγεί η γ φάση...αν και δεν με βλέπω να είμαι ούτε σε αυτή...με σειρά 297 και επιλογές Αττική,Πειραιά,Αχαια.......ααααααααααχχχχχ τι χαζή που ήμουν?Αν πάρουν 500 ούτε εγώ μέσα..Θέλω κάπου 1000..Ουτε εμένα με βλέπω μέσα αλλά ελπίζω αν πάρει παράλληλη και ΖΕΠ πάνω από μένα...Εγώ δεν αντέχω πολύ ακόμα..Περίμενα πως κ πως αυτή την Παρασκευή και τώρα πάμε από βδομάδα πάλι?Πάντως αν κρίνω από τις αλλες 2 φάσεις , οι ημερομηνίες που μας καλούν είναι οι ίδιες..Πέρυσι γ φάση 21 το βράδυ βγήκε..Ε ας βγει 23 βράδυ..Επιτέλουςςςς...Ούτε δουλειά, ούτε μισθό , ούτε λαπτοπ σε λίγο απτο πολύ pde
Παράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 01:53:43 pmΠαράθεση από: Lenaki88 στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 01:51:00 pmΠαράθεση από: fwteinoula στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 01:08:49 pmΠαράθεση από: elena_kfx στις Σεπτεμβρίου 22, 2011, 01:03:48 pm μην απελπίζεσαι fwteinoula.... εγώ πιστεύω οτι αύριο θα βγεί η γ φάση...αν και δεν με βλέπω να είμαι ούτε σε αυτή...με σειρά 297 και επιλογές Αττική,Πειραιά,Αχαια.......ααααααααααχχχχχ τι χαζή που ήμουν?Αν πάρουν 500 ούτε εγώ μέσα..Θέλω κάπου 1000..Ουτε εμένα με βλέπω μέσα αλλά ελπίζω αν πάρει παράλληλη και ΖΕΠ πάνω από μένα...Εγώ δεν αντέχω πολύ ακόμα..Περίμενα πως κ πως αυτή την Παρασκευή και τώρα πάμε από βδομάδα πάλι?Πάντως αν κρίνω από τις αλλες 2 φάσεις , οι ημερομηνίες που μας καλούν είναι οι ίδιες..Πέρυσι γ φάση 21 το βράδυ βγήκε..Ε ας βγει 23 βράδυ..Επιτέλουςςςς...Ούτε δουλειά, ούτε μισθό , ούτε λαπτοπ σε λίγο απτο πολύ pde και γω δεν αντεχω άλλο...πέρσυ με πήραν 21/9 και θέλω τοσο πολυ να ξαναδουλεψω αλλα μου μοιαζει μακρινο όνειρο...Θελω τοσο πολύ οσο και όλοι μας να είμαι στη γ φαση που θα απογοητευτω παρα πολυ αν δε δω το όνομα μου...
Περυσι γ φαση και παράλληλη βγήκαν μαζί..Μακάρι να χουμε καμιά έκπληξη...
Πέρυσι βγήκε πρώτα η παράλληλη και μετά από 2-3 ώρες η γ' φάση...